De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De Poffertjeskraam komt met iets nieuws: de Zoete Hoek

26-05-2020

HARLINGEN – De Poffertjeskraam Harlingen mag 1 juni ook weer open.

Natuurlijk zitten hier ontzettend veel regels aan verbonden waar de Poffertjeskraam zich aan moet houden. De laatste tijd is er hard gewerkt om de regels te kunnen handhaven en 1 juni de deuren te kunnen openen. Maar deze situatie biedt ook kansen, dus de Poffertjeskraam komt met wat nieuws. Aan de kant van treinstation Harlingen Haven heeft de Poffertjeskraam een afhaalloket gebouwd, de Zoete Hoek. De Zoete Hoek is een soort snoepwinkeltje, maar dan met unieke en authentieke zoete lekkernijen.

 

Een greepje uit het aanbod zijn Churros met toppings, fruit op een stokkie met chocolade dip, wafels en donuts met chocolade dip, opgerolde pannenkoeken op een stokkie en op bestelling tasjes vol heerlijke lekkernijen en kindertraktaties of bedanktasjes voor kinderfeestjes met een leuk cadeautje erbij. Ook de traditionele poffertjes zijn “to go” verkrijgbaar, net als koffie, thee en frisdrank.

 

Natuurlijk is het gebruikelijke aanbod vanaf 1 juni ook te bestellen, ofwel op het terras of binnen op reservering. Wilt u alvast reserveren? Dat kan via de e-mail poffertjeskraamharlingen@gmail.com of telefonisch tijdens openingsdagen op 0517-430407. Spontaan langskomen kan natuurlijk ook! Overigens is de Poffertjeskraam verplicht bij binnenkomst vragen met u door te nemen over uw gezondheid en contactgegevens te noteren.

 

Tot en met 1 juni is de Zoete Hoek geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 – 19.00 uur. Vanaf 1 juni is de Poffertjeskraam weer 6 dagen per week geopend. U kunt de Poffertjeskraam volgen op Instagram en Facebook om de up to date openingsdagen- en tijden te volgen en om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en alle aanbiedingen.

 

Op vertoon van dit artikel ontvangt u tot en met 1 juli een traktatie uit de Zoete Hoek.

 

Het team van de Poffertjeskraam vindt het geweldig om weer gasten te mogen ontvangen!

 

 

Bedrijfsleven Corona Eten, Drinken, Uitgaan

Meer nieuws

Eerste steen gelicht voor Bouwe

26-05-2020

HARLINGEN - Vanochtend is Hopman Bouw Support in opdracht van vereniging Oud Harlingen begonnen met graven op de hoek Zoutsloot/ Bildtstraat.

‘Op Paad lâns it Waad’ op unieke wijze fietsend genieten van de Wadden

26-05-2020

HARLINGEN - Straks kan er op de fiets van de hele Friese Waddenkust genoten worden; dat is het doel van het projectplan ‘Op Paad lâns it Waad’.

Hallo creatieve kids van Waadhoeke en Harlingen: De Skûle Welzijn zoekt jullie!

26-05-2020

HARLINGEN - Natuurlijk missen jullie je oma en opa en zou je ze het liefst vandaag nog een knuffel geven.

Reacties

Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Lichtboei De Lichtboei Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Food 80/20 Food 80/20 Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Hubo-Faber Hubo-Faber The Shamrock The Shamrock Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Omdraai De Omdraai Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn De Lichtboei De Lichtboei Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Food 80/20 Food 80/20 Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen The Shamrock The Shamrock IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Greenart Production Greenart Production