Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De mooiste auto’s om te kopen in 2022!

09-02-2022

HARLINGEN - Nu we 2022 zijn ingegaan, hebben we al goed gekeken naar welke auto's we kunnen verwachten en, met een brede variëteit, variërend van betaalbare supermini's tot de nieuwste generatie performance-auto's, lijkt de lijst zeker een zeer opwindend jaar te beloven.

Naarmate de batterijtechnologie verbetert, is het geen verrassing dat steeds meer elektrische auto's met een steeds groter bereik behoren tot de beste vierwielers op de markt. Natuurlijk zullen SUV's nog steeds net zo populair zijn als altijd, maar in dit artikel focussen we juist op de allermooiste modellen die naar waarschijnlijk in 2022 gekocht kunnen worden. Je autoverzekering berekenen voordat je dit doet is wel verstandig aangezien de onderstaande mooie auto’s zeker niet goedkoop zullen zijn! 

 

Aston Martin Vanquish Vision Concept 

Aston Martin plant een frontale rivaal voor de supercars Ferrari F8 Tributo en McLaren 720S en het Vanquish Vision Concept dat op de Autosalon van Genève 2019 werd getoond, geeft een idee van hoe het eruit zou kunnen zien. Het bewees dat Aston Martin aan een nieuwe auto werkte met een middenmotor-layout, en op de show werd ons verteld dat het project voor ongeveer 85 procent voltooid was, wat betekent dat we het nieuwe model vrij snel zouden zien verschijnen. Het zal gebaseerd zijn op een aluminium structuur en een V8-motor gebruiken die het soort prestaties moet leveren dat je zou verwachten van een supercar met middenmotor. Qua ontwerp heeft het behoorlijk wat gemeen met de Valkyrie-hypercar, een ander model met middenmotor van Aston Martin.

 

Porsche 911 GT3 RS

De nieuwe Porsche 911 GT3 heeft ons al versteld doen staan ​​op de wegen, maar er zit meer in de tank voor de auto van de 992-generatie: een meer hardcore RS-model gericht op circuitfans. De volgende 911 GT3 RS is bespioneerd tijdens het testen op het circuit van de Nürburgring en we verwachten dat hij dit jaar wordt onthuld, voordat hij later in 2022 op de markt komt. Het prototype dat we zagen, had een enorme achtervleugel die zelfs een actief element zou kunnen bevatten dat een beetje lijkt op een de DRS-opstelling van de Formule 1-auto. De GT3 RS zal bovendien een 4,0-liter zescilindermotor met tussen de 520 en 530 pk gebruiken, wat garant staat voor uitstekende prestaties. De auto zal waarschijnlijk ook een PDK-automaat gebruiken en alleen achterwielaandrijving hebben.

 

Mercedes EQS SUV

Het elektrische SUV-assortiment van Mercedes breidt zich snel uit, en een deel daarvan zal een volledig elektrische versie van de EQS zijn, die het zal opnemen tegen de BMW X7 en Range Rover. Het zal dit kunnen doen door een enorm batterijpakket van meer dan 100 kWh aan te bieden, wat een bereik van ten minste 600 kilometer betekent. Dit komt omdat, hoewel hij dezelfde technologie zal gebruiken als de EQS-berline, die een maximaal bereik van 770 kilometer heeft, het gewicht en de efficiëntiestraf van een grote SUV van invloed zullen zijn op het totale bereik. Verwacht ook veel prestaties, met vierwielaandrijving plus tot 516 pk en 855 Nm koppel in de krachtigste versie. Een AMG-model zou zelfs tot 751 pk kunnen produceren. Je kunt ook verwachten dat het nieuwe 'Hyperscreen'-interieur van de EQS-berline deze grote SUV zal worden.

Algemeen Bedrijfsleven Shoppen

Meer nieuws

Voorbeschouwing: vv Groningen – Zeerobben

09-02-2022

HARLINGEN - De laatste inhaalwedstrijd voor Zeerobben, voordat op 19 februari de reguliere competitie weer wordt hervat.

Razende Roeland raast Nationaal deel 1

09-02-2022

HARLINGEN - Donderdagavond 21.00 uur is het weer tijd voor de wekelijkse portie metal, rock vitamine bij Omroep RSH en Radio Eenhoorn, je kan het volgen via de ether en via het wereldwijde web.

Voetbalschool Zeerobben weer van start

09-02-2022

HARLINGEN - Nu er weer meer mogelijk is op en rond de velden kunnen er ook steeds meer activiteiten weer opgestart worden.

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie The Shamrock The Shamrock Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Wellheat Shop Wellheat Shop De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Visie Events Visie Events Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Wellheat Shop Wellheat Shop Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor The Shamrock The Shamrock BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok