Odyssee scholen

Odyssee scholen

Welkom bij Stichting voor openbaar onderwijs Odyssee. ‘Leren, elke dag een avontuur!’ Passend Onderwijs van Waterpoort tot Wad.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Binnen 2019

Heerlijk Binnen 2019

20, 21 & 22 april wordt het Entrepotgebouw weer één groot culinair Foodwalhalla!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Jawel, lieve PLUS klanten. Van zondag 24 februari t/m zaterdag 20 april kun je sparen voor vijf Fabeltjeskrant handpoppen!
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dijkstra en Geelhoed airco service squash competitie

11-01-2019

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Simon Bambach – Maurice Chevallier

Beiden gingen er direct vol tegen aan en dan zie je dat er voor ieder punt fel wordt gestreden. De eerste game was na vele spannende rally’s voor Simon met 11-8. In de tweede game had Simon het spel goed onder controle en moest Maurice flink aan de bak. Simon pakte de game met 11-5. In de derde game leek Simon voor de volle winst te gaan en kwam Maurice niet aan de punten toe. Simon won met 11-1 en in sets met 3-0 maar er is nog een herkansing mogelijk dus wie weet.

 

Bas Koudenburg - Sjors Wierstra

Ze waren direct aan elkaar gewaagd en dan zie je mooie rally’s en wordt er op het scherpst van de snede gestreden voor ieder punt. Sjors pakte de game met 11-8. In de tweede game was het ook weer een mooi gelijk opgaande strijd en was het ook lang onduidelijk wie de game zou pakken. Nu was het Bas die de game pakte met 11-8. In de derde game was het Sjors die een klein voordeel aan zijn kant hield en won met 11-9. En dan nog een game en de buit is binnen, maar Bas blijft ook gaan voor iedere bal en dan pak je toch nog veel punten. De vierde game was dan ook weer voor Bas met 11-8. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Beiden gingen voor de winst echter bij Sjors ging er veel fout en Bas pakte hier duidelijk het voordeel en won met 11-4 en in sets met 3-2 en dat zijn toch standen waaraan je kunt zien dat ze aan elkaar gewaagd zijn dus wie weet in de tweede ronde.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Containerramp wijst uit: Waddenzee Werelderfgoed onvoldoende beschermd

11-01-2019

HARLINGEN - Directeur Waddenvereniging Lutz Jacobi aan tafel bij minister.

Bijzondere historische interieuronderdelen behouden

11-01-2019

HARLINGEN - Stichting Interieurs in Fryslân presenteert resultaten onderzoek in gemeente Harlingen.

Live bommen op de Vliehors Range door Nederlandse F-16's

11-01-2019

HARLINGEN - Van 21 januari tot en met 25 januari 2019 trainen F-16’s van de Koninklijke Luchtmacht in het afwerpen van bommen met explosieve lading op de NAVO oefenlocatie de Vliehors Range op Vlieland.

Reacties

Haarmode Cats Haarmode Cats Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hema Harlingen Hema Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Dio Jurien Dio Jurien Ons Food&Wine Ons Food&Wine Atelier de Groot Atelier de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad ForHim Menswear ForHim Menswear Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Fotografie Dorus Fotografie Dorus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Vogelaar Audio Vogelaar Audio Copini Opticiëns Copini Opticiëns Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Lichtboei De Lichtboei VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zensa Moda Zensa Moda
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hubo-Faber Hubo-Faber Ons Food&Wine Ons Food&Wine ForHim Menswear ForHim Menswear Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hema Harlingen Hema Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant