Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Deze Friese snelweg staat bekend om de vele ongelukken en files

16-02-2023

HARLINGEN - Je hoopt er nooit mee te maken te krijgen, maar er zijn helaas genoeg wegen in Nederland die bekend staan om hun vele ongelukken en files.

Vrijwel in elke provincie heb je één of meerdere wegen die bekend staan om hun ellenlange files. Woon je in Friesland? Dan heb je vast al weleens gehoord over deze Friese snelweg die bekend staat om de vele ongelukken en files.

 

Het gaat om de zogenoemde A7. Deze snelweg loopt dwars door het land heen van Drachten naar Sneek en Heerenveen. Deze snelweg is maar liefst 241 km lang en daarmee ook direct de langste snelweg van ons land. Geen wonder dat er dus regelmatig ongelukken gebeuren en er (lange) files ontstaan. Maar is er een duidelijke reden aan te wijzen?

 

Op de A7 gebeuren dus ontzettend veel ongevallen en daardoor ontstaan er dikwijls lange files. Vandaar dat de politie heeft besloten om meer te gaan controleren op deze, als gevaarlijke bekend staande weg.

 

Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws

Via 112 Friesland kun je alle ongelukken, files en andere zaken die gebeurd zijn dagelijks in de gaten houden. Als je dus erg nieuwsgierig bent en graag wilt weten wat er in de regio speelt en gebeurt? Houdt dan bovenstaande website goed in de gaten om als één van de eerste op de hoogte te zijn van het laatste nieuws.

 

Ben je benieuwd hoeveel keer bergingsbedrijven de A7 hebben moeten opruimen, omdat er een ongeluk was gebeurd of omdat er file ontstond door een pechgeval? Dit is sinds 2012 tot en met 2016 toegenomen met bijna de helft. De politie heeft het vermoeden uitgesproken dat het komt doordat veel automobilisten tegenwoordig snel zijn afgeleid door hun mobiele telefoon of omdat ze simpelweg met andere zaken bezig zijn dat het besturen van hun auto. Daarom is de politie er ook erg attent op dat automobilisten worden gewaarschuwd om geen mobiele telefoon in het verkeer te gebruiken en ook vooral niet afgeleid te raken in de auto.

 

Via Hardnieuws.nl kun je ook al het nieuws uit de directe regio volgen als dat je interesse heeft, de nieuwsberichten variëren van branden, tot inbraken en ongelukken. Vrijwel elk moment van de dag wordt de pagina ververst als er belangrijk nieuws te melden is. Zorg er dus voor dat je deze pagina regelmatig bezoekt als je benieuwd bent naar het laatste nieuws uit jouw regio.

 

Algemeen Bedrijfsleven Regio

Meer nieuws

Na Super Zondag met super uitslagen, op naar Oldeboorn!

16-02-2023

HARLINGEN - Het was aan het Vierde om de Super Zondag af te trappen om 9.00 uur, ware het niet dat de tegenstander de wedstrijd moest afgelasten en dus ging de eer naar de mannen van fc Harlingen 2.

Het Alternatief 126 bij Omroep RSH

16-02-2023

HARLINGEN - Vrijdagavond 17 februari een Alternatief die jullie als luisteraar eigenlijk 10 februari hadden verwacht.

Voorbeschouwing: Zeerobben – Buitenpost (Beker)

16-02-2023

HARLINGEN - Zeerobben ontmoet topper Fries amateurvoetbal in beker.

Reacties

BENG Evenementen BENG Evenementen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Copini Opticiëns Copini Opticiëns Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen TeamFRL TeamFRL Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE CDA Harlingen CDA Harlingen The Shamrock The Shamrock Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wellheat Shop Wellheat Shop Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events
Wellheat Shop Wellheat Shop Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot CDA Harlingen CDA Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns TeamFRL TeamFRL Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus The Shamrock The Shamrock