HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

Stem voor een groener socialer en inclusiever HARLINGEN!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Harlingen blijft goed, wordt beter. Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De Vrouwen 1 bij fc Harlingen verwelkomen 3 nieuwe speelsters

31-08-2021

HARLINGEN - Het gaat goed bij de Vrouwen 1 van fc Harlingen.

De Vrouwen 1 bij fc Harlingen verwelkomen 3 nieuwe speelsters De Vrouwen 1 van fc Harlingen verwelkomen nieuwe speelsters Ilse Walstra (L), Demi de Looze (R) en Nora Stellingwerf (niet op de foto). Foto: E.c.A.

Na een kort seizoen vorig jaar is het team inmiddels begonnen met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Een nieuw seizoen waarin de doelstelling hoog ligt bij hoofdtrainer Peter Outhuijse. Peter staat niet alleen voor de groep en heeft hulp van bijna dezelfde staf als vorig seizoen. Bijna, want nieuw als leidster is Marleen Bergsma. Zij volgt Ingrid Hoekstra op. Samen met leider Koots (Ronald Brandes) en trainer Roy Dijkstra is het viertal compleet. Klaas Schoot is keepertrainer. En de doelstelling ligt hoog bij zowel de trainers als de dames. Gezien de selectie moet een top 3 mogelijk zijn.

 

Nieuwe speelsters

De selectie bestaat dit seizoen uit 17 speelsters, waaronder 3 nieuwe speelsters. Ilse Walstra, Nora Stellingwerf en terug van weggeweest Demi de Looze.

 

Demi de Looze (23) komt na een tussenstop van 2 jaar weer terug naar fc Harlingen. Met veel plezier heeft ze - weliswaar in Coronatijd – gevoetbald bij Mulier maar ze voelt zich bij fc Harlingen veel meer op haar gemak en heeft meer aansluiting bij de andere dames. Ilse Walstra (22) is als klein meisje bij SDS begonnen met voetballen en heeft daarna 4 jaar bij Makkum gevoetbald. En nu kiest ze voor fc Harlingen. Wel leuk om te vermelden is dat Ilse haar vriend Mathijs de Baat bij het eerste elftal van de mannen voetbalt. Nora Stellingwerf (20) is begonnen bij de MO13 van FC Burgum. Sinds kort is zij verhuisd naar Harlingen en omdat Nora het voetballen niet op wilde geven klopte ze bij fc Harlingen aan. De club sprak haar wel aan. Ze ziet het als een nieuwe start, een nieuwe uitdaging en kijkt met veel plezier uit naar het nieuwe seizoen. 

 

Voorbereiding

Peter en Roy zijn 2 weken geleden gestart met de trainingen en op 30 augustus zullen ze ter voorbereiding op het nieuwe seizoen een oefenwedstrijd in en tegen Beetgum VR1 spelen.

 

Op zaterdag 4 september staat de bekerwedstrijd thuis om 14.30 uur tegen Zeerobben VR1 op het programma. Daarna vangt de competitie aan waarin de Vrouwen oude bekenden maar ook nieuwe teams tegen zullen komen. De eerste competitiewedstrijd op 11 september is een thuiswedstrijd waarbij tegenstander S.F. Deinum naar Harlingen komt. Het volledige programma is te vinden op fc Harlingen VR1 - fc Harlingen (fc-harlingen.nl)

 

Het team en de staf van fc Harlingen VR1 is er klaar voor! Hopelijk de tegenstanders ook en gaan we een mooi voetbalseizoen tegemoet.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Nancy Harlaar stopt na 23 jaar als bestuurslid Visserijdagen

31-08-2021

HARLINGEN - Na een lange periode van 23 jaar heeft Nancy Harlaar afscheid genomen van het bestuur van de Stichting Visserijdagen Harlingen.

Maritieme Academie Harlingen krijgt groen licht voor bouw nieuwe huisvesting

31-08-2021

HARLINGEN - Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) is akkoord met het stedenbouwkundig plan voor een nieuw te bouwen huisvesting van de Maritieme Academie Harlingen.

Reacties