Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

28-03-2018

HARLINGEN – Het was afgelopen zaterdag stukken beter weer om te voetballen.

De Meiden van Zeerobben Eindelijk winst voor Zeerobben MO13-1. SJO CVO/Ouwe Syl werd met 2-1 door de Robbenmeiden met lege handen naar huis gestuurd.

Er werden dan ook vijf wedstrijden gespeeld door de Meiden van Zeerobben. Drie werden er gewonnen, en twee keer was er verlies.

 

MO11-1 beleefde weer een verliesdag. Zo langzamerhand raakt het geduld op voor de meisjes denk je. Maar niets is minder waar als we de supporters van de meisjes moeten geloven. De meisjes beleven nog steeds veel plezier aan het spelletje. Thuis werd afgelopen zaterdag verloren van St. Anna MO11-1. De gasten wisten maar liefst 6 keer het doel van Zeerobben te vinden. Zeerobben MO11-1 scoorde niet. Aanstaande zaterdag is er voor de meisjes van MO11-1 geen wedstrijd.

 

Feest was het voor de meisjes van MO13-1. Afgelopen zaterdag wisten de Zeerobjes hun allereerste overwinning te behalen in deze voorjaarscompetitie. Op het Oostersportpark werd SJO CVO/Ouwe Syl MO13-1 met 2-1 verslagen door Zeerobben. Een pracht resultaat voor de meisjes. Vaak moesten ze dit seizoen nederlagen incasseren maar daar was dan eindelijk een keer de winst. En dat moest natuurlijk gevierd worden. Na de wedstrijd werden de dames in de kantine door hun leider getrakteerd op wat lekkers. Volgende wedstrijd is op 7 april, tegenstander dan is SJO DFC MO13-1.

 

Winst was er ook voor de meiden van MO15-2. Tegen Hardegarijp MO15-1 wist Zeerobben er een 3-2  overwinning uit te persen. De jonge MO15 ploeg kan lekker meedraaien in deze competitie en staan op een mooie derde plaats. Aanstaande zaterdag gaan de Harlingers op bezoek bij de nummer 2 in de lijst Leovardia MO15-1. Deze ploeg versloeg in de eerste competitiewedstrijd van dit voorjaarseizoen het 1ste elftal van MO15  van Zeerobben. De Leeuwarders wisten toen met 0-2 te winnen. Of het ze ook lukt van Zeerobben MO15-2 te winnen weten we aanstaande zaterdag.

 

Het loopt niet echt op rolletjes bij de ploeg van MO15-1. In Franeker werd afgelopen zaterdag jammerlijk verloren van SC Franeker MO15-1. Het 2-0 verlies van de Franekers is zuur omdat de Harlingers best wel kansen hadden om te scoren maar het tekort zit hem toch vooral in de aanval van de Harlingers. Als de dames dat weer een beetje op de rail hebben komt het vast goed met de dames. Aanstaande zaterdag is er voor de meiden van MO15-1 in ieder geval weer een kans op drie punten. Dan gaan ze op bezoek bij Hardegarijp MO15-1.

 

MO19-1 had afgelopen zaterdag geen wedstrijd. Door veel blessureleed is de wedstrijd tegen Urk MO19-1 verzet naar 9 mei. De eerstvolgende wedstrijd is voor de dames op 7 april. Dan ontvangt de ploeg HCS MO19-1.

 

VR1 dendert lekker door in hun 7x7 competitie. Alle zeven wedstrijden die ze dit jaar al gespeeld hebben wisten ze te winnen. Ook afgelopen zaterdag werd in Makkum gewonnen van het VR1 van de gelijknamige club. De eindstand was een keurige 1-3 overwinning voor de seniorendames. De dames staan met 37 punten stevig bovenaan de ranglijst van de competitie. Aanstaande zaterdag is er voor de dames geen wedstrijd. 7 april ontvangen de dames het VR2 van SC Franeker.

 

Programma zaterdag:

Tijd

Thuis

Uit

  9.00 uur

Hardegarijp MO15-1

Zeerobben MO15-1

10.30 uur

Leovardia MO15-1

Zeerobben MO15-2

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Waddenrobkes Zeerobben

28-03-2018

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag was het weer zover.

Eerste kievitsei in Harlingen gevonden

28-03-2018

HARLINGEN - Het eerste kievitsei van de Gemeente Harlingen en het laatste in de provincie Fryslân is officieel gevonden op 28 maart 2018 door de heer Anne Wind uit Pingjum.

Groen in de raad 4: Voorbij de verkiezingen

28-03-2018

HARLINGEN - En dan staan wij daar.

Reacties

Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Vogelaar Audio Vogelaar Audio Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Dio Jurien Dio Jurien Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats ForHim Menswear ForHim Menswear Plus Lunenborg Plus Lunenborg Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt De Lichtboei De Lichtboei Zensa Moda Zensa Moda VVV Harlingen VVV Harlingen Almamater Almamater Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier de Groot Atelier de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona BENG Evenementen BENG Evenementen
Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Fotografie Dorus Fotografie Dorus Ons Food&Wine Ons Food&Wine Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Vogelaar Audio Vogelaar Audio VVV Harlingen VVV Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad