Ontmoet Simon Vestdijk

Ontmoet Simon Vestdijk

Op 2 december gaan we online voor een ontmoeting met ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep 8! Meld je alvast aan en mis het niet!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

04-12-2019

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Erik Menks – Bas Koudenburg

In de eerste game was het duidelijk Erik die het spel controleerde en de punten pakte hij won met 11-4. In de tweede game leek Erik voor de volle winst te gaan en wat Bas ook probeerde hij kreeg geen vat op het spel en verloor de game met 11-1. In derde game ging het ook bij Bas weer wat beter lopen en kwam hij wel wat dichterbij. Maar ook nu pakte Erik de game met 11-7 en in sets met 3-0 maar gelukkig maakte voor Bas ook de laatste game weer wat goed.

 

Maurice Chevallier – Sjors Wierstra

Dit beloofde weer een spannende pot te worden die meestal op een vijfsetter uitdraait. De eerste game was voor Maurice met 11-6. In de tweede game ging het nagenoeg gelijk op en waren ze aan elkaar gewaagd. De winst ging nu naar Sjors met 14-12. In de derde game counterde Maurice als vanouds en pakte hij de game met 11-4. Het leek wel stuivertje wisselen want in vierde game was het Sjors die het spel bepaalde en won met 11-4. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Maurice leek ontketend en ging voor de volle winst. Sjors maakte veel fouten en dan kom je niet aan de punten toe. Maurice pakte de game met 11-1 en in sets met 3-2 maar ook zeker voor Sjors een mooie partij.

 

Andre Visser – Yari Siderius

Yari speelt voor het eerst mee in de competitie en ging in de eerste game direct voor de punten en won de game met 11-4. In de tweede game ging ook Andre weer goed mee en wist hij na veel strijd de game te pakken met 11-7. In de derde game nam Yari weer het initiatief en moest Andre vol aan de bak. Yari won de game met 11-5. En dan nog een game te gaan en de buit is binnen. Maar hier dacht Andre anders over en hij liet zich de game niet afpakken en won met 11-6. En dan staat het weer gelijk en beiden zagen de winstkansen en gingen er volop tegenaan. Na vele spannende momenten was het Andre die de game pakte met 11-5 en in sets met 3-2 maar ook zeker voor Yari weer een leerzame partij en wie weet wat nog volgt.

 

Erik Menks – Maurice Chevallier

Maurice gaf Erik goed partij en pakte met name door harde service op de goede plek en veel loop werk de nodige punten. Maar de game ging naar Erik met 11-5. Ook in de tweede game bleef Maurice knokken voor ieder punt, maar ook nu hield Erik het spel strak in de hand en won met 11-6. En ook in de laatste game bleef Erik delegeren en moest Maurice diepgaan voor ieder punt en kwam hij wel steeds dichterbij. Maar winnen zit er nu nog niet in echter het squash spel wordt wel op optimaal niveau gespeeld. Erik won de game met 11-7 en in sets met 3-0

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Gemeente Harlingen zoekt: Communicatieadviseur Projecten 32 uur pw

04-12-2019

HARLINGEN - Maak jij binnenkort deel uit van verschillende projectteams?

Laatste tickets voor Jingle Bell Dok!

04-12-2019

HARLINGEN - De ticketverkoop voor de ‘Jingle Bell Dok!’ Kerstborrel XXL loopt vlot, scoor dus snel de laatste tickets.

Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 29-11-2019

04-12-2019

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen vrijdag gespeelde wedstrijden.

Reacties

Greenart Production Greenart Production Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen The Shamrock The Shamrock Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Plus Lunenborg Plus Lunenborg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda Broodje Nuchter Broodje Nuchter HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Greenart Production Greenart Production Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation