Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Waanzinnig Wijnvoordeel! Van vertrouwde toppers tot onbekende pareltjes: er zit voor elke wijnliefhebber wel iets tussen.
Lees verder...
Fysiotherapie Rozengracht

Fysiotherapie Rozengracht

De praktijk huisvest vele specialisten, aangesterkt met het plus team voor optimale zorgkwaliteit.
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben week 40

10-10-2018

HARLINGEN - Weer een nieuwe zaterdag met nieuwe kansen afgelopen weekend.

De Meiden van Zeerobben week 40 Na een teleurstellend bekeravontuur en een verloren eerste wedstrijd in de competitie wisten de meiden van Zeerobben MO15-1 afgelopen zaterdag tegen Stiens MO15-1 een puntje te scoren na een 4-4 gelijkspel. Foto: Gertjan Miedema.

Alleen werden die kansen niet omgezet in winst. Slechts twee puntjes werden er verdient door de meiden en vrouwen van Zeerobben. MO11-1 en MO15-1 wisten door een gelijkspel een puntje te verdienen. De overige teams, VR1, MO17-1 en MO13-1 verloren hun wedstrijd. Zeerobben VR2 had afgelopen zaterdag vrijaf. Hun wedstrijd is verplaatst naar later dit najaar. Al met al een schrale oogst dus voor de meiden van Zeerobben.

 

VR1 had afgelopen zaterdag een uitwedstrijd in Leeuwarden. Tegenstander was LAC Frisia 1883 VR1. Zeerobben VR1 verloor het duel tegen de geroutineerde ploeg van Frisia maar geheel kansloos waren de robben niet! Een eindstand van 6-3 verlies is toch knap tegen een ploeg uit de kop van de poule. En zonder twee basisverdedigers deed  Zeerobben vooral in de 2e helft vooral niet onder voor de tegenstander. Een schrale troost was dat de doelpunten aan Zeerobbenzijde weer uit dode spelmomenten kwamen. Er zit duidelijk een stijgende lijn in het spel van deze jonge ploeg van Zeerobben. Zaterdag ontvangt Zeerobben VR1 de nummer vier uit de poule S.C. Stiens VR2. Aanvang 12.00 uur op het hoofdveld van Zeerobben.

 

De geplande wedstrijd van het Vrouwen 2 team van Zeerobben ging afgelopen zaterdag  niet door. De wedstrijd tegen Makkum VR1 is verplaatst naar een latere datum dit najaar. Voor zaterdag en volgende week  is er voor de dames ook geen wedstrijd. Pas op 27 oktober mogen de dames weer in het spier.

 

De meiden van Zeerobben MO17-1 kennen een tot nu toe teleurstellend competitieseizoen. Van de drie wedstrijden die de meiden tot nu toe hebben gespeeld zijn alle wedstrijden verloren. Zo ook de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen het MO17-1 van GAVC uit Grou. Het werd  7-2. Het Zeerobbenteam wat nog glansrijk door de voorrondes van de Zwaluwen Jeugdbeker kwam, kan tot nu toe geen potten te breken in de competitie en staan puntloos onderaan. Morgen kan misschien het tij keren tegen Leovardia MO17-1. Maar dan moeten de dames wel volop aan de bak. Aanvang wedstrijd is morgen om 11.45 uur op het PLUS-veld van Zeerobben.

 

Na een teleurstellend bekeravontuur en een verloren eerste wedstrijd in de competitie wisten de meiden van Zeerobben MO15-1 afgelopen zaterdag een puntje te pakken. Tegen het beter voetballend MO15-2 van S.C. Stiens speelde  Zeerobben  verrassend gelijk. De doelpuntjes van de Robbenmeiden kwamen vooral uit de dode spelmomenten. Door het harde werk op het veld en tijdens de trainingen verdienden de dames terecht een puntje. Zaterdagmorgen ontvangen ze MO15-1 van de Vlielandse Sport Vereniging '31 van Vlieland. Om 11.00 uur zal de aftrap zijn op veld C.

 

Vorige week wisten de meiden van Zeerobben MO13-1 nog een mooie winst te boeken op Leovardia MO13-1. Afgelopen zaterdag moesten de meisjes een verlies incasseren. Tegen Tzummarum MO13-1 konden de dames geen blok zetten. Na de reguliere speeltijd stond de teller op 1-9 voor de Tzummarummers. Maar goed, de ploeg uit Tzummarum is dan ook niet voor niets koploper na drie wedstrijden. Dit weekend gaan de meiden vol frisse moed er weer volop tegenaan. Op Sportpark Ouwe Syl in Oude Bildtzijl wacht om 10.15 uur Ouwe Syl MO13-1.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Anna Casparii/Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 05-10-2018

10-10-2018

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Tips voor het voorbereiden van een scooter- of motortocht in en rond Harlingen

10-10-2018

HARLINGEN - Zoek je een leuke plaats om een motor- of scootertocht in Friesland te beginnen, dan is Harlingen volgens Helmonline.nl zeker een goede keuze.

Jeugdjournaal Zeerobben week 40

10-10-2018

HARLINGEN - Een vergelijking met een topdag in een groot attractiepark in Nederland gaat veel te ver maar wie afgelopen zaterdag het Oostersportpark bezocht heeft het ervaren als druk, erg druk.

Reacties

Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona ForHim Menswear ForHim Menswear BENG Evenementen BENG Evenementen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Vogelaar Audio Vogelaar Audio De Lichtboei De Lichtboei Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE VVV Harlingen VVV Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Hubo-Faber Hubo-Faber Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier de Groot Atelier de Groot Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hema Harlingen Hema Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam IJssalon Min12 IJssalon Min12
Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zensa Moda Zensa Moda Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Dio Jurien Dio Jurien Copini Opticiëns Copini Opticiëns Vogelaar Audio Vogelaar Audio