Ontmoet Simon Vestdijk

Ontmoet Simon Vestdijk

Op 2 december gaan we online voor een ontmoeting met ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep 8! Meld je alvast aan en mis het niet!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dijkstra en Geelhoed airco service squash competitie

23-01-2020

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Michel v.d. Ploeg - Sjors Wierstra

Michel was net terug van training kamp en was er helemaal klaar voor. Het ging dan ook in een hoog tempo van start en dan zie je meteen een mooi squash spel. De eerste game was voor Michel met 11-6. Ook de tweede game ging naar Michel maar nu pakte Sjors ook zijn punten. Michel won met 11-7. Maar in de derde game wist Sjors duidelijk meer voor deel te pakken en trok hij de game langzaam naar zich toe en won met 11-7. In de vierde game ging Sjors voor de gelijkmaker en kreeg hij vleugels. En dan loopt het spel helemaal in jouw voordeel en lukt alles hij pakte de game met 11-4. In de laatste en beslissende game gingen beiden voor iedere bal en zagen we een fraai squash spel met lob ballen, boost ballen en snoeiharde lengte ballen. Na vele spannende rally’s was het Michel die de game pakte met 11-6 en in sets met 3-2 maar ook zeker voor Sjors een mooie pot die heel dicht bij elkaar lag en zomaar anders kan lopen.

 

Eric Menks – Johan Kwast

Dit beloofde ook weer een spannende pot te worden want beiden geven nooit op. We zagen dan ook direct lange en enerverende rally’s waarin beiden goed wisten te scoren. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken en de rally’s werden op het scherpst van de snede beslist De eerste game was voor Eric met 11-8. Ook in de tweede game was er volop strijd en waren ze aan elkaar gewaagd en wisten beiden de punten te pakken. Maar ook nu was het weer Eric die de game wist te pakken met 11-8. Ook in de derde game bleven ze volop strijd leveren, maar nu wist Eric toch de ballen wat scherper weg te leggen. Ook nu was de game weer voor Eric met 11-6 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Johan een pracht partij en hij laat wel weer zien dat hij bijna helemaal terug is in zijn spel.

 

Sjors Wierstra – Yari Siderius

Sjors was super gemotiveerd na zijn super partij tegen Michel en ging dan ook volop voor de punten. Maar ook Yari geeft niet snel op en wist toch ook de nodige punten doordat Sjors toch wel wat fouten maakte. De game was voor Sjors met 11-6. Ook in de tweede game ging Yari goed mee en moest Sjors scherp spelen. Ook nu pakte hij de game met 11-7. En in de laatste game zagen we eigenlijk hetzelfde spel met dan weer winst voor de een en dan voor de ander. Maar ook nu pakte Sjors de game met 11-6 en in sets met 3-0 maar ook zeker Yari was tevreden.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Wintercompetitie fc Harlingen 2e ronde

23-01-2020

HARLINGEN - Zaterdag 18 januari werd de 2e ronde van de Onderlinge Wintercompetitie van fc Harlingen gespeeld.

Doe mee met de borstcrawlcursus

23-01-2020

HARLINGEN - Dinsdag 11 februari start er een 12-weekse borstcrawlcursus voor gevorderden.

U2 Onair bij Omroep RSH

23-01-2020

HARLINGEN - Achtung, U2 Onair met echt Livemuziek.

Reacties

The Shamrock The Shamrock Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Broodje Nuchter Broodje Nuchter Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Greenart Production Greenart Production Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Food 80/20 Food 80/20 HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Food 80/20 Food 80/20 Copini Opticiëns Copini Opticiëns HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Fotografie Dorus Fotografie Dorus BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor