Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dijkstra en Geelhoed airco service squash competitie

23-01-2020

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Michel v.d. Ploeg - Sjors Wierstra

Michel was net terug van training kamp en was er helemaal klaar voor. Het ging dan ook in een hoog tempo van start en dan zie je meteen een mooi squash spel. De eerste game was voor Michel met 11-6. Ook de tweede game ging naar Michel maar nu pakte Sjors ook zijn punten. Michel won met 11-7. Maar in de derde game wist Sjors duidelijk meer voor deel te pakken en trok hij de game langzaam naar zich toe en won met 11-7. In de vierde game ging Sjors voor de gelijkmaker en kreeg hij vleugels. En dan loopt het spel helemaal in jouw voordeel en lukt alles hij pakte de game met 11-4. In de laatste en beslissende game gingen beiden voor iedere bal en zagen we een fraai squash spel met lob ballen, boost ballen en snoeiharde lengte ballen. Na vele spannende rally’s was het Michel die de game pakte met 11-6 en in sets met 3-2 maar ook zeker voor Sjors een mooie pot die heel dicht bij elkaar lag en zomaar anders kan lopen.

 

Eric Menks – Johan Kwast

Dit beloofde ook weer een spannende pot te worden want beiden geven nooit op. We zagen dan ook direct lange en enerverende rally’s waarin beiden goed wisten te scoren. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken en de rally’s werden op het scherpst van de snede beslist De eerste game was voor Eric met 11-8. Ook in de tweede game was er volop strijd en waren ze aan elkaar gewaagd en wisten beiden de punten te pakken. Maar ook nu was het weer Eric die de game wist te pakken met 11-8. Ook in de derde game bleven ze volop strijd leveren, maar nu wist Eric toch de ballen wat scherper weg te leggen. Ook nu was de game weer voor Eric met 11-6 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Johan een pracht partij en hij laat wel weer zien dat hij bijna helemaal terug is in zijn spel.

 

Sjors Wierstra – Yari Siderius

Sjors was super gemotiveerd na zijn super partij tegen Michel en ging dan ook volop voor de punten. Maar ook Yari geeft niet snel op en wist toch ook de nodige punten doordat Sjors toch wel wat fouten maakte. De game was voor Sjors met 11-6. Ook in de tweede game ging Yari goed mee en moest Sjors scherp spelen. Ook nu pakte hij de game met 11-7. En in de laatste game zagen we eigenlijk hetzelfde spel met dan weer winst voor de een en dan voor de ander. Maar ook nu pakte Sjors de game met 11-6 en in sets met 3-0 maar ook zeker Yari was tevreden.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Wintercompetitie fc Harlingen 2e ronde

23-01-2020

HARLINGEN - Zaterdag 18 januari werd de 2e ronde van de Onderlinge Wintercompetitie van fc Harlingen gespeeld.

Doe mee met de borstcrawlcursus

23-01-2020

HARLINGEN - Dinsdag 11 februari start er een 12-weekse borstcrawlcursus voor gevorderden.

U2 Onair bij Omroep RSH

23-01-2020

HARLINGEN - Achtung, U2 Onair met echt Livemuziek.

Reacties

Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht Zensa Moda Zensa Moda De Lichtboei De Lichtboei Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Hema Harlingen Hema Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Broodje Nuchter Broodje Nuchter Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas VVV Harlingen VVV Harlingen Greenart Production Greenart Production Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Plus Lunenborg Plus Lunenborg ForHim Menswear ForHim Menswear
Ons Food&Wine Ons Food&Wine Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor VVV Harlingen VVV Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Lichtboei De Lichtboei Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht Hema Harlingen Hema Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns