Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren. Alinex werkt voor u!
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben week 40

10-10-2018

HARLINGEN - Weer een nieuwe zaterdag met nieuwe kansen afgelopen weekend.

De Meiden van Zeerobben week 40 Na een teleurstellend bekeravontuur en een verloren eerste wedstrijd in de competitie wisten de meiden van Zeerobben MO15-1 afgelopen zaterdag tegen Stiens MO15-1 een puntje te scoren na een 4-4 gelijkspel. Foto: Gertjan Miedema.

Alleen werden die kansen niet omgezet in winst. Slechts twee puntjes werden er verdient door de meiden en vrouwen van Zeerobben. MO11-1 en MO15-1 wisten door een gelijkspel een puntje te verdienen. De overige teams, VR1, MO17-1 en MO13-1 verloren hun wedstrijd. Zeerobben VR2 had afgelopen zaterdag vrijaf. Hun wedstrijd is verplaatst naar later dit najaar. Al met al een schrale oogst dus voor de meiden van Zeerobben.

 

VR1 had afgelopen zaterdag een uitwedstrijd in Leeuwarden. Tegenstander was LAC Frisia 1883 VR1. Zeerobben VR1 verloor het duel tegen de geroutineerde ploeg van Frisia maar geheel kansloos waren de robben niet! Een eindstand van 6-3 verlies is toch knap tegen een ploeg uit de kop van de poule. En zonder twee basisverdedigers deed  Zeerobben vooral in de 2e helft vooral niet onder voor de tegenstander. Een schrale troost was dat de doelpunten aan Zeerobbenzijde weer uit dode spelmomenten kwamen. Er zit duidelijk een stijgende lijn in het spel van deze jonge ploeg van Zeerobben. Zaterdag ontvangt Zeerobben VR1 de nummer vier uit de poule S.C. Stiens VR2. Aanvang 12.00 uur op het hoofdveld van Zeerobben.

 

De geplande wedstrijd van het Vrouwen 2 team van Zeerobben ging afgelopen zaterdag  niet door. De wedstrijd tegen Makkum VR1 is verplaatst naar een latere datum dit najaar. Voor zaterdag en volgende week  is er voor de dames ook geen wedstrijd. Pas op 27 oktober mogen de dames weer in het spier.

 

De meiden van Zeerobben MO17-1 kennen een tot nu toe teleurstellend competitieseizoen. Van de drie wedstrijden die de meiden tot nu toe hebben gespeeld zijn alle wedstrijden verloren. Zo ook de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen het MO17-1 van GAVC uit Grou. Het werd  7-2. Het Zeerobbenteam wat nog glansrijk door de voorrondes van de Zwaluwen Jeugdbeker kwam, kan tot nu toe geen potten te breken in de competitie en staan puntloos onderaan. Morgen kan misschien het tij keren tegen Leovardia MO17-1. Maar dan moeten de dames wel volop aan de bak. Aanvang wedstrijd is morgen om 11.45 uur op het PLUS-veld van Zeerobben.

 

Na een teleurstellend bekeravontuur en een verloren eerste wedstrijd in de competitie wisten de meiden van Zeerobben MO15-1 afgelopen zaterdag een puntje te pakken. Tegen het beter voetballend MO15-2 van S.C. Stiens speelde  Zeerobben  verrassend gelijk. De doelpuntjes van de Robbenmeiden kwamen vooral uit de dode spelmomenten. Door het harde werk op het veld en tijdens de trainingen verdienden de dames terecht een puntje. Zaterdagmorgen ontvangen ze MO15-1 van de Vlielandse Sport Vereniging '31 van Vlieland. Om 11.00 uur zal de aftrap zijn op veld C.

 

Vorige week wisten de meiden van Zeerobben MO13-1 nog een mooie winst te boeken op Leovardia MO13-1. Afgelopen zaterdag moesten de meisjes een verlies incasseren. Tegen Tzummarum MO13-1 konden de dames geen blok zetten. Na de reguliere speeltijd stond de teller op 1-9 voor de Tzummarummers. Maar goed, de ploeg uit Tzummarum is dan ook niet voor niets koploper na drie wedstrijden. Dit weekend gaan de meiden vol frisse moed er weer volop tegenaan. Op Sportpark Ouwe Syl in Oude Bildtzijl wacht om 10.15 uur Ouwe Syl MO13-1.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Anna Casparii/Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 05-10-2018

10-10-2018

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Tips voor het voorbereiden van een scooter- of motortocht in en rond Harlingen

10-10-2018

HARLINGEN - Zoek je een leuke plaats om een motor- of scootertocht in Friesland te beginnen, dan is Harlingen volgens Helmonline.nl zeker een goede keuze.

Jeugdjournaal Zeerobben week 40

10-10-2018

HARLINGEN - Een vergelijking met een topdag in een groot attractiepark in Nederland gaat veel te ver maar wie afgelopen zaterdag het Oostersportpark bezocht heeft het ervaren als druk, erg druk.

Reacties

Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hubo-Faber Hubo-Faber Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Vogelaar Audio Vogelaar Audio Karsten Wonen Karsten Wonen ForHim Menswear ForHim Menswear Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hema Harlingen Hema Harlingen Almamater Almamater VVV Harlingen VVV Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns Dio Jurien Dio Jurien Ons Food&Wine Ons Food&Wine Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt De Lichtboei De Lichtboei BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Dio Jurien Dio Jurien HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Vogelaar Audio Vogelaar Audio Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Ons Food&Wine Ons Food&Wine