Odyssee scholen

Odyssee scholen

Welkom bij Stichting voor openbaar onderwijs Odyssee. ‘Leren, elke dag een avontuur!’ Passend Onderwijs van Waterpoort tot Wad.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Binnen 2019

Heerlijk Binnen 2019

20, 21 & 22 april wordt het Entrepotgebouw weer één groot culinair Foodwalhalla!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Jawel, lieve PLUS klanten. Van zondag 24 februari t/m zaterdag 20 april kun je sparen voor vijf Fabeltjeskrant handpoppen!
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dijkstra en Geelhoed airco service squash competitie 11-3-2019

14-03-2019

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Simon Bambach – Bas Koudenburg 

Dit beloofde ook weer een verrassende partij te worden waarin beiden diep kunnen gaan. De eerste game was na vele enerverende rally’s voor Simon met 11-9. In de tweede game kon Simon het spel iets beter sturen en de ballen iets scherper wegleggen. Simon pakte de game met 11-6. In. De derde game kwam ook Bas helemaal in zijn spel en wist hij Simon regelmatig te verrassen. Deze game was dan ook voor Bas met 11-8. En dan zie je de gelijkmaker wel zitten en ga je voor een vijfsetter. Maar Simon had ook zijn eigen plan al in gedachte en dat betekende nu maar afsluiten. Maar het ging toch ook nu weer gelijk op en moest voor ieder punt fel gestreden worden. Het was Simon die de game wist te pakken met 11-8 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Bas een schitterende partij die ook zomaar in zijn voordeel kan worden beslist.

 

Bas Koudenburg – Andre Visser

Andre wist in de eerste game de druk goed op te bouwen en pakte verrassende punten. De game was voor Andre met 11-7. In de tweede game was het duidelijk Bas die het spel dirigeerde en de punten pakte hij won met 11-4. In de derde game wist ook Andre de ballen weer goed weg te leggen en dan gaat het er ook weer om spannen. Ook nu was het weer Bas die de game pakte met 11-7. In de vierde game ging ook Andre weer goed mee en was het lang onduidelijk wie de game zou pakken. En dan zie je ook weer mooie rally’s waarin beiden weer goed weten te scoren. De game ging uiteindelijk weer naar Bas met 11-9 en in sets met 3-1 maar Andre was zeker niet ontevreden met deze partij.

 

Maurice Chevallier – Sjors Wierstra

Dit beloofde ook weer een titanenstrijd te worden beiden gingen dan ook voor goud. En we zagen dan ook een zeer gevarieerd squash spel waar alles in zat. Het was Maurice die uiteindelijk de wist te pakken met 11-9. In de tweede game leek Maurice in een hoog tempo de volledige winst te pakken, maar hij gaf toch nog een puntje weg en won met 11-1. Sjors herstelde toch nog wel iets in de laatste game met iets beter spel. Echter Maurice pakte de game met 11-6 en in sets met 3-0. Sjors was duidelijk niet in zijn spel en bij Maurice zijn spel liep alles super goed en dan kom je er soms helemaal niet aan.

 

Simon Bambach – Taipan Yau

Ook Simon en Taipan geven nooit op en gaan voor iedere bal en dan zie je het mooiste squash spel. De eerste game ging dan ook mooi gelijk op, maar Taipan pakte de winst met 11-7. In de tweede game ging het helemaal naar een topniveau en speelden ze letterlijk de sterren van de hemel en gaven ze elkaar niks cadeau. Deze game was uiteindelijk voor Simon met 13-11. In de derde game hadden ze regelmatig de meest onmogelijke rally’s en dat zorgde voor veel hilariteit. Deze won Taipan weer met 11-8. In de vierde game zag Taipan wel mogelijkheden voor de afsluiting, maar Simon dacht op zijn beurt al aan een vijfsetter. Er was weer volop strijd met wederom verrassende rally’s, maar ook nu waren ze weer aan elkaar gewaagd. Simon wist nu weer de winst te pakken met 11-9. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Ook in deze game gaven ze elkaar geen millimeter ruimte en werd er op het scherpst van de snede gespeeld. Maar uiteindelijk pakte Simon de overwinning met 11-9 en in sets zijn favoriete uitslag met 3-2 maar zeker voor beide spelers een geweldige partij met mooie momenten.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Fc Harlingen 1 naar Black Boys

14-03-2019

HARLINGEN - Als de weergoden het toelaten, speelt het eerste elftal van fc Harlingen komende zondag in Sneek de return tegen Black Boys.

Musica Religieuza bij Omrop RSH

14-03-2019

HARLINGEN - Vrijdag om 18.00 uur is er weer een uitzending van Musica Religieuza op Radio Stad Harlingen.

Present en NLdoet bundelen krachten!

14-03-2019

HARLINGEN - Een brug slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

Reacties

Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Fotografie Dorus Fotografie Dorus Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas VVV Harlingen VVV Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Dio Jurien Dio Jurien Vogelaar Audio Vogelaar Audio IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Lichtboei De Lichtboei
VVV Harlingen VVV Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hema Harlingen Hema Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Vogelaar Audio Vogelaar Audio BENG Evenementen BENG Evenementen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Atelier de Groot Atelier de Groot