Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Kom samen feesten in de winterse sferen van ‘Jingle Bell Dok!’ Kerstborrel XXL!
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Eindejaarsloterij 2019!

Eindejaarsloterij 2019!

Prijzenpot: 10x € 449,-(belastingvrij)! Om kans te maken is shoppen en uit eten gaan in Harlingen het énige dat je hoeft te doen!
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dijkstra en Geelhoed airco service squash competitie

18-01-2019

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Sjors Wierstra – Martin v.d. Ploeg

Sjors en Martin houden wel van wat power in het spel en dan zie je ook regelmatig snoeiharde ballen naar de muur gaan. Het was een mooi gelijk opgaande strijd waarin beiden goed wisten te scoren. Na vele snoeiharde rally’s was het Sjors die de eerste game pakte met 11-8. Ook in de tweede game waren ze aan elkaar gewaagd en dan zie je mooi squash spel. Ook nu was het weer Sjors die de game pakte met 11-7. Martin bleef wel gaan voor ieder bal, maar ook in de derde game bleef Sjors knallen en dan houd je goed druk op je tegenstaander zijn spel. Sjors pakte ook de laatste game met 11-8 en in sets met 3-0 maar aan de standen kun je wel zien dat ze aan elkaar gewaagd waren en dan kan de uitslag zomaar anders zijn.

 

Maurice Chevallier - Andre Visser

De eerste game was een gelijk opgaande strijd waarin beiden goed wisten te scoren en moest er flink gelopen worden. De game ging na vele enerverende rally’s naar Maurice met 11-8. In de tweede game had Maurice het spel goed onder controle en moest Andre flink aan de bak en dan pak je meestal niet de punten. Maurice won de game met 11-3. Ook in de derde game gaf Maurice het spel niet meer uit handen en pakte met strakke rally’s de winst met 11-4 en in set met 3-0.

 

Simon Bambach – Peter Borgmann

Simon hield het spel strak in de hand en liet Peter flink lopen de game was voor Simon met 11-5. Ook in de game liet Simon het spel niet meer uit zijn handen glippen en won met 11-4. In de derde game wist ook Peter goed te scoren en met menige rally verraste hij Simon toch regelmatig. Maar ook nu was de game voor Simon met 11-8 en in sets met 3-0 maar ook de laatste game gaf Peter weer moed en resultaat en dan ga je gewoon weer voor iedere bal. 

 

Erik Menks – Bas Koudenburg

Dit beloofde weer een spannende pot te worden en met name voor Bas een pittige pot. In de eerste game gaf ook Bas gas en waren het flinke pittige rally’s waarin beiden goed konden scoren. De winst was voor Erik met 11-5. Ook in de tweede game bleef Bas gaan voor iedere bal en dan pak je toch nog flink punten, maar ook nu was de game weer voor Erik met 11-5. En in de laatste game was Bas de scherpte kwijt en dan laat Erik je alle hoeken zien en won de game met 11-1 en in sets met 3-0 maar zeker geen slechte partij voor Bas want in de twee eerste games waren er zeer veel mooie rally’s waarin beiden superscherp moesten blijven.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorbeschouwing Broekster Boys – Zeerobben

18-01-2019

HARLINGEN - Na een korte afwezigheid van Broekster Boys ontmoeten de twee Friese deelnemers in de eerste klasse E elkaar weer in Damwoude op zaterdag 19 januari.

Voorstraat 54: Een culturele impuls voor Harlingen!

18-01-2019

HARLINGEN - De handtekeningen voor het Cultureel Centrum zijn gezet, de samenwerking tussen Boekhandel van der Velde, Bibliotheek Noord Fryslân en de gemeente Harlingen is een feit!

Stem vanavond af op RSH het Alternatief!

18-01-2019

HARLINGEN - Vanavond alweer de tweede uitzending van het Omroep RSH programma het Alternatief in 2019.

Reacties

Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Lichtboei De Lichtboei Atelier de Groot Atelier de Groot VVV Harlingen VVV Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg ForHim Menswear ForHim Menswear IJssalon Min12 IJssalon Min12 Dio Jurien Dio Jurien HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hema Harlingen Hema Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events
Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Ons Food&Wine Ons Food&Wine Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires ForHim Menswear ForHim Menswear Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen De Lichtboei De Lichtboei Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Visie Events Visie Events Atelier de Groot Atelier de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona