De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De zonnebrillen mode voor mannen in 2021

23-07-2021

HARLINGEN - Nu het weer volop zomer is komt natuurlijk ook de zonnebrillen mode voor mannen om de hoek kijken.

Een heren zonnebril kopen is geen overbodige luxe met de felheid van de zon in de zomer maanden. Daarom hebben we onderzoek gedaan naar de verschillende type zonnebrillen die op dit moment het meest populair zijn. Waarbij we ook nog een verschil kunnen maken tussen regio’s. We zien een groot verschil tussen de populariteit van de verschillende zonnebrillen in bijvoorbeeld Maastricht en Lemmer. Hieronder hebben we een aantal verschillende trends voor je op een rij gezet. Uiteraard met een aantal voorbeelden zodat je de type brillen ook direct even kunt bekijken.

 

Zonnebrillen trends 2021

We zien een paar trends voor de heren zonnebrillen die is ingezet doordat ook de heren steeds modebewuster zijn. Waarbij het niet alleen maar gaat om het gebruiksgemak en de kwaliteit maar ook de uitstraling.

 

We zien dat de klassieke pilotenbril de favoriet blijft voor de mannen. Met deze zonnebril ga je voor de stoere uitstraling. Dit is de zonnebril die vanuit een aantal films vooral bekend is geworden. Dit heeft gemaakt dat de pilotenbril echt een klassieker is geworden die ook weer in de trends van 2021 terugkomt.

 

Daarnaast is de zonnebril met gespiegelde glazen een van de brillen die de laatste tijd echt in opkomst is. In het begin zag je deze zonnebrillen vooral bij de jeugd. Dit ging dan vooral om de goedkope brillen. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in mooie modellen van de grote merken. Hierdoor is het van de jeugd ook overgeslagen op de mannen. Deze bril geeft je namelijk wat privacy. Anderen zien jouw ogen niet maar jij hebt altijd goed zicht.

 

De zonnebril met rechthoekige glazen is een van die brillen die je ook veel meer ziet in 2021. Dit is een bril die dus niet de gewone glazen heeft maar rechthoekige glazen. Dit geeft een heel eigen uitstraling aan de bril. Omdat er ook veel vormen mogelijk zijn. Bij deze bril is het belangrijk om te zorgen voor de juiste pasvorm en uitstraling bij je gezicht. Er zijn veel soorten en maten. Je hebt bijvoorbeeld de Cheapass zonnebrillen die dit duidelijk laten zien.

 

De laatste type zonnebrillen die we in 2021 weer veel zien terugkomen zijn de sportbrillen. Dit zijn de zonnebrillen die door sportieve mannen gedragen worden. Ideaal tijdens activiteit maar ook daarbuiten. Het zijn flitsende brillen die iets zeggen over de drager van de bril.

 

Regionale verschillende zonnebrillen trends

De grote trends zijn voor de regio’s komen heel veel overeen. Wel zien we dat in het zuiden van het land er veel meer sportieve recreatie is waardoor je daar de sportieve zonnebrillen veel ziet. In het noorden van het land zie je daarentegen de brillen met gespiegelde glazen veel meer. Dit komt vooral ook door de watersporters en de strandgangers. We zien dat de manier van recreëren hier een grote rol in speelt. Door webshops is het aanbod landelijk namelijk hetzelfde. Genoeg keuze en voor ieder wat wils.

 

Algemeen Bedrijfsleven Shoppen

Meer nieuws

Schoolspullenpas voor inwoners met een laag inkomen

23-07-2021

HARLINGEN - Heeft u een laag inkomen en gaan uw kinderen naar het voortgezet onderwijs, mbo of hbo?

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 29

23-07-2021

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van 19 t/m 23 juli 2021.

Alternatief 90: Die Verrückte Ausführung

23-07-2021

HARLINGEN - Vanavond van 20.00 - 23.00 uur zijn we er weer met het Alternatief bij Omroep RSH.

Reacties

Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Plus Lunenborg Plus Lunenborg Food 80/20 Food 80/20 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda The Shamrock The Shamrock Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï IJssalon Min12 IJssalon Min12 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber De Omdraai De Omdraai Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt
Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Food 80/20 Food 80/20 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires The Shamrock The Shamrock Hubo-Faber Hubo-Faber Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Omdraai De Omdraai