Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Bij PLUS kun je van zondag 21 april tot en met zaterdag 27 juli 2019 exclusief sparen voor Tupperware van de hoogste kwaliteit.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben week 40

10-10-2018

HARLINGEN - Weer een nieuwe zaterdag met nieuwe kansen afgelopen weekend.

De Meiden van Zeerobben week 40 Na een teleurstellend bekeravontuur en een verloren eerste wedstrijd in de competitie wisten de meiden van Zeerobben MO15-1 afgelopen zaterdag tegen Stiens MO15-1 een puntje te scoren na een 4-4 gelijkspel. Foto: Gertjan Miedema.

Alleen werden die kansen niet omgezet in winst. Slechts twee puntjes werden er verdient door de meiden en vrouwen van Zeerobben. MO11-1 en MO15-1 wisten door een gelijkspel een puntje te verdienen. De overige teams, VR1, MO17-1 en MO13-1 verloren hun wedstrijd. Zeerobben VR2 had afgelopen zaterdag vrijaf. Hun wedstrijd is verplaatst naar later dit najaar. Al met al een schrale oogst dus voor de meiden van Zeerobben.

 

VR1 had afgelopen zaterdag een uitwedstrijd in Leeuwarden. Tegenstander was LAC Frisia 1883 VR1. Zeerobben VR1 verloor het duel tegen de geroutineerde ploeg van Frisia maar geheel kansloos waren de robben niet! Een eindstand van 6-3 verlies is toch knap tegen een ploeg uit de kop van de poule. En zonder twee basisverdedigers deed  Zeerobben vooral in de 2e helft vooral niet onder voor de tegenstander. Een schrale troost was dat de doelpunten aan Zeerobbenzijde weer uit dode spelmomenten kwamen. Er zit duidelijk een stijgende lijn in het spel van deze jonge ploeg van Zeerobben. Zaterdag ontvangt Zeerobben VR1 de nummer vier uit de poule S.C. Stiens VR2. Aanvang 12.00 uur op het hoofdveld van Zeerobben.

 

De geplande wedstrijd van het Vrouwen 2 team van Zeerobben ging afgelopen zaterdag  niet door. De wedstrijd tegen Makkum VR1 is verplaatst naar een latere datum dit najaar. Voor zaterdag en volgende week  is er voor de dames ook geen wedstrijd. Pas op 27 oktober mogen de dames weer in het spier.

 

De meiden van Zeerobben MO17-1 kennen een tot nu toe teleurstellend competitieseizoen. Van de drie wedstrijden die de meiden tot nu toe hebben gespeeld zijn alle wedstrijden verloren. Zo ook de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen het MO17-1 van GAVC uit Grou. Het werd  7-2. Het Zeerobbenteam wat nog glansrijk door de voorrondes van de Zwaluwen Jeugdbeker kwam, kan tot nu toe geen potten te breken in de competitie en staan puntloos onderaan. Morgen kan misschien het tij keren tegen Leovardia MO17-1. Maar dan moeten de dames wel volop aan de bak. Aanvang wedstrijd is morgen om 11.45 uur op het PLUS-veld van Zeerobben.

 

Na een teleurstellend bekeravontuur en een verloren eerste wedstrijd in de competitie wisten de meiden van Zeerobben MO15-1 afgelopen zaterdag een puntje te pakken. Tegen het beter voetballend MO15-2 van S.C. Stiens speelde  Zeerobben  verrassend gelijk. De doelpuntjes van de Robbenmeiden kwamen vooral uit de dode spelmomenten. Door het harde werk op het veld en tijdens de trainingen verdienden de dames terecht een puntje. Zaterdagmorgen ontvangen ze MO15-1 van de Vlielandse Sport Vereniging '31 van Vlieland. Om 11.00 uur zal de aftrap zijn op veld C.

 

Vorige week wisten de meiden van Zeerobben MO13-1 nog een mooie winst te boeken op Leovardia MO13-1. Afgelopen zaterdag moesten de meisjes een verlies incasseren. Tegen Tzummarum MO13-1 konden de dames geen blok zetten. Na de reguliere speeltijd stond de teller op 1-9 voor de Tzummarummers. Maar goed, de ploeg uit Tzummarum is dan ook niet voor niets koploper na drie wedstrijden. Dit weekend gaan de meiden vol frisse moed er weer volop tegenaan. Op Sportpark Ouwe Syl in Oude Bildtzijl wacht om 10.15 uur Ouwe Syl MO13-1.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Anna Casparii/Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 05-10-2018

10-10-2018

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Tips voor het voorbereiden van een scooter- of motortocht in en rond Harlingen

10-10-2018

HARLINGEN - Zoek je een leuke plaats om een motor- of scootertocht in Friesland te beginnen, dan is Harlingen volgens Helmonline.nl zeker een goede keuze.

Jeugdjournaal Zeerobben week 40

10-10-2018

HARLINGEN - Een vergelijking met een topdag in een groot attractiepark in Nederland gaat veel te ver maar wie afgelopen zaterdag het Oostersportpark bezocht heeft het ervaren als druk, erg druk.

Reacties

Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Atelier de Groot Atelier de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires De Lichtboei De Lichtboei Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Copini Opticiëns Copini Opticiëns Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Dio Jurien Dio Jurien Zensa Moda Zensa Moda Ons Food&Wine Ons Food&Wine IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus ForHim Menswear ForHim Menswear Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt
Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Ons Food&Wine Ons Food&Wine HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie VVV Harlingen VVV Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" De Lichtboei De Lichtboei Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda ForHim Menswear ForHim Menswear