Ontmoet Simon Vestdijk

Ontmoet Simon Vestdijk

Op 2 december gaan we online voor een ontmoeting met ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep 8! Meld je alvast aan en mis het niet!
Lees verder...
Zoutwinning bij RSH

Zoutwinning bij RSH

Op 24 november staat Omroep RSH van 19.00 en 21.00 uur stil bij de zoutwinning in Harlingen. Stuur uw vragen naar de redactie. Ze zijn de rode draad voor onze uitzending: info@pilotharlingen.nl
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De Poffertjeskraam komt met iets nieuws: de Zoete Hoek

26-05-2020

HARLINGEN – De Poffertjeskraam Harlingen mag 1 juni ook weer open.

Natuurlijk zitten hier ontzettend veel regels aan verbonden waar de Poffertjeskraam zich aan moet houden. De laatste tijd is er hard gewerkt om de regels te kunnen handhaven en 1 juni de deuren te kunnen openen. Maar deze situatie biedt ook kansen, dus de Poffertjeskraam komt met wat nieuws. Aan de kant van treinstation Harlingen Haven heeft de Poffertjeskraam een afhaalloket gebouwd, de Zoete Hoek. De Zoete Hoek is een soort snoepwinkeltje, maar dan met unieke en authentieke zoete lekkernijen.

 

Een greepje uit het aanbod zijn Churros met toppings, fruit op een stokkie met chocolade dip, wafels en donuts met chocolade dip, opgerolde pannenkoeken op een stokkie en op bestelling tasjes vol heerlijke lekkernijen en kindertraktaties of bedanktasjes voor kinderfeestjes met een leuk cadeautje erbij. Ook de traditionele poffertjes zijn “to go” verkrijgbaar, net als koffie, thee en frisdrank.

 

Natuurlijk is het gebruikelijke aanbod vanaf 1 juni ook te bestellen, ofwel op het terras of binnen op reservering. Wilt u alvast reserveren? Dat kan via de e-mail poffertjeskraamharlingen@gmail.com of telefonisch tijdens openingsdagen op 0517-430407. Spontaan langskomen kan natuurlijk ook! Overigens is de Poffertjeskraam verplicht bij binnenkomst vragen met u door te nemen over uw gezondheid en contactgegevens te noteren.

 

Tot en met 1 juni is de Zoete Hoek geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 – 19.00 uur. Vanaf 1 juni is de Poffertjeskraam weer 6 dagen per week geopend. U kunt de Poffertjeskraam volgen op Instagram en Facebook om de up to date openingsdagen- en tijden te volgen en om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en alle aanbiedingen.

 

Op vertoon van dit artikel ontvangt u tot en met 1 juli een traktatie uit de Zoete Hoek.

 

Het team van de Poffertjeskraam vindt het geweldig om weer gasten te mogen ontvangen!

 

 

Bedrijfsleven Corona Eten, Drinken, Uitgaan

Meer nieuws

Eerste steen gelicht voor Bouwe

26-05-2020

HARLINGEN - Vanochtend is Hopman Bouw Support in opdracht van vereniging Oud Harlingen begonnen met graven op de hoek Zoutsloot/ Bildtstraat.

‘Op Paad lâns it Waad’ op unieke wijze fietsend genieten van de Wadden

26-05-2020

HARLINGEN - Straks kan er op de fiets van de hele Friese Waddenkust genoten worden; dat is het doel van het projectplan ‘Op Paad lâns it Waad’.

Hallo creatieve kids van Waadhoeke en Harlingen: De Skûle Welzijn zoekt jullie!

26-05-2020

HARLINGEN - Natuurlijk missen jullie je oma en opa en zou je ze het liefst vandaag nog een knuffel geven.

Reacties

Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Broodje Nuchter Broodje Nuchter Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn De Lichtboei De Lichtboei The Shamrock The Shamrock Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Greenart Production Greenart Production Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Karsten Wonen Karsten Wonen Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Food 80/20 Food 80/20 Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
Food 80/20 Food 80/20 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Broodje Nuchter Broodje Nuchter The Shamrock The Shamrock