Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Dijkstra en Geelhoed airco service squash competitie 23-2-18

01-03-2018

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

A-poule

 

Erik Menks – Simon Bambach

Beiden gingen zoals gewoonlijk voor goud en wisten goed te scoren en dan zie je veel afwisseling en variatie in het spel. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken en werden de rally’s alsmaar langer. Na veel strijd was het Erik die de game pakte met 11-8. In de tweede game leek Erik voor de volle winst te gaan en stond al snel op een mooie voorsprong van 9-1. Maar Simon bleef gaan voor ieder punt en kwam langzaam weer langszij. Erik kon nog net de game pakken met 11-9. In de derde game wist Erik de druk goed op te bouwen en liet hij Simon goed lopen Erik won de game met 11-6 en in sets met 3-0.

 

Maurice Chevallier - Bas Koudenburg

De eerste game ging direct volop en we zagen dan ook flitsende rally’s die op het scherpst van de snede werden beslist. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken en ze bleven de punten verzamelen. Uiteindelijk was het Bas die de game pakte met 17-15. Ook in de tweede game waren ze aan elkaar gewaagd en zagen we weer mooie rally’s. Deze game wist Maurice te verzilveren met 11-9. In de derde game wist Maurice de druk iets op te voeren en een klein voordeel aan zijn kant te houden en won met 11-6. In de vierde game ging het weer volledig gelijk op en was er volop strijd tot het eind. Ook deze game was voor Maurice met 11-9 ne in sets met 3-1 maar zeker een pracht partij voor beide spelers.

 

Simon Bambach – Martin v.d. Ploeg

Simon en Martin staan altijd garant voor een stevige pot squash en geven niet een bal weg. Simon pakte de eerste game met 11-5. Ook in de tweede game hield Simon het spel goed in de hand en pakte ook de tweede game met 11-4. In de derde game kwam ook Martin in zijn spel en raakte de diesel op gang. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken er werd fel gestreden voor ieder punt. Maar ook nu was het weer Simon die de winst wist te pakken met 11-9 en in sets met 3-0.

 

Joost Poutsma – Martijn Middel

Ook dit beloofde weer een titanenstrijd te worden het ging gelijk volop. We zagen direct een spel wat beide kanten op kon gaan en dan worden alle trucs in de strijd gegooid. De eerste game was voor Joost met 16-14. Ook de tweede game was voor Joost met 11-8. In de derde game was het duidelijk Martijn die de punten pakte en won met 11-4. In de vierde game ging het weer mooi gelijk op, maar ook nu pakte Martijn de winst met 11-8.

 

Michel v.d. Ploeg – Simon Bambach

Dit beloofde ook weer een spectaculaire partij de worden want beiden geven zich helemaal in het spel. De eerste game was na vele enerverende momenten voor Simon met 11-7. In de tweede game bleek Simon de sterkere in het spel en won met 11-4. En dan nog een game te gaan en de buit is binnen en het leek erop dat dit ging lukken. Simon stond al snel op een mooie voorsprong van 7-2 en dan denk je van de winst zit erin. Maar Michel dacht er anders over en kwam ook helemaal terug in zijn spel en dan zie je ook flitsende rally’s. Het was Michel die nu de punten pakte een won de game met 11-7. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Beiden gingen voor goud en dan komt het beste spel boven met veel variatie. De rally’s werden steeds langer en heftiger en beiden wisten goed te scoren. Het beslissende moment liet lang op zich wachten en dat was ook aan beiden te zien. Het was Michel die de game pakte met 21-19 en in sets met 3-2 maar dat had ook zomaar anders gekund gezien de laatste game stand.

 

Erik Menks – Maurice Chevallier

Erik ging vliegend van start en pakte in hoog tempo de punten hij won de game met 11-0. Ook in de tweede game wist het voordeel niet te pakken en hield Erik het spel onder controle en won met 11-3. En ook de laatste game was voor Erik met 11-3 en in sets met 3-0.  Duidelijk was wel dat Maurice niet in vorm was en zijn spel niet kon spelen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 8 - 2018

01-03-2018

HARLINGEN - Bekendmaking van de gemeente Harlingen in een handig overzicht.

Harlinger ijsbaan vrijdag open?

01-03-2018

HARLINGEN - De kans lijkt vrij groot dat er vrijdagmiddag op de ijsbaan in Harlingen geschaatst kan worden.

Voorlichtingsprojekt “SPAM” van start!

01-03-2018

HARLINGEN - De RSG Simon Vestdijk, de Maritieme Academie Harlingen en het Jongerenwerk Harlingen organiseren gezamenlijk een voorlichtingsprojekt “SPAM”, over Social Media, Pesten, Weerbaarheid en Alcohol en Drugs.

Reacties

Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Almamater Almamater Atelier de Groot Atelier de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje De Lichtboei De Lichtboei Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hema Harlingen Hema Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis VVV Harlingen VVV Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Plus Lunenborg Plus Lunenborg Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Vogelaar Audio Vogelaar Audio Ons Food&Wine Ons Food&Wine Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hubo-Faber Hubo-Faber ForHim Menswear ForHim Menswear Visie Events Visie Events
Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe VVV Harlingen VVV Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hema Harlingen Hema Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events