Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De Waddenrobkes

08-12-2021

HARLINGEN - Normaal gesproken had het er heel anders uit gezien.

De Waddenrobkes Foto: Frans Bode.

Huldiging op het terras in het bijzijn van veel familie en toeschouwers. Vervolgens wachten totdat de spelers van het 1e klaar zijn om dan in de line-up het veld op te gaan. Zo zag het plaatje er de laatste jaren uit maar het voetballeven ziet er even” heel anders uit.

 

Desalniettemin is er geprobeerd om er voor de kinderen toch nog een feestelijke afsluiting van te maken door s ochtends eerst lekker te voetballen, daarna nog even penaltys nemen, aansluitend de uitreiking van de medailles aan de kinderen en bekendmaking van de winnaar van de penalty-bokaal (Jamie Hoekstra) om vervolgens de warme kantine op te zoeken voor een feestelijke afsluiting met drinken en patat. En ondanks het vroege tijdstip stond de kantineploeg alweer klaar en genoten de kinderen volop van het geheel.

 

Voorlopig is het nu ook voor de Waddenrobkes winterstop. Hoe die winterstop er nu precies uit gaat zien is nog heel onzeker. Normaal gesproken gaan de kinderen aansluitend de Waddenhal in voor de wintercompetitie maar ook dat is op dit moment allemaal niet (meer) mogelijk. Voorlopig dus in de ruststand en maar afwachten wat er in 2022 allemaal weer mogelijk is.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Nieuwjaarsduik Harlingen 2022 afgelast

08-12-2021

HARLINGEN - Sinds 2018 organiseert Lionsclub Franeker Harlingen de Nieuwsjaarsduik op het Harlingerstrand bij de Westerzeedijk.

Jeugdjournaal Zeerobben

08-12-2021

HARLINGEN - Het is elke week maar weer afwachten of je wel of niet moet voetballen.

Fynn is inmiddels weer thuis

08-12-2021

HARLINGEN - Fynn is vermist sinds 05-12-2021.

Reacties

Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Plus Lunenborg Plus Lunenborg Fotografie Dorus Fotografie Dorus Visie Events Visie Events The Shamrock The Shamrock Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen