Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Bij PLUS kun je van zondag 21 april tot en met zaterdag 27 juli 2019 exclusief sparen voor Tupperware van de hoogste kwaliteit.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

20-02-2019

HARLINGEN - Het was afgelopen zaterdag schitterend voetbalweer met een graadje of 12 en een lekker zonnetje.

De Meiden van Zeerobben Hardegarijp VR1 had grootse moeite met het felle spel van de Zeerobben vrouwen in de 1ste helft.

Bijna alle meiden/vrouwenteams kwamen in actie. VR1 gingen op visite vv Hardegarijp, de dames van VR2 waren in Makkum te vinden, MO15-1 oefende in Harlingen en MO13-1 hadden een tripje naar Tollenbeek in Flevoland. MO11-1 had een wedstrijd tegen NOK MO11-1, maar deze is verplaatst naar een andere datum.

 

VR1

Het VR1 moest afgelopen zaterdag afreizen naar Hardegarijp voor een wedstrijd tegen het VR1 van de plaatselijke voetbalvereniging aldaar. De Robben speelden een puike 1ste helft waarin ze VVH, die derde op de ranglijst staan, geen gemakkelijke 1ste helft bezorgden. Tot aan de rust hielden de Robben de 0-0 en lieten ze mooi voetbal zien vol vuur en met de wetenschap dat deze wedstrijd wel eens hun kant op zou kunnen vallen! In laatste minuten van de 1ste helft sloeg het noodlot weer toe en moest de uitstekende keepster van dienst het veld verlaten vanwege een blessure na een risicovolle redding. En weer gaat het bij de dames weer niet zoals het had moeten gaan. Het wachten is op dat beetje geluk dat deze ploeg zo hard nodig heeft. In de 2de helft was het vertrouwen weg en maakte VVH al snel het eerste doelpunt. De Robbenvrouwen kwamen nog dicht bij een gelijkmaker maar die ging helaas net naast. Daarna was het voor de dames van VVH prijsschieten en werd het uiteindelijk 5-0! Een pijnlijke nederlaag met weer teleurstelling. De dames gaan verder en spelen pas op 9 maart weer een uitwedstrijd tegen de Leeuwarder Zwaluwen.

 

VR2

“The good old story” bij de dames van VR2 gaat ook nog wel even door. Dit natuurlijk in positieve zin. De uitwedstrijd tegen “titelrivaal” Makkum VR1 was voor de Harlingers weer zoals verwacht. Winst voor het VR2 van Zeerobben en het kampioenschap weer een stapje dichterbij. O ja! De uitslag van de wedstrijd in Makkum was trouwens 1-9 voor de Robbenvrouwen. De volgende wedstrijd voor de Robben is aanstaande zaterdag op het Oostersportpark. In de Froonackerarena zal om 13.15 uur worden afgetrapt.

 

MO15-1

Het MO15-1 van Zeerobben had afgelopen zaterdag geen reguliere wedstrijd op het programma. Wel werd er gevoetbald. Een oefenwedstrijd tegen de meisjes van Workum MO17-1. Voor de Zeerobben een productieve en leerzame oefenpot waarin de Robbenmeiden de overwinning naar zich toetrokken. De eindstand bleef na 70 minuten spelen hangen op 8-0 voor de Robbenmeiden. Een knappe overwinning tegen een team uit een hogere leeftijdsklasse. Op 2 maart gaat de competitie voor MO15 weer verder. Op het hoofdveld van het Oostersportpark ontvangen de meiden dan het MO15-1 van vv Sint Annaparochie.

 

MO13-1

MO13-1 reisde afgelopen zaterdag helemaal af naar Tollebeek in Flevoland voor een wedstrijd tegen het MO13-2 van vv Tollebeek. Na een mooie overwinning in de vorige wedstrijd tegen Workum MO13-1 bleken de meiden wel weer zin in te hebben in een overwinning. MO13-2 van vv Tollebeek bleek geen partij voor de Harlingers. De gasten vertrokken vrij gemakkelijk met de drie punten huiswaarts. Het werd 0-5.  Voor aanstaande zaterdag geen wedstrijd voor de meisjes van MO13-1. Ook voor hen is er pas op 9 maart weer een wedstrijd thuis tegen Alcipel (ST FC Meppel/Alcides) MO13-1.

 

MO11-1

De jongste meisjes hadden afgelopen zaterdag een day-off. De geplande wedstrijd tegen NOK MO11-1 is verplaatst naar een andere datum. Zodoende konden de meisjes lekker uitslapen. Ook voor MO11 een aantal weken geen voetbal. Op 9 maart gaan de jonge dames op visite bij het MO11-1 van s.v. Urk.

 

Zeerobben VR1 zoekt keepster

VR1 van Zeerobben zoekt met spoed een keepster. De dames van het VR1 spelen 3e klasse A-categorie en ze missen op dit moment nog iemand op het doel.

Zeerobben VR1 traint op maandag van 20 uur tot 21.30 uur en op donderdag van 19 uur tot 20 uur. De speeldag is zaterdag. Vooral in de middag. Het team bestaat uit een jonge selectie met een gemiddelde leeftijd van 18 jaar.

 

Ben je tussen 17 en 30 jaar en heb je enig keeperservaring en lijkt het je wat om in een jong en ambitieus team de belangrijkste taak te vervullen, stuur dan een mailtje naar meisjesvoetbal@zeerobben.nl met je naam, leeftijd en speelervaringen, dan nemen wij contact met je op!

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Buurt S(t)eun in project Nieuw Zuid

20-02-2019

HARLINGEN - Op 18 februari start in Harlingen vanuit het project Nieuw Zuid een nieuw initiatief in Plan Zuid.

Drie nieuwe sponsoren voor het U12 team van de BV Green Lions

20-02-2019

HARLINGEN - Het U12 team van de Green Lions is dit seizoen voor het eerst competitie spelend.

Jeugdjournaal Zeerobben

20-02-2019

HARLINGEN - Het was niet erg druk met jeugdvoetbal afgelopen weekend.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Fotografie Dorus Fotografie Dorus HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen VVV Harlingen VVV Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Ons Food&Wine Ons Food&Wine BENG Evenementen BENG Evenementen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus ForHim Menswear ForHim Menswear Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda Hema Harlingen Hema Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier de Groot Atelier de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen Hema Harlingen Hema Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Dio Jurien Dio Jurien Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona