Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen 2018

Heerlijk Harlingen 2018

Culinair Festival aan de haven van Harlingen waar eten, drinken, muziek en ontspanning centraal staan.
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Dijkstra en Geelhoed airco service squash competitie

12-02-2018

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

A-Poule

Michel v.d. Ploeg – Bas Koudenburg

Beiden staken in een prima vorm en wisten elkaar goed te laten lopen. De eerste game was voor Michel met 11-8. Ook in de tweede game was de winst weer voor Michel met 11-8. De laatste game werd helemaal op het scherpst van de snede gestreden en kon lang beide kanten op. Maar ook nu was het weer Michel die won met 12-10 en in sets met 3-0 maar ook voor Bas prachtige set standen.

 

B-Poule

Menno Mensonides – Peter Borgmann

Peter ging flitsend van start en wist Menno goed onder druk te zetten en hij pakte de game met 11-8. In de tweede game wist Menno het voordeel weer aan zijn kant te houden en trok de game langzaam naar zich toe en won met 11-8. In de derde game wist Menno nog meer voordeel naar zich toe te trekken door de sterke service die Peter niet altijd even makkelijk wist te pakken. Menno won de game met 11-6. En ook de laatste game gaf Menno niet meer uit handen en won met 11-5 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Peter geen slechte partij.

 

Sjors Wierstra – Leon Bambach

Sjors ging vliegend van start en pakte in hoog tempo de punten. Hij ging bijna voor de volle winst, maar Leon pakte nog net een punt. Sjors won de game met 11-1. In de tweede game was Leon ook weer helemaal in het spel en wist hij het voordeel aan zijn kant te houden en trok de game langzaam naar zich toe. Leon won de game met 11-6. In de derde game was het Sjors die een klein voordeel pakte en won met 11-6. In de vierde game gingen beiden voor goud en zagen we mooie rally’s die op het scherpst van de snede werden beslist. Nu was het weer Leon die de game pakte met 14-12. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Beiden gingen nu helemaal voor iedere bal en dan zie je mooie rally’s. Nu was het Sjors die de game pakte met 14-12 en in sets met 3-2 en dat zijn de partijen waar je beiden voor gaat, maar ze waren aan elkaar gewaagd.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Spaar Jeugd Sponsor munten voor uw club bij Poiesz!

12-02-2018

HARLINGEN - De 13e Jeugd Sponsor Actie start op maandag 12 februari en eindigt op zondag 8 april 2018.

Een muzikale jazzreis met de Roaring Twenties Small Band

12-02-2018

HARLINGEN - Het tweede Lounge Jazzconcert dat door het Centrum Traditionele Jazz Harlingen (CTJH) onder de paraplu van Friejam (Friese bond van jazzmuzikanten) op zondag 11 februari was georganiseerd is wederom een groot succes geworden.

Scheepvaartbericht Port of Harlingen

12-02-2018

HARLINGEN - Grote Sluis Noorderhaven, geen bediening.

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Atelier de Groot Atelier de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen De Lichtboei De Lichtboei Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hema Harlingen Hema Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Vogelaar Audio Vogelaar Audio Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis ForHim Menswear ForHim Menswear Plus Lunenborg Plus Lunenborg IJssalon Min12 IJssalon Min12 Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Dio Jurien Dio Jurien Almamater Almamater Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Atelier de Groot Atelier de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Vogelaar Audio Vogelaar Audio Dio Jurien Dio Jurien Hema Harlingen Hema Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Almamater Almamater Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen