Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Waanzinnig Wijnvoordeel! Van vertrouwde toppers tot onbekende pareltjes: er zit voor elke wijnliefhebber wel iets tussen.
Lees verder...
Fysiotherapie Rozengracht

Fysiotherapie Rozengracht

De praktijk huisvest vele specialisten, aangesterkt met het plus team voor optimale zorgkwaliteit.
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dijkstra en Geelhoed airco service squash competitie 09-03-2018

12-03-2018

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

A Poule

Joost Poutsma – Simon Bambach

Beiden speelden direct hun favoriete spel en wisten goed te scoren. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken en dan zie je mooie rally’s. Het was Joost die de binnen haalde met 11-8. In de tweede game was het duidelijk Joost die het spel dirigeerde en won met 11-5. Simon leek even uit het veld geslagen, maar in de derde game ging hij weer helemaal mee. Het ging ook nu nagenoeg gelijk op en ze lieten elkaar flink lopen en dan komt het beste spel naar boven. Na vele spannende momenten was het ook nu weer Joost die de game pakte met 12-10 en in sets met 3-0 maar zeker gelet op de set standen kan dit ook zomaar anders lopen.

 

Erik Menks – Joost Poutsma

Dit beloofde ook weer een spannende pot te worden want beiden gaan nog steeds voor goud. Joost ging zeer voortvarend van start en pakte een mooie voorsprong van 8-3. Maar Erik wist het tij te keren en kwam langzaam weer langszij en won met fraaie rally’s de game met 12-10. Ook in de tweede game zagen we weer hele mooie rally’s waarin alle variatie in de strijd wordt gegooid. Ook deze game was weer voor Erik met 11-7. In de derde game ging het weer helemaal gelijk op en werden de rally’s alsmaar langer. Ook nu wist Erik net de winnende punten te pakken en won met 11-9 en in sets met 3-0 moe maar voldaan stapten beiden van de baan na deze mooie squash partij.

 

Erik Menks – Bas Koudenburg

In de eerste game gaf Bas duidelijk punten weg met de service en die neem je dan mooi mee. Erik won de game met 11-6. In de tweede game bleef Erik het spel dirigeren en moest Bas flink aan de bak. Erik won de game met 11-5. In de laatste game pakte Bas toch wel weer wat meer punten en moest Erik scherp blijven spelen. Maar ook nu was de game weer voor Erik met 11-7 en in sets met 3-0. Maar Bas had ook wel een goed gevoel over de partij en daar gaat het ook wel weer om.

 

B-Poule

Leon Bambach – Peter Borgmann

In de eerste game wist Leon een klein voordeel aan zijn kant te houden en won met 11-6. In de tweede game bleef Peter gaan voor iedere bal en dan pak je wel punten, maar je kan geen druk opbouwen. Ook deze game was weer voor Leon met 11-6. In de laatste game gaf Leon de game niet meer uit handen en won hij de game met 11-7 en in sets met 3-0

 

Sjors Wierstra – Leon Bambach

Beiden gingen vliegend van start en legden veel power in het spel. Leon bleef in de winning mood en wist na vele pittige rally’s de game te pakken met 11-9. In de tweede game bleef Leon scherp spelen en ging er bij Sjors heel veel mis. Ook deze game was voor Leon met 11-5. Sjors bleef gaan voor iedere bal en knokte zich weer helemaal terug in de wedstrijd. En dan zie je direct mooi gelijk opgaande rally’s nu was het Sjors die na vele spannende rally’s de game won met 11-9. Ook in de vierde game zagen we weer volop strijd en dan komt het mooie squash spel boven drijven. Ook nu was de game weer voor Sjors met 11-7. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Nu had duidelijk Sjors de regie in handen en speelde met strakke ballen Leon regelmatig uit. De game was voor Sjors met 11-3 en in sets met 3-2 en dan zijn eigenlijk de mooiste partijen waarin het beide kanten op kan gaan.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Fc Harlingen wint degradatieduel

12-03-2018

HARLINGEN - Het was best aardig weer afgelopen zondag toen fc Harlingen hun degradatieduel met Warga uit moesten vechten.

De eerste van 5 ‘batches’ van de kandidaten van de VVD

12-03-2018

HARLINGEN - De VVD presenteert een flinke lijst met mensen uit alle geledingen van de samenleving, en van alle leeftijden.

Jazz-O-Matic-Five speelt onvermoeibaar strak

12-03-2018

HARLINGEN - Jazz-O-Matic-Five verzorgde zondagmiddag 11 maart in stadsschouwburg Trebol in Harlingen het derde concert van dit seizoen dat het Centrum Traditionele Jazz Harlingen in samenwerking met Friejam had georganiseerd (CTHJ).

Reacties

Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus VVV Harlingen VVV Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier de Groot Atelier de Groot Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Dio Jurien Dio Jurien Hubo-Faber Hubo-Faber Vogelaar Audio Vogelaar Audio BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad ForHim Menswear ForHim Menswear IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Hema Harlingen Hema Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus Visie Events Visie Events Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt De Lichtboei De Lichtboei Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
Ons Food&Wine Ons Food&Wine VVV Harlingen VVV Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Hema Harlingen Hema Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis