Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen 2018

Heerlijk Harlingen 2018

Culinair Festival aan de haven van Harlingen waar eten, drinken, muziek en ontspanning centraal staan.
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

11-01-2018

HARLINGEN - Uitslagen van de vanaf 20-12-2017 gespeelde wedstrijden.

Martijn Middel – Martin v.d. Ploeg

Martijn wist direct Martin goed onder druk te houden en kon zijn spel helemaal spelen. Dan loop je al snel uit en je tegenstander loopt achter de feiten aan. Martijn won de game met 11-3. In de tweede game kon ook Martin de punten weer pakken, maar het was weer Martijn die het spel dirigeerde en won de game met 11-6. In de derde game ging het helemaal gelijk op en waren ze aan elkaar gewaagd. Het was dan ook lang onduidelijk wie de game kon pakken en dan zie je vaak een heel gevarieerd squash spel met boost en lob ballen. Na vele spannende rally’s was het nu Martin die de game pakte met 12-10. En dan ga je natuurlijk voor de gelijkmaker en ook deze game ging weer helemaal gelijk op. Maar nu was het Martijn die een klein voordeel aan zijn kant wist te houden en won de game met 11-8 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Martin kansen in de tweede ronde.

 

Martin v.d. Ploeg – Sjors Wierstra

Martin hield de touwtjes strak in de hand en liet Sjors flink lopen en dat vind hij geen probleem. Martin pakte de punten in hoog tempo en won met 11-2. Ook in de tweede game zagen we hetzelfde spel en was het weer Martin die de game pakte met 11-3. Sjors bleef gaan voor iedere bal en pakte ook nu veel meer punten, maar ook deze game was weer voor Martin met 11-5 en in sets met 3-0.

 

Erik Menks – Joost Poutsma

Beiden gingen super gemotiveerd de baan op en hadden elkaars spel al menig maal geobserveerd en dan kun je daar al een beetje op richten. Het ging dan ook direct volop en we zagen dan ook prachtige rally’s die beiden winnend wisten af te sluiten. De eerste game was voor Erik met 11-7. In de tweede game was het wederom een gelijk opgaande strijd waarin het beste spel naar boven kwam. Nu was het Joost die de game pakte met 11-8. In de derde game kon je zien dat er al meer foutjes werden gemaakt en dan loop je zomaar achter de feiten aan. Erik pakte deze game met 11-4. In de vierde game was Joost er ook weer helemaal en ging het direct gelijk op. Het was dan ook lang onduidelijk wie de game zou pakken. Na vele enerverende momenten was het Erik die de game winnend wist af te sluiten met 11-7 en in sets met 3-1 maar zeker is wel dat deze kanjers het elkaar in de tweede ronde het vuur aan de schenen zullen leggen.

 

Erik Menks - Peter Borgmann

Erik hield het spel direct goed in de hand en Peter moest dan ook flink aan bak. Beiden wisten goed te scoren, maar met name Peter liet veel ballen vlak bij de muur te vaak lopen. De eerste game was voor Erik met 11-8. Ook in de tweede game zagen we eenzelfde spel met weer verrassende scores van Peter die de ballen goed weg kon leggen. Ook deze game was weer voor Erik met 11-7. Ook in de laatste game ging het name op bepaalde momenten super en dan zie je toch mooie spel momenten. Ook deze game was weer voor Erik met 11-8 en in sets met 3-0 maar ook Peter zou gaan werken aan zijn controle vlak bij de muur.

 

Michel v.d. Ploeg – Bas Koudenburg

In de eerste game ging het direct mooi gelijk op en wisten beiden goed te scoren dan zie je ook veel variatie in het spel. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken beiden speelden hun favoriete spel. Michel hield Bas goed onder druk met zijn fraaie lob ballen en dan moet je vaak flink lopen. Maar ook Bas kwam super uit de verf en wist vaak menig bal goed uit te spelen. Michel won de game met 12-10. In de tweede game bleef het spel goed lopen, maar wist Michel iets meer voordeel te pakken en trok hij langzaam maar zeker de game naar zich toe en won met 11-6. Ook in de derde game wist Michel het voordeel aan zijn kant te houden, maar Bas bleef knokken voor ieder punt en dan weet je dat er nog steeds kansen liggen. Ook deze game was voor Michel met 11-6 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Bas een super partij met mogelijkheden in de toekomst zou Martin v.d, Ploeg wel zeggen.

 

Simon Bambach -Peter Borgmann

Simon nam het initiatief en speelde direct een afwisselend spel met boost en lengte ballen en dan sta je regelmatig op het verkeerde been. Simon pakte de eerste game met 11-4. Ook in de tweede game bleef Simon de punten pakken en kreeg Peter geen grip op het spel. Met name de boost ballen verrasten hem regelmatig. Simon pakte ook deze game met 11-3. En ook de laatste game gaf hij niet meer uit handen en won met 11-3 en in sets met 3-0.

 

Joost Poutsma – Bas Koudenburg

Joost ging voortvarend van start en pakte in hoog tempo de punten hij stond al snel op een mooie voorsprong van 8-3. Hier kreeg Bas weer energie door en vocht zich knap terug in de wedstrijd. Maar ook Joost was er weer helemaal bij en wist de game te pakken met 11-8. Dat dit dan ook weer veel kracht vraagt is ook duidelijk en dat zagen we dan ook in de tweede game die Joost weer pakte met 11-1. In de derde game was Bas er ook weer en ging zoals gewoonlijk voor iedere bal en dan haal je ook nog menig bal. Maar Joost gaf het spel niet meer uit handen en won met 11-5 en in sets met 3-0 maar als Bas wat ruimte krijgt dan pakt hij zomaar de punten.

 

Martijn Middel – Maurice Chevallier

Maurice had even een tijdje stil gestaan en dan gaat het niet altijd zoals je gewend bent. Bij Martijn liep het spel beter en dan kun je dat voordeel weer pakken. Martijn won de eerste game met 11-5. In de tweede game kwam Maurice ook goed in zijn spel en dan zie je weer een mooi gelijk opgaande strijd. Maar ook nu was het weer Martijn die won met 11-7. In de derde game ging het bij Maurice alleen maar minder alles op het tin en boost ballen die niet lukten en dan vecht je eigenlijk tegen jezelf. Ook deze game was weer voor Martijn met 11-1 en in sets met 3-0 zeker is wel dat wanneer je scherpte iets minder is het daardoor lastiger wordt om je spel te spelen zoals je gewend bent.

 

Sjors Wierstra – Maurice Chevallier

In de eerste game was het duidelijk Sjors die de punten pakte en Maurice goed onder druk hield. Sjors won de game met 11-5. In de tweede game was ook Maurice helemaal in zijn spel en wist hij de ballen weer als vanouds weg te leggen, maar ook Sjors bleef gaan voor iedere bal. Maurice wist de game te pakken met 11-7. Ook in de tweede game zagen we volop strijd en werd op iedere bal gelopen. En dan zie je mooi squash spel met veel variatie. Maurice wist de game uiteindelijk te pakken met 11-8. En dan nog een game te gaan en de buit is binnen, maar Sjors dacht hier anders over en wist het voordeel weer aan zijn kant te houden en trok de game langzaam naar zich toe. Maurice probeerde het tij nog wel te keren maar er ging te veel mis Sjors won de game met 11-5. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Beiden gingen voor de winst en dan zie je veel mooie rally’s waarin wisselend werd gescoord. Na vele spannende momenten was het Sjors die de game op zijn naam schreef met 11-8 en in sets met 3-2 maar ook zeker voor beiden een mooie partij.

 

Maurice Chevallier – Peter Borgmann

Maurice en Peter kennen elkaars spel door en door en trainen dan ook veel samen. Het ging mooi gelijk op en het was lang onduidelijk wie de game zou pakken. Maar na vele spannende rally’s was het Maurice die de game pakte met 11-8. In de tweede game ging het helemaal op het scherpst van de snede en dan wordt het spel alleen maar mooier op naar te zien. Ook nu was het weer Maurice die de game wist te pakken met 11-9. Dat na al deze heftige rally’s de energie er wel wat uit is bleek in de laatste game er ging bij Peter heel veel mis en Maurice kon zijn spel blijven spelen. Hij won dan ook met 11-1 en in sets met 3-0 maar ook zeker Peter heeft in de eerste twee games zijn spel goed waar gemaakt.

 

Bas Koudenburg – Peter Borgmann

Bas wist het spel naar zijn hand te zetten en Peter moest dan ook flink aan de bak. Bas won de game met 11-5. Ook in de tweede game bleef Bas het spel goed verdelen en dan pak je ook weer de punten. Ook deze game was weer Bas met 11-6. In de derde game ging Peter helemaal los en lukte alles en in snel tempo pakte hij de punten. Hij kwam op een riante voorsprong van 9-2. Bas bleef echter gaan voor iedere bal en kwam langzaam weer langszij en het werd zelfs 9-9 en dan kun je de game nog pakken. Maar nu was het Peter die de game binnen haalde met 11-9. En dan zie je de gelijkmaker wel zitten en die zat er ook zeker wel in. Het werd dan een gelijk opgaande strijd waarin het lang beide kanten op kon gaan. Na vele spannende rally’s was het toch Bas die de game wist te pakken met 11-8 en in sets met 3-1 maar ook zeker Peter had weer een super partij gespeeld.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Denk mee over de toekomst van de Westerzeedijk

11-01-2018

HARLINGEN - Het Westerzeedijkgebied moet een aantrekkelijk gebied worden voor bewoners, ondernemers en toeristen/recreanten.

VVH-jongens gaan competitie in

11-01-2018

HARLINGEN - Aankomende zaterdag gaat voor het eerst in jaren een jongensteam van Volleybal Vereniging Harlingen de competitie in.

Harlingen tekent nieuw baggercontract met baggerbedrijf De Boer B.V.

11-01-2018

HARLINGEN - De gemeente Harlingen heeft vandaag een nieuw onderhoudsbaggercontract voor de zeehaven getekend met baggerbedrijf De Boer B.V..

Reacties

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Lichtboei De Lichtboei Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Almamater Almamater BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier de Groot Atelier de Groot Zensa Moda Zensa Moda Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Vogelaar Audio Vogelaar Audio Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor VVV Harlingen VVV Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen Ons Food&Wine Ons Food&Wine ForHim Menswear ForHim Menswear Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Dio Jurien Dio Jurien Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Visie Events Visie Events Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hema Harlingen Hema Harlingen
Atelier de Groot Atelier de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona ForHim Menswear ForHim Menswear Hema Harlingen Hema Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Vogelaar Audio Vogelaar Audio Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Ons Food&Wine Ons Food&Wine Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen