Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Bij PLUS kun je van zondag 21 april tot en met zaterdag 27 juli 2019 exclusief sparen voor Tupperware van de hoogste kwaliteit.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dijkstra en Geelhoed airco service squash competitie 08-04-2019

11-04-2019

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Bas Koudenburg – Peter Borgmann

Beiden gingen er vol in en dan zie je direct al een mooi spel met zeer verrassende momenten. Bas pakte de eerste game met 11-7. In de tweede game ging Peter voor goud en wist hij menig rally verrassend af te sluiten met boost, dropshots ballen. Hij pakte dan ook de game met 11-6. In de derde game ging het nagenoeg gelijk op en dan zie je veel variatie in het spel om de punten te pakken. De game ging nu weer naar Bas met 11-8. In de laatste game maakte met name Peter veel fouten en kom je niet aan de punten toe. Bas pakte dan ook de game met 11-3 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Peter een mooie partij die hij eigenlijk had willen beslissen met een vijfsetter.

 

Simon Bambach – Andre Visser

Simon was net terug van zijn hoogtetraining en zou conditioneel alleen maar kunnen plussen. Hij ging dan ook direct voor iedere bal, maar ook Andre had zijn plan getrokken. Beiden moesten dan ook flink aan de bak en dan komt het beste spel naar boven. De eerste game was voor Simon met 11-7. In de tweede game moest Andre een flink aantal ballen laten lopen en daar wist Simon de punten te pakken. Hij won de game met 11-5. In de laatste game ging het ook bij Andre weer wat beter, maar Simon hield het spel goed in de hand en won de game met 11-7 en in sets met 3-0 maar ook Andre komt steeds beter in zijn spel en dat brengt je op een hoger niveau.

 

Erik Menks – Taipan Yau

Dit beloofde weer een titanenstrijd te worden en zou zeker op het scherpst van de snede gestreden worden. De eerste game ging nagenoeg gelijk op en kon lang beide kanten op. Na vele mooie en strakke rally’s was het Erik die de eerste wist te pakken met 11-7. In de tweede game werd het tempo en de druk nog hoger opgebouwd en zagen we rally’s van zeker 10 slagen en meer. En na deze lange en flitsende rally’s werd het felbegeerde punt gepakt. De game winst was na vele mooie momenten voor Erik met 12-10. Ook in derde game was de spanning zeker niet minder en bleven ze gaan voor iedere bal en dan zie je een super squash spel wat op topniveau wordt gespeeld. Ook deze game was weer voor Erik met 11-8 en in sets met 3-0 ook voor Taipan was dit een zeer mooie partij waarin je niet wint maar schitterend hebt gespeeld.

 

Taipan Yau - Erik Menks

Beiden hadden nog een partij in te halen en besloten om dat achter deze spannende pot aan te plakken. De eerste game was wederom na vele spetterende rally’s voor Erik met 11-5. In de tweede game was er een licht voordeel voor Taipan en hij won de game met 11-5. Erik had zich even verstapt en dan kun je niet meer goed instappen en besloot de partij op te geven. Jammer van deze kanjers want ze waren aan elkaar gewaagd en we hadden graag nog zo’n mooie partij gezien. Taipan won met 3-1.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorbeschouwing fc Harlingen 1 - vv Oosterlittens

11-04-2019

HARLINGEN - Komende zondag wordt op sportpark Vierkantsdijk het duel tussen fc Harlingen 1 en vv Oosterlittens 1 gespeeld waarbij Pizzeria Pompeï de wedstrijdsponsor is.

Voorbeschouwing Zeerobben – PKC

11-04-2019

HARLINGEN - Wie neemt afstand van de gevarenzone?

Update: Wie heeft een sleutelbos gevonden?

11-04-2019

HARLINGEN – De sleutels zijn weer bij de dolgelukkige eigenaar.

Reacties

Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt ForHim Menswear ForHim Menswear Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hema Harlingen Hema Harlingen Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg Fotografie Dorus Fotografie Dorus BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Atelier de Groot Atelier de Groot Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Ons Food&Wine Ons Food&Wine Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona
Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Copini Opticiëns Copini Opticiëns Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier de Groot Atelier de Groot De Lichtboei De Lichtboei Hema Harlingen Hema Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus VVV Harlingen VVV Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda