Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Kom samen feesten in de winterse sferen van ‘Jingle Bell Dok!’ Kerstborrel XXL!
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
RSH & Trebol presents:

RSH & Trebol presents:

Zaterdag 26 oktober: Harlinger middag & Sloopfeest!
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
Bestuursleden gezocht

Bestuursleden gezocht

Stichting Harlingen Open Golf is op zoek naar nieuwe bestuursleden met passie voor de sport!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dijkstra en Geelhoed airco service squash competitie 19-11-18

22-11-2018

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Martin v.d. Ploeg – Andre Visser

Martin ging voortvarend van start en wist de druk goed op te bouwen hij won de eerste game met 11-8. In de tweede game kwam ook Andre in zijn spel en wist na vele lange en slopende rally’s de game te pakken met 11-9. Dat dit veel energie had gekost bleek in de derde game en dan gaat er veel mis. Nu was het weer Martin die het spel naar zich toe trok en won met 11-5. In de vierde game ging het nagenoeg weer gelijk op en wist Andre zelfs van een 6-0 achterstand weer knap terug te komen. Maar Martin wist de game net op tijd binnen te halen met 11-9 en in sets met 3-1. Maar ook zeker voor Andre een mooie partij.

 

Erik Menks – Peter Borgmann

Peter ging verrassend van start en pakte menig service gelijk terug en wist de ballen goed weg te leggen. De eerste game was dan ook voor Peter met 11-8. Erik pakte in de tweede game met name in lange rally’s het spel. Erik won de game met 11-8. In de derde game ging het nagenoeg gelijk op en was het lang onduidelijk wie de game zou pakken. Na vele spannende momenten was het Erik die de game pakte met 12-10. Ook in de vierde game bleef er volop strijd en wist ook Peter weer zeer verrassend te scoren. Maar Erik gaf de game niet meer uit handen en won met 11-8 en in sets met 3-1 maar ook zeker Peter kwam goed uit de verf.

 

Michel v.d. Ploeg – Sjors Wierstra

Beiden gingen direct voor ieder bal en dan zie je ook veel variatie in het spel. De eerste game ging naar Sjors met 11-7. Ook in de tweede game zagen we weer spectaculaire rally’s waarin beiden goed wisten scoren. De game was nu voor Michel met 11-7. Ook in de derde game waren ze aan elkaar gewaagd en gaat de hele trucen doos open en zie lange rally’s. Maar ook nu pakte Michel de game met 11-8. In de vierde game kreeg Sjors geen grip meer op het spel en ging Michel voor de volle winst hij won met 11-0 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Sjors een mooie partij waarin hij goed kon mee komen.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorbeschouwing: Gorecht – Zeerobben

22-11-2018

HARLINGEN - Tijd voor een tussenbalans.

Anna Casparii/Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 16-11-2018

22-11-2018

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Gematigd positivisme tijdens ALV Zeerobben

22-11-2018

HARLINGEN - Gerrit Riem benoemd tot Lid van Verdienste, Wolter Bakker Trofee voor echtpaar De Bruin.

Reacties

Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Dio Jurien Dio Jurien Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Lichtboei De Lichtboei Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus ForHim Menswear ForHim Menswear Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Atelier de Groot Atelier de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zensa Moda Zensa Moda Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" ForHim Menswear ForHim Menswear Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier de Groot Atelier de Groot Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hema Harlingen Hema Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus