Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Kom samen feesten in de winterse sferen van ‘Jingle Bell Dok!’ Kerstborrel XXL!
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Eindejaarsloterij 2019!

Eindejaarsloterij 2019!

Prijzenpot: 10x € 449,-(belastingvrij)! Om kans te maken is shoppen en uit eten gaan in Harlingen het énige dat je hoeft te doen!
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dijkstra en Geelhoed airco service Squash competitie

06-11-2019

HARLINGEN - De Dijkstra en Geelhoed airco service Squash competitie is weer van start gegaan

Sjors Wierstra – Yari Siderius

Sjors en Yari starten voortvarend en met name Yari moest nog even wennen hij deed voor het eerst mee. Het was Sjors die het spel dirigeerde, maar ook Yari pakte toch wel punten als er fouten werden gemaakt. Sjors won de game met 11-6. In de tweede game kreeg Yari iets meer grip op het spel en maakte Sjors toch wel veel fouten. Deze game was dan ook voor Yari met 11-4. Sjors wist in de derde game het spel weer goed te controleren en pakte de game met 11-4. In de laatste game was Sjors weer helemaal in zijn spel en moest Yari veel lopen om de ballen te retourneren. Ook deze game was voor Sjors met 11-3 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Yari geen slechte start in de competitie.

 

Bas Koudenburg – Andre Visser

De eerste game ging nagenoeg gelijk op en beiden wisten goed te scoren en dan zie je mooie rally’s. De eerste game was voor Bas met 11-7. Ook in de tweede game waren ze aan elkaar gewaagd en gaven elkaar goed partij. Ook deze game wist Bas weer te pakken met 11-6. In de derde werd de vermoeidheid bij Andre zichtbaar en dan maak je vaak meer fouten of het lukt net niet om de bal daar te krijgen waar je hem wilt hebben. Bas pakte de game met een strak en mooi spel met 11-3 en in sets met 3-0.

 

Erik Menks – Sjors Wierstra

Beiden gingen direct voor iedere bal en speelden een verrassend gevarieerd spel waarin goed werd gescoord. Het ging nagenoeg gelijk op en dat zijn dan de mooiste partijen waarin er volop strijd is. De game was na veel mooie momenten voor Erik met 11-7. Ook in de tweede game wisten beiden weer een fraai squash spel te spelen en moesten beiden de ballen superscherp spelen. Ook de tweede game was weer voor Erik met 11-6. In de derde game wisten ze elkaar helemaal het vuur aan de schenen te leggen en werden de rally’s alsmaar langer. Sjors pakte zelfs een kleine voorsprong van 10-9 en dan zie je weer winstkansen. Maar ook nu besliste Erik anders en pakte drie punten op rij en won de game met 12-10 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Sjors en pracht partij.

 

Simon Bambach – Andre Visser

Simon moest nog een beetje in het spel komen had niet zoveel gesquasht in de zomer en ook Andre was nog niet zijn spel niveau. Het was dan ook Simon die het spel dirigeerde en de punten pakte. Hij won de game met 11-3. In de tweede game kwam ook Andre in zijn spel en ging het weer wat meer gelijk op. Maar ook nu was het weer Simon die de game pakte met 11-6. In de derde game bleef Andre het wel proberen maar de conditie liet niet alles meer toe en daar pakte Simon de winst en won met 11-4 en in set met 3-0 en voor Andre de intentie om wat meer training uren in te bouwen.

 

Bas Koudenburg – Peter Borgmann

Bas ging als vanouds met strakke rally’s pakte hij de punten en moest Peter flink aan de bak. Bas won de game met 11-5. Ook in de tweede game hield Bas het spel strak in de hand en liet Peter niet veel ruimte die toch nog wel zeer verrassend wist te scoren. Ook deze game was weer voor Bas met 11-4. En de derde game verliep nagenoeg hetzelfde met zeker wel spannende rally’s echter Bas dirigeerde het spel en won met 11-5 en in sets met 3-0 maar Peter zal zeker weer vordering maken tijdens de competitie.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Belactie HMHC en Vriendenloterij voor nieuwe keuken

06-11-2019

HARLINGEN - Op 13 november organiseert HMHC i.s.m. de Vriendenloterij een belactie met als doel het realiseren van een nieuwe keuken op de club.

De Meiden van Zeerobben

06-11-2019

HARLINGEN - VR1 doet het nog steeds erg goed in haar competitie.

Jeugdjournaal Zeerobben

06-11-2019

HARLINGEN - Voor veel teams bleek afgelopen weekend maar weer dat zaterdag de mooiste dag van de week is.

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas IJssalon Min12 IJssalon Min12 Karsten Wonen Karsten Wonen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Lichtboei De Lichtboei Atelier de Groot Atelier de Groot VVV Harlingen VVV Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus ForHim Menswear ForHim Menswear Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Plus Lunenborg Plus Lunenborg Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Dio Jurien Dio Jurien Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hema Harlingen Hema Harlingen
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie VVV Harlingen VVV Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hema Harlingen Hema Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Plus Lunenborg Plus Lunenborg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Lichtboei De Lichtboei Visie Events Visie Events Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus BENG Evenementen BENG Evenementen