Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Open dag en Doe-middagen

Open dag en Doe-middagen

Zit je in groep 8 of misschien in groep 7? Kom kijken en kennis maken op de rsg Simon Vestdijk!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
Plus en The Voice

Plus en The Voice

Beleef The voice of Holland intenser dan ooit bij PLUS Lunenborg. Spaar voor exclusieve The voice of Holland gadgets.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dijkstra en Geelhoed airco service squash competitie

11-01-2019

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Simon Bambach – Maurice Chevallier

Beiden gingen er direct vol tegen aan en dan zie je dat er voor ieder punt fel wordt gestreden. De eerste game was na vele spannende rally’s voor Simon met 11-8. In de tweede game had Simon het spel goed onder controle en moest Maurice flink aan de bak. Simon pakte de game met 11-5. In de derde game leek Simon voor de volle winst te gaan en kwam Maurice niet aan de punten toe. Simon won met 11-1 en in sets met 3-0 maar er is nog een herkansing mogelijk dus wie weet.

 

Bas Koudenburg - Sjors Wierstra

Ze waren direct aan elkaar gewaagd en dan zie je mooie rally’s en wordt er op het scherpst van de snede gestreden voor ieder punt. Sjors pakte de game met 11-8. In de tweede game was het ook weer een mooi gelijk opgaande strijd en was het ook lang onduidelijk wie de game zou pakken. Nu was het Bas die de game pakte met 11-8. In de derde game was het Sjors die een klein voordeel aan zijn kant hield en won met 11-9. En dan nog een game en de buit is binnen, maar Bas blijft ook gaan voor iedere bal en dan pak je toch nog veel punten. De vierde game was dan ook weer voor Bas met 11-8. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Beiden gingen voor de winst echter bij Sjors ging er veel fout en Bas pakte hier duidelijk het voordeel en won met 11-4 en in sets met 3-2 en dat zijn toch standen waaraan je kunt zien dat ze aan elkaar gewaagd zijn dus wie weet in de tweede ronde.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Containerramp wijst uit: Waddenzee Werelderfgoed onvoldoende beschermd

11-01-2019

HARLINGEN - Directeur Waddenvereniging Lutz Jacobi aan tafel bij minister.

Bijzondere historische interieuronderdelen behouden

11-01-2019

HARLINGEN - Stichting Interieurs in Fryslân presenteert resultaten onderzoek in gemeente Harlingen.

Live bommen op de Vliehors Range door Nederlandse F-16's

11-01-2019

HARLINGEN - Van 21 januari tot en met 25 januari 2019 trainen F-16’s van de Koninklijke Luchtmacht in het afwerpen van bommen met explosieve lading op de NAVO oefenlocatie de Vliehors Range op Vlieland.

Reacties

Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Almamater Almamater Fotografie Dorus Fotografie Dorus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier de Groot Atelier de Groot Vogelaar Audio Vogelaar Audio Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hema Harlingen Hema Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" VVV Harlingen VVV Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen ForHim Menswear ForHim Menswear Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Dio Jurien Dio Jurien Visie Events Visie Events De Lichtboei De Lichtboei
Visie Events Visie Events De Lichtboei De Lichtboei BENG Evenementen BENG Evenementen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier de Groot Atelier de Groot Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen VVV Harlingen VVV Harlingen