Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De meiden van Zeerobben

27-02-2020

HARLINGEN - Voor de Meiden van Zeerobben was het afgelopen weekend nog een vrij weekend.

De meiden van Zeerobben Nog even een peptalk voor aanvang en dan klaar voor de bekerwedstrijd. Door een 4-1 overwinning gaat MO11 door in het bekertoernooi. Foto: Arjen Huitenga.

Voor de MO11 stond er wel een bekerwedstrijd tegen Harkema Opeinde op het programma maar die kon niet door gaan. Die wedstrijd werd afgelopen week op het Oostersportpark ingehaald.

 

De vrouwen van VR1 hadden veel pech de afgelopen week. Het team draait goed, traint volop en was klaar voor de topper tegen SDS afgelopen woensdag maar die wedstrijd werd geannuleerd door de tegenstander. Toen er vervolgens bericht kwam van de vrouwen van fc Harlingen dat ook zij geen team op de been konden brengen voor morgen was de teleurstelling groot. Dan maar oefenen om toch een beetje in het ritme te blijven. Afgelopen woensdag speelden de vrouwen tegen AVC en na een uitstekende 2e helft wonnen de vrouwen van Zeerobben met 1-5.


Morgen een spannende dag voor MO15-5M. Zij ontmoeten voor de 2e keer dit seizoen de jongen van fc Harlingen. Voor de winterstop werd de wedstrijd met 2-1 gewonnen door de meiden. Morgen dus opnieuw de derby op het Oostersportpark.

 

Een zware dobber voor MO13 morgen. Dan treffen ze thuis om 08.45 uur de meisjes van SDS die op een 3e plaats staan en nog geen wedstrijd verloren hebben.

 

De meisjes van MO11 zagen hun bekerwedstrijd tegen Harkema Opeinde afgelast worden. De wedstrijd werd afgelopen woensdagavond ingehaald en door een uitstekende 1-4 overwinning gaat MO11 door in de beker. Voor de meisjes van MO11 staat er morgen een verre reis op het programma. Zij gaan op bezoek bij VEV ’67 in Leek. 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Komt De Druppel naar Harlingen?

27-02-2020

HARLINGEN - Als het aan ondernemer Jan Bokma ligt komt er een druppelvormig kunstwerk van bijna zestig meter hoog op "het driehoekje" van de Zuiderpier in Harlingen.

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 09 - 2020

27-02-2020

HARLINGEN - Bekendmaking van de gemeente Harlingen van maandag 24 t/m vrijdag 28 februari.

Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 21-02-2020

27-02-2020

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen vrijdag gespeelde wedstrijden.

Reacties

Greenart Production Greenart Production Broodje Nuchter Broodje Nuchter Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok The Shamrock The Shamrock Plus Lunenborg Plus Lunenborg HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Food 80/20 Food 80/20 De Lichtboei De Lichtboei Ons Food&Wine Ons Food&Wine Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber BENG Evenementen BENG Evenementen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE
Broodje Nuchter Broodje Nuchter Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Lichtboei De Lichtboei