Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Bij PLUS kun je van zondag 21 april tot en met zaterdag 27 juli 2019 exclusief sparen voor Tupperware van de hoogste kwaliteit.
Lees verder...
Harlingen Open Golf

Harlingen Open Golf

Vrijdag 24 mei 2019: toernooi & clinic! Hole-in-one prijs professionals: auto Mercedes A-Klasse & Hole-in-one prijs deelnemer clinic: een fiets!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dijkstra en Geelhoed airco service squash competitie 11-3-2019

14-03-2019

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Simon Bambach – Bas Koudenburg 

Dit beloofde ook weer een verrassende partij te worden waarin beiden diep kunnen gaan. De eerste game was na vele enerverende rally’s voor Simon met 11-9. In de tweede game kon Simon het spel iets beter sturen en de ballen iets scherper wegleggen. Simon pakte de game met 11-6. In. De derde game kwam ook Bas helemaal in zijn spel en wist hij Simon regelmatig te verrassen. Deze game was dan ook voor Bas met 11-8. En dan zie je de gelijkmaker wel zitten en ga je voor een vijfsetter. Maar Simon had ook zijn eigen plan al in gedachte en dat betekende nu maar afsluiten. Maar het ging toch ook nu weer gelijk op en moest voor ieder punt fel gestreden worden. Het was Simon die de game wist te pakken met 11-8 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Bas een schitterende partij die ook zomaar in zijn voordeel kan worden beslist.

 

Bas Koudenburg – Andre Visser

Andre wist in de eerste game de druk goed op te bouwen en pakte verrassende punten. De game was voor Andre met 11-7. In de tweede game was het duidelijk Bas die het spel dirigeerde en de punten pakte hij won met 11-4. In de derde game wist ook Andre de ballen weer goed weg te leggen en dan gaat het er ook weer om spannen. Ook nu was het weer Bas die de game pakte met 11-7. In de vierde game ging ook Andre weer goed mee en was het lang onduidelijk wie de game zou pakken. En dan zie je ook weer mooie rally’s waarin beiden weer goed weten te scoren. De game ging uiteindelijk weer naar Bas met 11-9 en in sets met 3-1 maar Andre was zeker niet ontevreden met deze partij.

 

Maurice Chevallier – Sjors Wierstra

Dit beloofde ook weer een titanenstrijd te worden beiden gingen dan ook voor goud. En we zagen dan ook een zeer gevarieerd squash spel waar alles in zat. Het was Maurice die uiteindelijk de wist te pakken met 11-9. In de tweede game leek Maurice in een hoog tempo de volledige winst te pakken, maar hij gaf toch nog een puntje weg en won met 11-1. Sjors herstelde toch nog wel iets in de laatste game met iets beter spel. Echter Maurice pakte de game met 11-6 en in sets met 3-0. Sjors was duidelijk niet in zijn spel en bij Maurice zijn spel liep alles super goed en dan kom je er soms helemaal niet aan.

 

Simon Bambach – Taipan Yau

Ook Simon en Taipan geven nooit op en gaan voor iedere bal en dan zie je het mooiste squash spel. De eerste game ging dan ook mooi gelijk op, maar Taipan pakte de winst met 11-7. In de tweede game ging het helemaal naar een topniveau en speelden ze letterlijk de sterren van de hemel en gaven ze elkaar niks cadeau. Deze game was uiteindelijk voor Simon met 13-11. In de derde game hadden ze regelmatig de meest onmogelijke rally’s en dat zorgde voor veel hilariteit. Deze won Taipan weer met 11-8. In de vierde game zag Taipan wel mogelijkheden voor de afsluiting, maar Simon dacht op zijn beurt al aan een vijfsetter. Er was weer volop strijd met wederom verrassende rally’s, maar ook nu waren ze weer aan elkaar gewaagd. Simon wist nu weer de winst te pakken met 11-9. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Ook in deze game gaven ze elkaar geen millimeter ruimte en werd er op het scherpst van de snede gespeeld. Maar uiteindelijk pakte Simon de overwinning met 11-9 en in sets zijn favoriete uitslag met 3-2 maar zeker voor beide spelers een geweldige partij met mooie momenten.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Fc Harlingen 1 naar Black Boys

14-03-2019

HARLINGEN - Als de weergoden het toelaten, speelt het eerste elftal van fc Harlingen komende zondag in Sneek de return tegen Black Boys.

Musica Religieuza bij Omrop RSH

14-03-2019

HARLINGEN - Vrijdag om 18.00 uur is er weer een uitzending van Musica Religieuza op Radio Stad Harlingen.

Present en NLdoet bundelen krachten!

14-03-2019

HARLINGEN - Een brug slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

Reacties

Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Karsten Wonen Karsten Wonen Dio Jurien Dio Jurien Hubo-Faber Hubo-Faber VVV Harlingen VVV Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Ons Food&Wine Ons Food&Wine HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Atelier de Groot Atelier de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Haarmode Cats Haarmode Cats Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe
VVV Harlingen VVV Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje ForHim Menswear ForHim Menswear Zensa Moda Zensa Moda Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hubo-Faber Hubo-Faber Plus Lunenborg Plus Lunenborg Dio Jurien Dio Jurien BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Lichtboei De Lichtboei