Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De meiden van Zeerobben

13-01-2023

HARLINGEN - De afgelopen weken stonden voor de meiden in het teken van het open fries kampioenschap zaalvoetbal te Franeker.

De meiden van Zeerobben De meiden van MO15-1 plaatsten zich voor de finaledag maar plaatsten zich niet voor de kruisfinales. Foto: Arjen Huitenga.

Daar deden zowel MO15-1 als de vrouwen mee. MO15-1 plaatste zich op spectaculaire wijze voor de finaleronde die afgelopen zaterdag in de Trije te Franeker gespeeld werd. MO15-1 begon met een 5-0 nederlaag tegen de latere kampioen. Vv Dokkum. De tweede wedstrijd speelden de meiden met 2-2 gelijk tegen Heerenveense Boys en de laatste wedstrijd tegen Be Quick Dokkum werd met 3-2 gewonnen. Hierdoor eindigde MO15-1 op de 3e plaats in de poule en kwam net tekort voor een plaats in de kruisfinales. Maar het was een prachtige ervaring voor de meiden.

 

Afgelopen maandagavond is het de vrouwen van VR1 niet gelukt om zich te plaatsen voor de finaledag van het open fries kampioenschap zaalvoetbal. Na een goede start met winst op Dronrijp werd er verloren van Harkemase Boys en ST. BMJ. Maar tegen FC Burgum werd er weer knap met 2-0 gewonnen en dus kwam het op de laatste wedstrijd aan tegen Drs. Vijfje. Zeerobben kon nog doorgaan maar dan moest er gewonnen worden met een verschil van vier doelpunten. Uiteindelijk gebeurde dit niet want de wedstrijd eindigde in 0-0 en dus gingen de Groningers door en Zeerobben eindigde op een 3e plaats in de poule. De vrouwen hebben er alles aan gedaan en kunnen terugzien op een leerzame zaalvoetbalavond. Nu kan de knop weer om en kunnen ze toewerken naar 4 februari wanneer de uitwedstrijd tegen koploper Sneek Wit Zwart op het programma staan.

 

 

Tevens werd de competitie-indeling voor de MO15-1 en MO15-2 bekend gemaakt afgelopen week. MO15-1 komt in de 3e fase uit tegen de teams van Blauw Wit, CVVO, vv Heerenveen, Heerenveense Boys, Oudehaske, SJO DFC en vv Sneek Zwart. MO15-2 komt uit in de 2e klasse met de teams van St. Anna, Beetgum, sc Berlikum, sc Bolsward, Franeker, fc Harlingen en Terschelling. Een zware competitie voor de meiden met nagenoeg alleen standaardteams.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Deze week in Afslag Harlingen bij Omroep RSH

13-01-2023

HARLINGEN - Zaterdag 14 januari 2023 is er van 11.00 - 13.00 uur bij Omroep RSH weer een nieuwe aflevering van Afslag Harlingen, Harlingenboeit.nl geeft alvast een tipje van de sluier.

Maritieme Academie Harlingen gaat varen met basisscholen

13-01-2023

HARLINGEN - Maritieme Academie Harlingen ontvangt in januari bijna vijfhonderd basisschoolleerlingen aan boord van haar opleidingsschip Prinses Máxima.

Het Alternatief 124 bij Omroep RSH

13-01-2023

HARLINGEN -Vanavond het eerste Alternati ef in het nieuwe jaar, en jawel we zijn weer op volle sterkte.

Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok The Shamrock The Shamrock Wellheat Shop Wellheat Shop Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie
Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires IJssalon Min12 IJssalon Min12 Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wellheat Shop Wellheat Shop Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen