Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Waanzinnig Wijnvoordeel! Van vertrouwde toppers tot onbekende pareltjes: er zit voor elke wijnliefhebber wel iets tussen.
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dijkstra en Geelhoed airco service squashcompetitie 22-03-18

22-03-2018

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden in de Dijkstra & Geelhoed airco service squashcompetitie.

A-Poule

Michel v.d. Ploeg - Joost Poutsma

Joost ging voortvarend van start en had al snel een voorsprong van 8-4. Maar Michel gaf zich nog lang niet gewonnen en kwam weer langzaam langszij. Hij pakte de game met 15-13. In de tweede game maakte Michel veel fouten die door Joost goed benut werden hij won met 11-2. In derde game was ook Michel weer helemaal terug in zijn spel en zagen we weer mooie rally’s. Ook deze game was weer voor Joost met 11-8. En dan nog een te gaan en de buit is binnen. Maar hier dacht Michel anders over en knokte zich weer helemaal terug in de wedstrijd en hij won de game met 11-6. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Beiden gingen natuurlijk voor de winst, maar er kan maar een winnen. Michel hield het voordeel aan zijn kant en won met 11-6 de game en in sets met 3-2 maar dat zijn vaak wel de mooiste partijen waar je helemaal voor gaat.

 

Bas Koudenburg - Martin v.d. Ploeg

Bas wist de ballen direct goed weg te leggen en dan kun je de druk hoog houden en pak je de punten hij won de eerste game met 11-5. In de tweede game wist hij het voordeel aan zijn kant te houden, maar moest hij scherp blijven spelen. Want ook Martin kon ze weer verrassend scherp wegleggen. Bas won met 11-6 de game. Ook de laatste game gaf Bas niet meer uit handen en won hij met 11-5 en in sets met 3-0.

Michel v.d. Ploeg - Maurice Chevallier

Michel pakte al snel een mooie voorsprong van 9-3 en dat geeft je vleugels. Maar Maurice gaf zich nog niet gewonnen en kwam langzaam weer terug. Echter de game ging naar Michel met 11-9. Ook in de tweede game ging Michel weer als een speer en stond hij weer riant voor. Ook nu wist Maurice de achterstand weer te verkleinen, maar Michel won weer met 11-7. En ook in de laatste game gaf hij het spel niet meer uit handen en won met 11-6 en in sets met 3-0 dus ook voor Maurice zeker geen slechte partij.

 

Martijn Middel - Michel v.d. Ploeg

De eerste game was voor Martijn met 11-5. In de tweede game wist Michel het voordeel aan zijn kant te houden en pakte hij de game met 11-5. In de derde game ging het nagenoeg gelijk op en wisten beiden goed te scoren. De winst ging nu naar Martijn met 11-8. Ook in de vierde game waren ze helemaal aan elkaar gewaagd en werden de rally’s alsmaar langer. Maar ook nu pakte Martijn de game met 11-8 en in sets met 3-1 maar ook deze partij had zomaar een vijfsetter kunnen zijn.

 

Martijn Middel - Simon Bambach

Martijn ging bijna voor de volle winst en won de game met 11-1. In de tweede game wist ook Simon wel wat punten te pakken, maar Martijn bleef het spel dirigeren en won met 11-4. In de derde game kwam Simon helemaal op dreef en lukte alles en hij pakte de game met 11-4. In dan ga je voor de gelijkmaker en zie je de kansen weer liggen. Maar Martijn bleef scherp spelen en dan valt het niet mee om een punt te pakken. Het werd dan ook een game met spetterende rally’s waarin beiden goed wisten te scoren. Maar ook deze game was voor Martijn met 11-6 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Simon een mooie partij.

 

Erik Menks - Martijn Middel

Erik en Martijn gaan super in de competitie en dat wilde met name Erik wel zo houden want hij heeft nog niet een partij verloren. De eerste game ging dan ook gelijk volop en zagen we lange rally’s. Erik won de game met 11-6. In de tweede game ging het helemaal gelijk op en waren ze aan elkaar gewaagd en dan zie je heel veel variatie om toch een punt kunnen pakken. Maar ook deze game was voor Erik met 11-8. In de derde game leek het wel dat Erik alles miste en liep Martijn al snel de game binnen te halen en won met 11-2. In de vierde game was Erik er ook weer helemaal en zagen we weer volop strijd en mooie rally’s. Nu was de game weer voor Erik en werd met een stroke bal beslist en hij won met 11-5 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Martijn een pracht partij en dat er op hoog niveau gespeeld werd.

 

B-Poule

Sjors Wierstra - Peter Borgmann

Het was Sjors die de druk kon opbouwen en vasthouden en dan pak je ook de punten. De eerste game was voor Sjors met 11-6. In de tweede game zagen we een mooi gelijk opgaande strijd waarin het lang beide kanten op kon gaan. Maar ook nu wist Sjors de game net te pakken met 11-9. Ook in de derde game gingen beiden weer volop tegen aan en was er veel strijd om ieder punt. Maar ook nu pakte Sjors weer de game met 11-6 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Peter mogelijkheden als we zien naar de stand in de tweede game.

 

Sjors Wierstra - Menno Mensonides

Sjors is in de winning mood en ging er gelijk volle bak tegenaan. Menno moest dan ook flink aan de bak om de punten te pakken. De game winst was voor Sjors met 11-6. In de tweede game wist Sjors het tempo nog wat meer op te schroeven en pakte hij ook tweede game met 11-4. En ook de laatste game gaf Sjors niet meer uit handen en won met 11-6 en in sets met 3-0.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorlopige uitslagen gemeenteraadsverkiezingen Harlingen

22-03-2018

HARLINGEN - Stemmen op partij- en kandidaatsniveau bekend.

Vloggend naar Sail InZicht

22-03-2018

HARLINGEN - Vanaf deze week gaan leerlingen van verschillende scholen vloggend op pad.

Musica Religieuza bij Radio Stad Harlingen

22-03-2018

HARLINGEN - Vrijdag om 18.00 uur is er weer een uitzending van Musica Religieuza op Radio Stad Harlingen.

Reacties

VVV Harlingen VVV Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Plus Lunenborg Plus Lunenborg Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hema Harlingen Hema Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant De Lichtboei De Lichtboei ForHim Menswear ForHim Menswear Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier de Groot Atelier de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
Vogelaar Audio Vogelaar Audio IJssalon Min12 IJssalon Min12 Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hema Harlingen Hema Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen