Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen

Heerlijk Harlingen

Op 20, 21 én 22 september verandert de Nieuwe Willemskade ook dit jaar weer in een culinair walhalla met de 5e editie van Foodfestival Heerlijk Harlingen!
Lees verder...
Spaar voor keukenmessen!

Spaar voor keukenmessen!

Bij PLUS Lunenborg kun je nu sparen voor 6 verschillende keukenmessen van Jamie Oliver. De actie loopt t/m 21 sept. 2019.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dijkstra en Geelhoed airco service squash competitie 19-11-18

22-11-2018

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Martin v.d. Ploeg – Andre Visser

Martin ging voortvarend van start en wist de druk goed op te bouwen hij won de eerste game met 11-8. In de tweede game kwam ook Andre in zijn spel en wist na vele lange en slopende rally’s de game te pakken met 11-9. Dat dit veel energie had gekost bleek in de derde game en dan gaat er veel mis. Nu was het weer Martin die het spel naar zich toe trok en won met 11-5. In de vierde game ging het nagenoeg weer gelijk op en wist Andre zelfs van een 6-0 achterstand weer knap terug te komen. Maar Martin wist de game net op tijd binnen te halen met 11-9 en in sets met 3-1. Maar ook zeker voor Andre een mooie partij.

 

Erik Menks – Peter Borgmann

Peter ging verrassend van start en pakte menig service gelijk terug en wist de ballen goed weg te leggen. De eerste game was dan ook voor Peter met 11-8. Erik pakte in de tweede game met name in lange rally’s het spel. Erik won de game met 11-8. In de derde game ging het nagenoeg gelijk op en was het lang onduidelijk wie de game zou pakken. Na vele spannende momenten was het Erik die de game pakte met 12-10. Ook in de vierde game bleef er volop strijd en wist ook Peter weer zeer verrassend te scoren. Maar Erik gaf de game niet meer uit handen en won met 11-8 en in sets met 3-1 maar ook zeker Peter kwam goed uit de verf.

 

Michel v.d. Ploeg – Sjors Wierstra

Beiden gingen direct voor ieder bal en dan zie je ook veel variatie in het spel. De eerste game ging naar Sjors met 11-7. Ook in de tweede game zagen we weer spectaculaire rally’s waarin beiden goed wisten scoren. De game was nu voor Michel met 11-7. Ook in de derde game waren ze aan elkaar gewaagd en gaat de hele trucen doos open en zie lange rally’s. Maar ook nu pakte Michel de game met 11-8. In de vierde game kreeg Sjors geen grip meer op het spel en ging Michel voor de volle winst hij won met 11-0 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Sjors een mooie partij waarin hij goed kon mee komen.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorbeschouwing: Gorecht – Zeerobben

22-11-2018

HARLINGEN - Tijd voor een tussenbalans.

Anna Casparii/Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 16-11-2018

22-11-2018

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Gematigd positivisme tijdens ALV Zeerobben

22-11-2018

HARLINGEN - Gerrit Riem benoemd tot Lid van Verdienste, Wolter Bakker Trofee voor echtpaar De Bruin.

Reacties

ForHim Menswear ForHim Menswear Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hubo-Faber Hubo-Faber De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Ons Food&Wine Ons Food&Wine HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje VVV Harlingen VVV Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus Dio Jurien Dio Jurien Atelier de Groot Atelier de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hema Harlingen Hema Harlingen Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns
ForHim Menswear ForHim Menswear Visie Events Visie Events Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hema Harlingen Hema Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas IJssalon Min12 IJssalon Min12 Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Dio Jurien Dio Jurien Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier de Groot Atelier de Groot