Vuurwerkdealer Hubo Faber

Vuurwerkdealer Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen en omstreken? Dan is Hubo Faber het adres voor uw vuurwerk!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Open dag en Doe-middagen

Open dag en Doe-middagen

Zit je in groep 8 of misschien in groep 7? Kom kijken en kennis maken op de rsg Simon Vestdijk!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
LOTENactie!

LOTENactie!

Inkopen voor de feestdagen doe je natuurlijk in Harlingen. Daar maak je in december kans op 10x €449,-! Welkom aan Zee!
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
Plus en The Voice

Plus en The Voice

Beleef The voice of Holland intenser dan ooit bij PLUS Lunenborg. Spaar voor exclusieve The voice of Holland gadgets.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dijkstra en Geelhoed airco service squash competitie 23-2-18

01-03-2018

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

A-poule

 

Erik Menks – Simon Bambach

Beiden gingen zoals gewoonlijk voor goud en wisten goed te scoren en dan zie je veel afwisseling en variatie in het spel. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken en werden de rally’s alsmaar langer. Na veel strijd was het Erik die de game pakte met 11-8. In de tweede game leek Erik voor de volle winst te gaan en stond al snel op een mooie voorsprong van 9-1. Maar Simon bleef gaan voor ieder punt en kwam langzaam weer langszij. Erik kon nog net de game pakken met 11-9. In de derde game wist Erik de druk goed op te bouwen en liet hij Simon goed lopen Erik won de game met 11-6 en in sets met 3-0.

 

Maurice Chevallier - Bas Koudenburg

De eerste game ging direct volop en we zagen dan ook flitsende rally’s die op het scherpst van de snede werden beslist. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken en ze bleven de punten verzamelen. Uiteindelijk was het Bas die de game pakte met 17-15. Ook in de tweede game waren ze aan elkaar gewaagd en zagen we weer mooie rally’s. Deze game wist Maurice te verzilveren met 11-9. In de derde game wist Maurice de druk iets op te voeren en een klein voordeel aan zijn kant te houden en won met 11-6. In de vierde game ging het weer volledig gelijk op en was er volop strijd tot het eind. Ook deze game was voor Maurice met 11-9 ne in sets met 3-1 maar zeker een pracht partij voor beide spelers.

 

Simon Bambach – Martin v.d. Ploeg

Simon en Martin staan altijd garant voor een stevige pot squash en geven niet een bal weg. Simon pakte de eerste game met 11-5. Ook in de tweede game hield Simon het spel goed in de hand en pakte ook de tweede game met 11-4. In de derde game kwam ook Martin in zijn spel en raakte de diesel op gang. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken er werd fel gestreden voor ieder punt. Maar ook nu was het weer Simon die de winst wist te pakken met 11-9 en in sets met 3-0.

 

Joost Poutsma – Martijn Middel

Ook dit beloofde weer een titanenstrijd te worden het ging gelijk volop. We zagen direct een spel wat beide kanten op kon gaan en dan worden alle trucs in de strijd gegooid. De eerste game was voor Joost met 16-14. Ook de tweede game was voor Joost met 11-8. In de derde game was het duidelijk Martijn die de punten pakte en won met 11-4. In de vierde game ging het weer mooi gelijk op, maar ook nu pakte Martijn de winst met 11-8.

 

Michel v.d. Ploeg – Simon Bambach

Dit beloofde ook weer een spectaculaire partij de worden want beiden geven zich helemaal in het spel. De eerste game was na vele enerverende momenten voor Simon met 11-7. In de tweede game bleek Simon de sterkere in het spel en won met 11-4. En dan nog een game te gaan en de buit is binnen en het leek erop dat dit ging lukken. Simon stond al snel op een mooie voorsprong van 7-2 en dan denk je van de winst zit erin. Maar Michel dacht er anders over en kwam ook helemaal terug in zijn spel en dan zie je ook flitsende rally’s. Het was Michel die nu de punten pakte een won de game met 11-7. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Beiden gingen voor goud en dan komt het beste spel boven met veel variatie. De rally’s werden steeds langer en heftiger en beiden wisten goed te scoren. Het beslissende moment liet lang op zich wachten en dat was ook aan beiden te zien. Het was Michel die de game pakte met 21-19 en in sets met 3-2 maar dat had ook zomaar anders gekund gezien de laatste game stand.

 

Erik Menks – Maurice Chevallier

Erik ging vliegend van start en pakte in hoog tempo de punten hij won de game met 11-0. Ook in de tweede game wist het voordeel niet te pakken en hield Erik het spel onder controle en won met 11-3. En ook de laatste game was voor Erik met 11-3 en in sets met 3-0.  Duidelijk was wel dat Maurice niet in vorm was en zijn spel niet kon spelen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 8 - 2018

01-03-2018

HARLINGEN - Bekendmaking van de gemeente Harlingen in een handig overzicht.

Harlinger ijsbaan vrijdag open?

01-03-2018

HARLINGEN - De kans lijkt vrij groot dat er vrijdagmiddag op de ijsbaan in Harlingen geschaatst kan worden.

Voorlichtingsprojekt “SPAM” van start!

01-03-2018

HARLINGEN - De RSG Simon Vestdijk, de Maritieme Academie Harlingen en het Jongerenwerk Harlingen organiseren gezamenlijk een voorlichtingsprojekt “SPAM”, over Social Media, Pesten, Weerbaarheid en Alcohol en Drugs.

Reacties

Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda VVV Harlingen VVV Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hema Harlingen Hema Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Lichtboei De Lichtboei Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Vogelaar Audio Vogelaar Audio Ons Food&Wine Ons Food&Wine Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier de Groot Atelier de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Dio Jurien Dio Jurien ForHim Menswear ForHim Menswear Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant
HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen Hema Harlingen Hema Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant