Vuurwerkdealer Hubo Faber

Vuurwerkdealer Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen en omstreken? Dan is Hubo Faber het adres voor uw vuurwerk!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Open dag en Doe-middagen

Open dag en Doe-middagen

Zit je in groep 8 of misschien in groep 7? Kom kijken en kennis maken op de rsg Simon Vestdijk!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
LOTENactie!

LOTENactie!

Inkopen voor de feestdagen doe je natuurlijk in Harlingen. Daar maak je in december kans op 10x €449,-! Welkom aan Zee!
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
Plus en The Voice

Plus en The Voice

Beleef The voice of Holland intenser dan ooit bij PLUS Lunenborg. Spaar voor exclusieve The voice of Holland gadgets.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

23-03-2018

HARLINGEN - Er zouden zes wedstrijden gespeeld worden afgelopen zaterdag.

Maar door de snijdende kou werden de wedstrijden voor teams onder de 12 jaar door de KNVB afgelast. Dat betekende dat de wedstrijd van de jongste toppertjes van MO11-1 niet gespeeld werd. De rest van de wedstrijden van de Meiden van Zeerobben gingen wel door met wisselde resultaten. Drie winst- en twee verliespartijen.

 

Zoals gezegd ging de wedstrijd van MO11-1 tegen SC Bolsward MO11-2 afgelopen zaterdag niet door vanwege de kou en de harde wind. Deze combinatie van vriezend weer met veel wind bracht de gevoelstemperatuur tot wel -16. En dat is voor de jongsten onder ons een beetje te koud. Aanstaande zaterdag mogen de meisjes het in ieder geval weer proberen. Thuis ontvangt Zeerobben het altijd lastige Sint Anna MO11-1.

 

De wedstrijd van MO13-1 ging afgelopen zaterdag wel door. Ondanks de kou gingen de bikkels op visite bij Tzummarum MO13-1. Helaas wisten de meiden van Zeerobben hier ook geen punten te behalen. Na vijftig minuten spelen stonden de stand op 6-0 in het voordeel van de dames uit Tzummarum. Het is voor de Zeerobben wachten tot het tij keert en het geluk hun toelacht. Tot die tijd is het elke wedstrijd opnieuw proberen. Aanstaande zaterdag ontmoeten de meiden het MO13-1 van SJO CVO/Ouwe Syl. De wedstrijd zal gespeeld worden op het Oostersportpark op het PLUS-veld.

 

MO15-2 speelde lekker thuis op eigen veld, lekker is nou ook weer niet een goed woord. Het was ook in Harlingen snijdend koud. Op het PLUS-veld werd Irnsum MO15-1 met warmte ontvangen door de dames van Zeerobben MO15-2. Of die warmte wel welkom was bij de tegenstander weten we niet, want de ploeg uit Irnsum werd door de Zeerobben met lege handen weer naar huis gestuurd. De Harlingers wisten ondanks de kou met 2-1 te winnen. Het positieve resultaat brengt de ploeg naar een mooie derde plaats op de ranglijst. Aanstaande zaterdag ontvangen de dames het MO15-1 van vv Hardegarijp op het C-veld.

 

Ook MO15-1 wist dan eindelijk te winnen in deze voorjaarscompetitie. In Leeuwarden pakten de Harlingers de volle drie punten op Blauw Wit ’34 MO15-2. Op een koud Sportpark Wiarda wisten  Zeerobben met 1-2 van de blauw-witten te winnen. Deze winst bezorgt MO15-1 ineens een 7de plaats. Aanstaande zaterdag gaan de Robben op visite bij onze oosterburen. Op Sportpark Saxenlaan ontmoeten de Harlingers SC Franeker MO15-1 in een heuse streekderby. Winst zou voor de meiden van Zeerobben MO15-1 welkom zijn om zo aansluiting te vinden bij de bovenste drie. Of het ze zal lukken?

 

Voor MO19-1 was het een dag vol met blessures. Na 45 minuten spelen kampte de ploeg al met drie serieuze blessures bij de drie speelsters waarvan één een bezoekje moest brengen bij de eerste hulp van het MCL in Leeuwarden. Ook voelden speelsters van Zeerobben zich zodanig ziek dat spelen in principe niet meer mogelijk was. Tijdens de rust werd dan ook door beide ploegen besloten om de wedstrijd te staken. ACV stond op dat moment met 2-4 voor. Er zit nog wel een positieve slinger aan deze wedstrijd. Ondanks dat MO19-1 erg gehavend was hebben de dames een prima wedstrijd gespeeld. Hoe was het afgelopen als de ploeg fit was geweest... We zullen het waarschijnlijk nooit weten, gezien de ploegen in deze competitie elkaar maar eenmaal ontmoeten. Voor MO19-1 zaterdag geen wedstrijd. Deze is uitgesteld naar een andere datum. 7 april komen de meiden weer in actie.

 

VR1 beleefde weer een topdag ondanks het koude weer. Op het Oostersportpark versloegen ze vakkundig het VR1 van DIVA’83 uit Groningen. De seniorendames van Zeerobben wisten maar liefst 6 keer het doel van de Groninger dames te vinden. Aan Zeerobben zijde bleef het doel ongeschonden. De Zeerobben dames staan nu met een riante puntenverzameling bovenaan gevolgd door SC Franeker VR2. Het puntenverschil bedraagt maar liefst 11 punten tussen beide teams en het lijkt er dan ook niet op dat de Franekers dit nog gaan inhalen, ondanks dat de Franeker dames twee wedstrijden minder gespeelt hebben. Aanstaande zaterdag reizen de Zeerobben dames af naar Makkum. Daar zal op Sportpark De Braak een ontmoeting zijn met Makkum VR1.

 

Programma zaterdag:

Tijd

Thuis

Uit

  9.45 uur

Zeerobben MO11-1

St. Annaparochie MO11-1

10.15 uur

Zeerobben MO15-2

Hardegarijp MO15-1

10.30 uur

SC Franeker MO15-1

Zeerobben MO15-1

11.10 uur

Zeerobben MO13-1

SJO CVO/Ouwe Syl MO13-1

14.30 uur

Makkum VR1

Zeerobben VR1

 

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Verkiezingsuitslag op partij én kandidaatsniveau vastgesteld

23-03-2018

HARLINGEN - Vanochtend is tijdens een openbare zitting op het Stadhuis in Harlingen de verkiezingsuitslag op partij én kandidaatsniveau vastgesteld.

Zensa Moda viert Lentekriebels met Modeflitsen!

23-03-2018

HARLINGEN - Zaterdag 24 maart presenteert Zensa Moda Harlingen meerdere malen op de dag een modeshow met combinaties voor het voorjaar en stylingsadvies.

Gezocht: zwembegeleiders m/v!

23-03-2018

HARLINGEN - Iedere vrijdagochtend stelt Zwembad Het Derde Haad hun bad beschikbaar voor een groepje bewoners van de Batting.

Reacties

Vogelaar Audio Vogelaar Audio Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Lichtboei De Lichtboei Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier de Groot Atelier de Groot HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Fotografie Dorus Fotografie Dorus BENG Evenementen BENG Evenementen ForHim Menswear ForHim Menswear Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hema Harlingen Hema Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Almamater Almamater Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Dio Jurien Dio Jurien Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Visie Events Visie Events VVV Harlingen VVV Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen