Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

04-12-2019

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Erik Menks – Bas Koudenburg

In de eerste game was het duidelijk Erik die het spel controleerde en de punten pakte hij won met 11-4. In de tweede game leek Erik voor de volle winst te gaan en wat Bas ook probeerde hij kreeg geen vat op het spel en verloor de game met 11-1. In derde game ging het ook bij Bas weer wat beter lopen en kwam hij wel wat dichterbij. Maar ook nu pakte Erik de game met 11-7 en in sets met 3-0 maar gelukkig maakte voor Bas ook de laatste game weer wat goed.

 

Maurice Chevallier – Sjors Wierstra

Dit beloofde weer een spannende pot te worden die meestal op een vijfsetter uitdraait. De eerste game was voor Maurice met 11-6. In de tweede game ging het nagenoeg gelijk op en waren ze aan elkaar gewaagd. De winst ging nu naar Sjors met 14-12. In de derde game counterde Maurice als vanouds en pakte hij de game met 11-4. Het leek wel stuivertje wisselen want in vierde game was het Sjors die het spel bepaalde en won met 11-4. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Maurice leek ontketend en ging voor de volle winst. Sjors maakte veel fouten en dan kom je niet aan de punten toe. Maurice pakte de game met 11-1 en in sets met 3-2 maar ook zeker voor Sjors een mooie partij.

 

Andre Visser – Yari Siderius

Yari speelt voor het eerst mee in de competitie en ging in de eerste game direct voor de punten en won de game met 11-4. In de tweede game ging ook Andre weer goed mee en wist hij na veel strijd de game te pakken met 11-7. In de derde game nam Yari weer het initiatief en moest Andre vol aan de bak. Yari won de game met 11-5. En dan nog een game te gaan en de buit is binnen. Maar hier dacht Andre anders over en hij liet zich de game niet afpakken en won met 11-6. En dan staat het weer gelijk en beiden zagen de winstkansen en gingen er volop tegenaan. Na vele spannende momenten was het Andre die de game pakte met 11-5 en in sets met 3-2 maar ook zeker voor Yari weer een leerzame partij en wie weet wat nog volgt.

 

Erik Menks – Maurice Chevallier

Maurice gaf Erik goed partij en pakte met name door harde service op de goede plek en veel loop werk de nodige punten. Maar de game ging naar Erik met 11-5. Ook in de tweede game bleef Maurice knokken voor ieder punt, maar ook nu hield Erik het spel strak in de hand en won met 11-6. En ook in de laatste game bleef Erik delegeren en moest Maurice diepgaan voor ieder punt en kwam hij wel steeds dichterbij. Maar winnen zit er nu nog niet in echter het squash spel wordt wel op optimaal niveau gespeeld. Erik won de game met 11-7 en in sets met 3-0

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Gemeente Harlingen zoekt: Communicatieadviseur Projecten 32 uur pw

04-12-2019

HARLINGEN - Maak jij binnenkort deel uit van verschillende projectteams?

Laatste tickets voor Jingle Bell Dok!

04-12-2019

HARLINGEN - De ticketverkoop voor de ‘Jingle Bell Dok!’ Kerstborrel XXL loopt vlot, scoor dus snel de laatste tickets.

Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 29-11-2019

04-12-2019

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen vrijdag gespeelde wedstrijden.

Reacties

Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Hubo-Faber Hubo-Faber Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Plus Lunenborg Plus Lunenborg Food 80/20 Food 80/20 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Broodje Nuchter Broodje Nuchter De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Ons Food&Wine Ons Food&Wine BENG Evenementen BENG Evenementen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Ons Food&Wine Ons Food&Wine Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Broodje Nuchter Broodje Nuchter