Odyssee scholen

Odyssee scholen

Welkom bij Stichting voor openbaar onderwijs Odyssee. ‘Leren, elke dag een avontuur!’ Passend Onderwijs van Waterpoort tot Wad.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Binnen 2019

Heerlijk Binnen 2019

20, 21 & 22 april wordt het Entrepotgebouw weer één groot culinair Foodwalhalla!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Jawel, lieve PLUS klanten. Van zondag 24 februari t/m zaterdag 20 april kun je sparen voor vijf Fabeltjeskrant handpoppen!
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

14-02-2019

HARLINGEN - De eerste speeldag van 2019 zit erop!

De Meiden van Zeerobben De meisjes van Zeerobben MO11-1 hadden het zwaar tegen sc Bolsward MO11-1. De Harlingers werden met een 10-1 nederlaag naar huis gestuurd. Foto: Hilbrand Kuperus.

Voor drie teams een droomstart en voor de twee andere teams een domper maar zo gaat het in het voetbal. Het balletje rolt vaak anders dan je zou willen. Maar het is pas de eerste speeldag van 2019 en er kan nog van alles gebeuren. Al met al niet een slechte oogst voor de meiden van Zeerobben.

 

VR1

Het Vrouwen 1 kende in haar “nieuwe” samenstelling een iets teleurstellende start van het 2e seizoenshelft. De dames verloren van Be Quick Dokkum VR2 met 1-4 waar de verwachting was dat de Robbenvrouwen toch wel wat meer de bovenliggende ploeg zou zijn. Dat wat bij vlagen ook zo, alleen bleef het scoren achterwege. Laten we het er maar op houden dat de ploeg nog even aan elkaar moet wennen. Volgende halte is Hardegarijp VR1 aanstaande zaterdag. Aanvang 12.00 uur op Sportpark De Warren in Hurderaryp.

 

VR2

Het Vrouwen 2 wisten zoals verwacht wel te winnen. Ze wisten een keurige overwinning in de wacht te slepen. ONB VR1 uit Drachten kwamen niet tot scoren terwijl de Robbenvrouwen drie keer het doel van ONB wisten te vinden. Volgende week gaan de dames op bezoek naar het VR1 van Makkum, strijdtoneel is dan Sport De Braak in Makkum. Aanvang wedstrijd is 14.30 uur.

 

MO15-1

MO15-1 won afgelopen zaterdag in Leeuwarden. Op Sportpark Nylân werd er met 2-3 gewonnen van het MO15-1 van MKV’29. In eerste instantie leek winst er niet in te zitten, maar na een 2-0 achterstand wisten Zeerobben zich op karakter terug te knokken naar een 2-3 overwinning! Een mooie overwinning die meer als een overwinning voelt dan als je met 5-0 wint. Voor aanstaande zaterdag is er geen wedstrijd voor de Robbenmeiden. Op 2 maart spelen de meiden thuis tegen het MO15-1 van Sint Annaparochie.

 

MO13-1

MO13-1 had een mooie zaterdag. De meiden wisten thuis een puike overwinning in de wacht te slepen. Tegen Workum MO13-1 wisten de Robbenmeisjes maar liefst 8 keer te scoren. Toch wist de Workumer ploeg ook drie keer te scoren. Al met al een mooie start van de voorjaarscompetitie voor de meisjes van Zeerobben MO13-1. Aanstaande zaterdag reizen de meiden af naar Flevoland en wel naar Tollebeek. Daar wacht om 12.15 uur het MO13-2 van vv Tollebeek.

 

MO11-1

MO11-1 speelde in Bolsward al meteen tegen een van de zwaarste tegenstanders van hun nieuwe Hoofdklassecompetitie. Dat oersterke MO11-1 van sc Bolsward waar ze het voor de winterstop ook al zo zwaar tegen hadden. De Harlingers moesten een nederlaag incasseren van maar liefst 10-1 tegen deze Bolswarders meidenploeg. Misschien iets te overschat die Hoofdklasse? Misschien wel ja, maar we zijn nog maar net begonnen en er komen ook winstpartijen voor Zeerobben, dat is zeker! Aanstaande zaterdag vangen de meisjes hun tweede wedstrijd alweer aan om 9.00 uur op het PLUS veld. Tegenstander is dan NOK MO11-1.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

RSH On Air: Elvis – Queen – Stones

14-02-2019

HARLINGEN - Een uur lang muziek en achtergrondinformatie over Elvis Presley, Queen of Rolling Stones elke zaterdags van 10.00 tot 11.00 uur op Omroep RSH.

Voorbeschouwing: Zeerobben – Oranje Nassau Groningen

14-02-2019

HARLINGEN - Zeerobben kijkt naar boven.

Musica Religieuza bij Omroep RSH

14-02-2019

HARLINGEN - Vrijdag om 18.00 uur is er weer een uitzending van Musica Religieuza op Omroep RSH.

Reacties

De Lichtboei De Lichtboei Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Atelier de Groot Atelier de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hema Harlingen Hema Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber Vogelaar Audio Vogelaar Audio Ons Food&Wine Ons Food&Wine Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe ForHim Menswear ForHim Menswear HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Karsten Wonen Karsten Wonen VVV Harlingen VVV Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Dio Jurien Dio Jurien Plus Lunenborg Plus Lunenborg
De Lichtboei De Lichtboei Visie Events Visie Events Atelier de Groot Atelier de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Vogelaar Audio Vogelaar Audio Dio Jurien Dio Jurien VVV Harlingen VVV Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen