De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samen!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De Wadden, daar wil je zijn!

01-07-2020

HARLINGEN - Visit Wadden presenteert bestemmingen in het Waddengebied voor een vakantie in eigen land.

Een vakantie in eigen land is nu het motto voor veel Nederlanders. En dat is helemaal zo gek nog niet. De Wadden bieden je zoveel moois. Een uniek kustgebied waar je je dagritme laat bepalen door het tij van het UNESCO Werelderfgoed; de Waddenzee. Hier geniet je letterlijk ongestoord van de ruimte, lucht en het landschap. 

 

Zomercampagne ‘Voel je vrij op de Wadden’

De ‘Voel je vrij op de Wadden’ campagne nodigt Nederlanders, maar ook inwoners in het waddengebied zelf uit om op ontdekkingstocht te gaan. Typische waddenproducten proeven zoals oesters of zeewier, wadlopen, een terp beklimmen of luisteren naar verhalen van een gids staan op het programma. Samen met de regionale marketingorganisaties, de toeristische ondernemers en de natuurorganisaties is een zomeragenda opgemaakt vol ultieme waddenbelevenissen. Niet alleen op de eilanden maar juist ook in het Waddenkustgebied. Naast de zomeragenda en een postercampagne wordt ook een fotowedstrijd ‘Deel Jouw Wadden’ georganiseerd. Leg het meest bijzondere plekje of moment in het waddengebied vast en deel je foto met vermelding #WADBIJZONDER. De mooiste plaatjes worden beloond met leuke prijzen. Meer weten over wat er zoal te beleven is in het waddengebied? Kijk dan op www.visitwadden.nl/nl/bezoeken/voel-je-vrij-op-de-wadden. Ook de gele #WADBIJZONDER wegwijzers zul je op vele mooie plekjes in het waddengebied aantreffen. De campagne loopt tot eind september 2020.

 

Wilbert kookt Wad

De Wadden hebben smaak; letterlijk. En die heerlijke zilte smaak wordt tijdens de zomercampagne ook aan de rest van Nederland gepresenteerd. De Groningse kok, Wilbert van der Kamp, k

ookt vanuit zijn bakfiets de heerlijkste wadden-lekkernijen op 30, 31 juli en 1 augustus in 3 steden in Nederland gewoon op straat! Iedereen is welkom om de Wadden te proeven. Voor meer informatie, kijk op www.visitwadden.nl/nl/verhalen/smaak-van-de-wadden/wilbert-kookt-wad

 

Verjaardag van het Wad

Het UNESCO Waddenzee Werelderfgoed viert dit jaar zijn 11e verjaardag. Een digitaal feestje deze keer. Met als kers op de taart en eerbetoon aan het Wad een verjaardagsvideo (zie onder).

 

Over Visit Wadden 

Het project Visit Wadden beslaat het hele Waddenkustgebied van Groningen tot en met Noord-Holland en is in april 2019 van start gegaan met als doel duurzaam toerisme in het Waddengebied te stimuleren. Visit Wadden is een samenwerking tussen de drie toeristische marketingorganisaties Marketing Groningen, Merk Fryslân, Holland boven Amsterdam en ondernemers en natuur- en erfgoedorganisaties.  

 

Algemeen Bedrijfsleven Natuur & Milieu Regio Sport & Recreatie

Meer nieuws

Burgemeester Roel Sluiter stopt er in 2021 mee!

01-07-2020

HARLINGEN - In de raadsvergadering van 1 juli 2020 heeft burgemeester Roel Sluiter aangekondigd dat hij zijn burgemeesterschap van gemeente Harlingen aan het einde van zijn ambtsperiode in mei 2021 zal beëindigen.

Opruiming bij Expert Harlingen!

01-07-2020

HARLINGEN - Expert Harlingen ruimt op!

Cijfers Friese bevolkingsprognose bekend

01-07-2020

HARLINGEN - De cijfers van de Friese bevolkingsprognose 2020 zijn bekend.

Reacties

Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber Greenart Production Greenart Production HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Plus Lunenborg Plus Lunenborg Visie Events Visie Events Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12 IJssalon Min12 Food 80/20 Food 80/20 Haarmode Cats Haarmode Cats De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot The Shamrock The Shamrock De Omdraai De Omdraai Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Broodje Nuchter Broodje Nuchter Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Broodje Nuchter Broodje Nuchter Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Lichtboei De Lichtboei De Omdraai De Omdraai Food 80/20 Food 80/20 Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen The Shamrock The Shamrock Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE