Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Binnen 2019

Heerlijk Binnen 2019

20, 21 & 22 april wordt het Entrepotgebouw weer één groot culinair Foodwalhalla!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Jawel, lieve PLUS klanten. Van zondag 24 februari t/m zaterdag 20 april kun je sparen voor vijf Fabeltjeskrant handpoppen!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dijkstra en Geelhoed airco service squash competitie 03-12-18

04-12-2018

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Taipan Yau - Peter Borgmann

In de eerste game ging nagenoeg gelijk op en we zagen ook direct verrassende scores. De eerste game was voor Taipan met 11-8. In de tweede game was ook duidelijk te zien dat Taipan het spel nog niet verleerd was. Peter moest alle zeilen bij zetten om ook een puntje te pakken en vaak maak je dan veel fouten. De game was weer voor Taipan met 11-6. In de derde game gaf Taipan het spel niet meer uit handen en won met 11-5 en in sets met 3-0 maar ook zeker Peter had verrassende scores.

 

Maurice Chevallier – Martin v.d. Ploeg

In de eerste game ging het gelijk volop en op iedere rally werd fel gespeeld. Het was hierdoor lang onduidelijk wie de game zou pakken ze waren aan elkaar gewaagd. Na vele spannende momenten was het Maurice die de game pakte met 11-9. Ook in de tweede game zagen hetzelfde spel en dan zie je ook dat ze eenzelfde speel stijl hebben snoei harde ballen achterin en met veel power terug naar de voormuur. Ook deze game was weer voor Maurice met 11-9. In de laatste game ging de vermoeidheid spelen dan maak je meer fouten en gaat het niet zoals je graag wil. Nu was het duidelijk Maurice die het spel dirigeerde en de punten wist te pakken. Martin bleef wel gaan voor ieder punt, maar het was Maurice die de game pakte met 11-5 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Martin een mooie partij met mogelijkheden.

 

Taipan Yau – Sjors Wierstra

Taipan speelde direct zijn favoriete spel en trok de game in hoog tempo naar zich toe en won met 11-3. In de tweede game kwam ook Sjors goed in zijn spel en ging het nagenoeg gelijk op en wisten beiden goed te scoren. Toch was het weer Taipan die de game wist te pakken met 11-8. Ook in de derde game zagen een zeer gevarieerd spel waarin ieder zijn sterke momenten had en dan goed kon scoren. Maar het was Taipan die de game verzilverde met 11-6 en in sets met 3-0 maar ook zeker Sjors had een mooie partij gespeeld.

 

Bas Koudenburg – Andre Visser

Andre was in een ver verleden ook een fanatiek squash speler en had zich dit jaar weer aangemeld. De scherpte is er nog niet helemaal maar het spel is hij nog niet verleerd. Bas hield hem flink onder druk en dan kom je niet altijd toe aan punten pakken. De game was na vele enerverende momenten voor Bas met 11-6. Ook in de tweede game bleef Andre goed meegaan en dan zie je langzaam de scherpte er weer in komen, maar ook nu pakte Bas weer de game met 11-7. In de derde game gaf Bas het spel niet meer uit handen en trok de game langzaam naar zich toe en won met 11-5 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Andre mogelijkheden in de competitie om te groeien.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Nieuwjaarsreceptie gemeente Harlingen

04-12-2018

HARLINGEN - De gemeente Harlingen nodigt u van harte uit voor de Nieuwjaarsreceptie.

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 48 - 2018

04-12-2018

HARLINGEN - Bekendmaking van de gemeente Harlingen van 26 t/m 30-11-2018

Harlingen opnieuw in de prijzen door groot aantal trainees tijdens Tall Ships Races

04-12-2018

HARLINGEN - Afgelopen weekend nam Harlingen tijdens de Tall Ships conferentie in Sevilla opnieuw de Host Port Trophy in ontvangst van Sail Training International, de organisatie achter de The Tall Ships Races.

Reacties

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Ons Food&Wine Ons Food&Wine Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Visie Events Visie Events VVV Harlingen VVV Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hema Harlingen Hema Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje ForHim Menswear ForHim Menswear Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt
HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Lichtboei De Lichtboei Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Ons Food&Wine Ons Food&Wine Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier de Groot Atelier de Groot ForHim Menswear ForHim Menswear Zensa Moda Zensa Moda Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats