RSG Simon Vestdijk

RSG Simon Vestdijk

Open dagen en doemiddagen: Welkom groep 8 en je ouder(s)/ verzorger(s). Kom langs en maak kennis met ons onderwijs!
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dijkstra en Geelhoed airco service squash competitie

20-11-2019

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Maurice Chevallier - Yari Siderius

Het was direct een mooi gelijk opgaande strijd waarin beiden goed wisten te scoren. Het ging dan ook lang gelijk op en dan zie je al snel veel variatie in het spel en dat maakt het dan ook weer mooi om te zien. De eerste game was na vele spannende momenten voor Yari met 11-8. In de tweede game was het weer duidelijk Maurice die het spel dirigeerde en Yari goed onder druk hield. En dan sta je het spel goed te verdelen en pak je de punten deze game was dan ook voor Maurice met 11-5. In de derde game kwam ook Yari helemaal in zijn spel en ging het weer mooi gelijk op en dan moet je superscherp spelen om de punten te pakken. De game ging ook nu weer naar Maurice met 11-8. In de laatste game was het beste eraf bij Yari en trok Maurice het spel naar zich toe en won met 11-3 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Yari geen slechte partij.

 

Simon Ambacht – Bas Koudenburg

Simon ging er direct volop in en leek op de volle winst af te stevenen hij pakte al snel een fraaie voorsprong van 8-1. En dan denk je de game is al bijna binnen. Maar zoals altijd blijft Bas knokken voor ieder punt en zo ging het ook nu hij langzaam dichterbij. Simon bleef echter ook alert en hield het spel nog net onder controle en won de game met 11-6. In de tweede game stond duidelijk Bas het spel goed te verdelen en maakte hij weinig fouten en dan pak je de punten. Bas pakte de game met 11-3. De derde game werd weer een voor Simon die met fraaie boost technieken en een goede spel verdeling het spel dirigeerde en won met 11-2. In de vierde game ging het in het begin gelijk op en wisten ze beiden goed te scoren. Maar langzaam wist Simon de druk weer op te bouwen en trok hij de game naar zich toe en won met 11-6 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Bas een pracht partij waar geweldig werd gespeeld dus wie weet in de herkansing wat er dan uit rolt.

 

Erik Menks – Peter Borgmann

In de eerste game wisten beiden de punten goed te pakken, maar het was Erik die het spel dirigeerde hij won met 11-7. Ook in de tweede game ging Peter toch wel weer voor iedere bal echter ook nu pakte Erik de winst met 11-5. Ook in de laatste game waren er weer volop kansen voor beide spelers en werden de rally’s in wisselende momenten gepakt. Maar ook nu wist Erik de winst weer veilig te stellen en won met 11-7 en in sets met 3-0 maar ook Peter was wel tevreden met zijn punten score. 

 

Michel van der Ploeg – Sjors Wierstra

Michel was weer terug van weggeweest en speelde weer als vanouds hij verdeelde het spel zoals hij dat graag doet. En dan pak je de punten en loopt je tegenstander van hoek naar hoek. De game was voor Michel met 11-4. Ook in de tweede game verliep het spel met de nodige lob ballen in het voordeel van Michel en stond Sjors flink onder druk. Ook deze game ging naar Michel met 11-3. In de derde game wist Sjors meer evenwicht in het spel te houden en ging het nagenoeg gelijk op. Ook met de snoeiharde ballen van Sjors leverde wel de nodige punten op. Sjors pakte dan ook de game met 11-9. In de laatste game gingen de eerste vijf punten gelijk op, maar daarna wist Michel het voordeel weer aan zijn kant te krijgen en won met 11-5 en in sets met 3-1 maar zeker ook voor Sjors een partij met genoeg mogelijkheden.

 

Simon Bambach – Sjors Wierstra

In de eerste game ging het gelijk op en zagen we dan ook mooie rally’s waarin beiden goed wisten te scoren. De eerste game was voor Sjors na vele enerverende rally’s won hij met 13-11. In de tweede game ging Simon voor de volle winst en won met 11-0. In de derde game was Sjors weer helemaal terug in het spel en wist hij ook de druk weer goed op te bouwen en dan lukt het ook om de punten te pakken. Maar ook deze game liet Simon niet los en won met 11-7. In de vierde game gingen allebei voor iedere bal en dan zie je vaak prachtig squash spel. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken en dan haal je alles uit de kast om de winst te pakken. Maar ook nu was het weer Simon die winst kon veiligstellen met 11-9 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Sjors een enerverend squash avondje met hele mooie momenten.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Een lamp of een boete

20-11-2019

HARLINGEN - Verlichtingsactie in Harlingen.

Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 15-11-2019

20-11-2019

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen vrijdag gespeelde wedstrijden.

Gemeente Harlingen: Vacature Adviseur Ruimtelijke ontwikkeling

20-11-2019

HARLINGEN - Gemeente Harlingen is op zoek naar een: Adviseur Ruimtelijke Ordening voor 36 uur per week.

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier de Groot Atelier de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hema Harlingen Hema Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen VVV Harlingen VVV Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Lichtboei De Lichtboei Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Visie Events Visie Events Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt ForHim Menswear ForHim Menswear
Hema Harlingen Hema Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Ons Food&Wine Ons Food&Wine HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje ForHim Menswear ForHim Menswear Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen VVV Harlingen VVV Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt BENG Evenementen BENG Evenementen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt De Lichtboei De Lichtboei