Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
DELTA Netwerk

DELTA Netwerk

Gigasnel en stabiel glasvezel nu ook in Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De senioren van fc Harlingen

17-02-2022

HARLINGEN - De thuiswedstrijd van Vrouwen 1 werd door tegenstander Scharnegoutum afgelast.

De senioren van fc Harlingen De mannen van fc Harlingen 2 in de nieuwe en nog ongedragen tenues van Lemmer 1.

De mannen van fc Harlingen 1 speelde na een onderbreking van drie maanden eindelijk weer eens een competitiewedstrijd. De jongens van fc Harlingen 2 speelden in de uitshirts van vv Lemmer, fc Harlingen 3 verliest maar geniet van draaiend rad en fc Harlingen 4 ging opnieuw onderuit tegen koploper Sneek Wit Zwart 4. Er gebeurde weer veel bij de senioren en dus een klein overzichtje:

 

fc Harlingen 1 naar Sneek

In Sneek was zondagmiddag Black Boys de tegenstander en er waren vanuit de havenstad veel supporters naar Sneek gekomen om de mannen aan te moedigen. Voor aanvang van de wedstrijd was er een indrukwekkende minuut stilte ter nagedachtenis aan Black Boys’ doelman Jasper de Jong. De 19-jarige Sneker overleed afgelopen december na een tragisch ongeval. Tijdens de minuut stilte droegen zijn teamgenoten en familie allen het clubshirt met rugnummer 1. Hierna werd het startsein gegeven voor de wedstrijd met een weinig enerverende eerste helft. Beide ploegen creëerden wel mogelijkheden, maar tot grote kansen leidde dit niet en beide teams gingen met 0 – 0 de rust in. Kort na rust leefde de wedstrijd op, want bij de eerste de beste kans voor fc Harlingen zette Sander Zeilmaker fc Harlingen op een 0 – 1 voorsprong. Vijf minuten later werd het 0 – 2 toen een hoekschop van fc Harlingen door een speler van Black Boys in eigen doel werd gewerkt. Fc Harlingen moest hard blijven werken, maar de overwinning kwam niet meer in gevaar. Door deze winst is fc Harlingen opgeklommen naar de vijfde plaats en blijft daardoor bovenin meedoen.

 

Fc Harlingen Vrouwen 1

Tegenstander Scharnegoutum zou op bezoek komen maar helaas melden zij zich af. Pas op zaterdag 5 maart staat er weer een competitiewedstrijd op het programma voor de Vrouwen.

 

Overige uitslagen:

Het tweede, onder leiding van Johan Ligthart, nam het - zonder kledingtas - op tegen vv Lemmer 2. Ene M. Homminga was verantwoordelijk voor de kledingtas en deze stond dan ook netjes klaar in de kantine bij fc Harlingen. Eenmaal aangekomen bij Lemmer stond die tas nog steeds in de kantine bij fc Harlingen.... Gelukkig mochten ze de uitshirts van Lemmer 1 gebruiken. Leuk feitje, deze shirts waren nog nagelnieuw en ongedragen. Bracht het geluk voor het tweede of juist verwarring bij de tegenstander? Hoe dan ook, fc Harlingen 2 wist met 2 – 3 te winnen.

 

Het derde nam het in Oosterlittens op en ondanks het verlies van 6 – 3 hadden de Harlingers een gezellige nazit met

een draaiend rad in de kantine van Oosterlittens.

 

Het begin van de thuiswedstrijd fc Harlingen 4 tegen koploper vv Sneek Wit Zwart 4 ging gelijk op. Na ruim 30 minuten gespeeld te hebben kwamen de bezoekers op voorsprong maar fc Harlingen had het antwoord snel klaar. Met een voorzet van Mohammed Fatah Daher alias "Mo" kon Sven Helvrich makkelijk de gelijkmaker intikken. 1 - 1. Maar dan maakt de goalie van fc Harlingen een klein maar duur foutje. Hij gooide de bal op de rug van de tegenstander en die kon vervolgens makkelijk binnen tikken. Gelukkig herstelde de keeper zich weer snel en stond ie later als een dolle te keepen. De wedstrijd verliep verder stug door in het voordeel van de Snekers. Fysiek maar geoorloofd kwam de einduitslag op 3 - 5 voor de gasten!

 

 Mohammed Fatah Daher alias "Mo" 

 

Programma: 

Zondag 20 februari, THUIS: *

  • 10.00 uur fc Harlingen 3 – Oosterlittens 3
  • 14.00 uur fc Harlingen 1 – De Walden 1

 

Zondag 20 februari, UIT:

  • 10.30 uur vv Sneek Wit Zwart 4 – fc Harlingen 4

 

*wijzigingen voorbehouden

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Lichtschip start weer op!

17-02-2022

HARLINGEN - Aan boord van het opvallende rode radiolichtschip Jenni Baynton, dat een vaste ligplaats heeft aan de Zuiderpiersteiger in Harlingen, zijn gedurende de coronaperiode de werkzaamheden zo goed en zo kwaad als dat ging doorgegaan.

Samen met Wiebe op pad: De walrus terug? In een zeezwembad? (video)

17-02-2022

HARLINGEN - Op sien rondsje deur de stad ziet Wiebe in de Willemshaven de voorzitter van de PvdA, Willem de Graaf, staan.

Jeugdjournaal Zeerobben

17-02-2022

HARLINGEN - Ondanks dat er toch weer een aantal wedstrijden niet door konden gaan bleef er genoeg te genieten afgelopen weekend op het Oostersportpark.

Reacties

Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Visie Events Visie Events The Shamrock The Shamrock Karsten Wonen Karsten Wonen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken BENG Evenementen BENG Evenementen
Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen The Shamrock The Shamrock Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns