Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Deelname Lanenkaatsen (13 t/m 17 juni) over de 100!

12-05-2022

HARLINGEN - Over een kleine maand is het alweer zover.

Deelname Lanenkaatsen (13 t/m 17 juni) over de 100! Foto: Dorus Breidenbach.

Na twee jaar afwezigheid vliegen de gele ballen dan weer over de Lanen. Sinds de aanmelding medio april is geopend, loopt het aantal deelnemers mooi door, inmiddels alweer boven de 100. Het zou mooi zijn wanneer we de barrière van 300 deelnemers weer doorbreken zoals in 2018 en 2019.

 

Je kunt je opgeven voor het Lanenkaatsen tot en met zaterdag 11 juni 17:00 uur via www.lanenkaatsen.nl of bij Kamsma Schoenen op de Kleine Breedeplaats in Harlingen.

 

De groepsindeling is als volgt:

Groep 1              11-16 jaar                        1e omloop op MA
Groep 2              17-35 jaar                        1e omloop op MA
Groep 3              36-49 jaar                        1e omloop op MA
Groep 4              50-59 jaar                        1e omloop op DI
Groep 5              Dames 11-35 jaar             1e omloop op DI
Groep 6              60+                                 1e omloop op DI
Groep 7              Dames 36+                       1e omloop op MA

 

Het is goed om te zien dat bijna 2 op 3 betalen via onze nieuwe iDEAL koppeling, hartstikke handig en minder administratie!

 

Loting

De loting vindt dit jaar plaats in het pand van Omroep RSH op zaterdag 11 juni vanaf 19:00 uur. In de loop van de avond zullen de lijsten in de diverse groepen te vinden zijn op onze website <a data-cke-saved-href="http://www.lanenkaatsen.nl/" href="http://www.lanenkaatsen.nl/" "="" target="_blank">www.lanenkaatsen.nl. Op zondag komen de lijsten ook te hangen in de etalage bij Kamsma Schoenen.

 

Vrienden en trouwe sponsors

Om het Lanenkaatsen te organiseren zijn wij voor een groot gedeelte aangewezen op de sponsoring vanuit het bedrijfsleven en de middenstand van Harlingen en omstreken.

 

Voor een extra financiële impuls zijn we in 2002 gestart met de actie “Vrienden van het Lanenkaatsen”, en niet zonder succes, want al ruim 200 mensen die het Lanenkaatsen een warm hart toedragen hebben zich hiervoor opgegeven en voor € 10,- een plaatsje op het alom bekende “vriendenbord” verworven.

 

Wil je het Lanenkaatsen ook steunen? Wordt dan ook vriend van de Lanen! Ben je al vriend? Meldt dan een nieuwe vriend aan, dan komen jullie samen met jullie namen op een bal, die tijdens het Lanenkaatsen gebruikt gaat worden. Meer info op www.lanenkaatsen.nl

 

Oproep:

Wij zijn op zoek naar nieuwe keurmeesters, telegrafisten en lotenverkopers. Mocht je belangstelling hebben neem dan contact op via info@lanenkaatsen.nl.

 

Graag tot ziens op de Lanen van maandag 13 tot en met vrijdag 17 juni!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De meiden van Zeerobben

12-05-2022

HARLINGEN - Door de meivakantie was het ook een zeer rustig weekend voor de meiden van Zeerobben.

De meiden van fc Harlingen MO11, MO15, MO17

12-05-2022

HARLINGEN - Fc Harlingen MO11-1 speelde zaterdag een oefenwedstrijd tegen Leeuwarder Zwaluwen.

Jeugdjournaal Zeerobben

12-05-2022

HARLINGEN - Afgelopen weekend was er nog een zeer beperkt programma in verband met de meivakantie.

Reacties

Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wellheat Shop Wellheat Shop Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor The Shamrock The Shamrock Visie Events Visie Events Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE