HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Harlingen blijft goed, wordt beter. Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks: voor een groene en sociale gemeente. Het is tijd voor verandering. Voor nu en later.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De zonnebrillen mode voor mannen in 2021

23-07-2021

HARLINGEN - Nu het weer volop zomer is komt natuurlijk ook de zonnebrillen mode voor mannen om de hoek kijken.

Een heren zonnebril kopen is geen overbodige luxe met de felheid van de zon in de zomer maanden. Daarom hebben we onderzoek gedaan naar de verschillende type zonnebrillen die op dit moment het meest populair zijn. Waarbij we ook nog een verschil kunnen maken tussen regio’s. We zien een groot verschil tussen de populariteit van de verschillende zonnebrillen in bijvoorbeeld Maastricht en Lemmer. Hieronder hebben we een aantal verschillende trends voor je op een rij gezet. Uiteraard met een aantal voorbeelden zodat je de type brillen ook direct even kunt bekijken.

 

Zonnebrillen trends 2021

We zien een paar trends voor de heren zonnebrillen die is ingezet doordat ook de heren steeds modebewuster zijn. Waarbij het niet alleen maar gaat om het gebruiksgemak en de kwaliteit maar ook de uitstraling.

 

We zien dat de klassieke pilotenbril de favoriet blijft voor de mannen. Met deze zonnebril ga je voor de stoere uitstraling. Dit is de zonnebril die vanuit een aantal films vooral bekend is geworden. Dit heeft gemaakt dat de pilotenbril echt een klassieker is geworden die ook weer in de trends van 2021 terugkomt.

 

Daarnaast is de zonnebril met gespiegelde glazen een van de brillen die de laatste tijd echt in opkomst is. In het begin zag je deze zonnebrillen vooral bij de jeugd. Dit ging dan vooral om de goedkope brillen. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in mooie modellen van de grote merken. Hierdoor is het van de jeugd ook overgeslagen op de mannen. Deze bril geeft je namelijk wat privacy. Anderen zien jouw ogen niet maar jij hebt altijd goed zicht.

 

De zonnebril met rechthoekige glazen is een van die brillen die je ook veel meer ziet in 2021. Dit is een bril die dus niet de gewone glazen heeft maar rechthoekige glazen. Dit geeft een heel eigen uitstraling aan de bril. Omdat er ook veel vormen mogelijk zijn. Bij deze bril is het belangrijk om te zorgen voor de juiste pasvorm en uitstraling bij je gezicht. Er zijn veel soorten en maten. Je hebt bijvoorbeeld de Cheapass zonnebrillen die dit duidelijk laten zien.

 

De laatste type zonnebrillen die we in 2021 weer veel zien terugkomen zijn de sportbrillen. Dit zijn de zonnebrillen die door sportieve mannen gedragen worden. Ideaal tijdens activiteit maar ook daarbuiten. Het zijn flitsende brillen die iets zeggen over de drager van de bril.

 

Regionale verschillende zonnebrillen trends

De grote trends zijn voor de regio’s komen heel veel overeen. Wel zien we dat in het zuiden van het land er veel meer sportieve recreatie is waardoor je daar de sportieve zonnebrillen veel ziet. In het noorden van het land zie je daarentegen de brillen met gespiegelde glazen veel meer. Dit komt vooral ook door de watersporters en de strandgangers. We zien dat de manier van recreëren hier een grote rol in speelt. Door webshops is het aanbod landelijk namelijk hetzelfde. Genoeg keuze en voor ieder wat wils.

 

Algemeen Bedrijfsleven Shoppen

Meer nieuws

Schoolspullenpas voor inwoners met een laag inkomen

23-07-2021

HARLINGEN - Heeft u een laag inkomen en gaan uw kinderen naar het voortgezet onderwijs, mbo of hbo?

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 29

23-07-2021

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van 19 t/m 23 juli 2021.

Alternatief 90: Die Verrückte Ausführung

23-07-2021

HARLINGEN - Vanavond van 20.00 - 23.00 uur zijn we er weer met het Alternatief bij Omroep RSH.

Reacties