Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie.

11-12-2019

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Michel v.d. Ploeg – Bas Koudenburg

Beide heren staan altijd voor een titanenstrijd en geven nooit op en gaan voor iedere bal. We zagen dan ook pittige slagenwisselingen met daarin ieders hun favoriete technieken. De eerste game ging mooi gelijk op en beiden wisten goed te scoren. Michel pakte de eerste game met 11-8. In de tweede game ging het tempo nog meer omhoog en waren beiden in staat om de game te winnen. Ook nu was het weer Michel die de winst pakte met 13-11. Ook in de laatste game zagen we spectaculair squash spel met veel variatie in het spel lobballen, boostballen etc. Maar ook nu was het weer Michel die won met 11-6 en in sets met 3-0 maar ook zeker Bas had laten zien dat hij in bloedvorm is.

 

Sjors Wierstra – Peter Borgmann

In de eerste game waren ze aan elkaar gewaagd en zagen we enerverende rally’s. Sjors won met 11-8. In de tweede game ging Sjors als een speer en stond al snel met 9-4 voor. Maar Peter kwam verrassend snel terug en won de game met 12-10. In de derde game hield Sjors het spel wel goed onder controle en won met 11-7. En in de laatste game zagen we eenzelfde verloop en weer won Sjors met 11-7 en in sets met 3-1 maar ook zeker Peter had laten zien dat hij als het goed loopt hij de game zo maar kan pakken.

 

Erik Menks – Andre Visser

Erik had er zin in en was al een kwartier van tevoren aanwezig. Maar het werd iets later en ze gingen er gelijk volop tegenaan. De eerste game was na vele spannende momenten voor Erik met 11-7. Ook in de tweede game was er volop strijd en maakte ook Andre veel minder fouten en dan zie je mooie rally’s. Maar ook nu was het weer Erik die de game pakte met 11-8. Na een korte pauze was er weer volop strijd in de derde game Andre bleef knokken voor ieder punt en bleef constant druk houden. Maar ook nu was het weer Erik die won met 11-9 en in sets met 3-0 maar zeker is wel dat Andre steeds beter in vorm raakt.

 

Michel v.d. Ploeg – Simon Bambach

Dat dit weer een partij zou worden met veel vuurwerk dat stond wel vast. In de eerste game ging het nagenoeg gelijk op al hoewel er veel fouten werden gemaakt. Michel wist na vele spannende momenten de game te pakken met 13-11. In de tweede game leek Michel voor de volle winst te gaan en kwam Simon helemaal niet in zijn spel. Michel won de game met 11-2. In de derde game kwam Simon op stoom en wist hij de ballen weer goed weg te leggen hij pakte de game met 11-7. In de vierde game zag Simon de winstkansen wel weer zitten en speelde Michel tegen zichzelf en dan gaat er heel veel fout. Simon won de game met 11-6. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Nu wist Michel het sterkere spel te spelen en pakte de punten en hij won na veel strijd de game met 11-4 en in sets met 3-2 en dat zijn natuurlijk de mooiste partijen waarin beiden hun spel goed konden spelen.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Bouwe Smits op Zoutsloter Kerstmarkt

11-12-2019

HARLINGEN - Oude tijden herleven zaterdag op de Zoutsloot.

McDonalds kerstontbijt voor ouderen

11-12-2019

HARLINGEN - Op woensdag 25 december (1e Kerstdag) organiseert McDonalds een kerstontbijt.

Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 06-12-2019

11-12-2019

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen vrijdag gespeelde wedstrijden.

Reacties

Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Ons Food&Wine Ons Food&Wine Haarmode Cats Haarmode Cats Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Lichtboei De Lichtboei DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires The Shamrock The Shamrock Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
Plus Lunenborg Plus Lunenborg BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zensa Moda Zensa Moda HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns