Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

18-12-2017

HARLINGEN – Het loopt zo’n beetje tegen het einde van het jaar en dus winterstop.

De Meiden van Zeerobben De meiden van MO19-1 juichen alvast op het behaalde resultaat afgelopen seizoen na de overwinning op Joure.

Er waren afgelopen week maar drie wedstrijden te spelen, dit betroffen allemaal inhaalwedstrijden. VR1 had een derby tegen stadsgenoot fc Harlingen VR2, MO15-1 ontving een MO15-1 uit Damwoude en MO19-1 reisde af naar Joure.

 

De vrouwen van Zeerobben VR1 ontvingen vorige week dinsdag de vrouwen van het VR2 van fc Harlingen. Hoewel je mag verwachten dat nummer twee van de lijst de nummer laatste met een monsterscore van het veld zouden vegen, bleef de stand bij het einde van de wedstrijd steken op een 2-0 overwinning voor de robbenvrouwen. Geen eindstand met dubbele cijfers dus, maar wel drie belangrijke punten. Voor de Zeerobben vrouwen is het nu even winterstop, op 20 januari wacht er een nieuwe (streek)derby. Dan gaan de robben op visite bij het VR2 van SC Franeker.

 

MO15-1 had een inhaalwedstrijd tegen SJO Broekster Walden MO15-1. Ook hier waren de verwachtingen hoger dan de eindstand aangaf. De Damwâldsters bungelen ergens onderaan de lijst en de Robben doen lekker met de top mee. Blijkbaar hadden de Harlingers hun dag niet want bij het einde van de wedstrijd bleef de stand steken op een 2-2 gelijkspel. De Robben staan aan het einde van deze najaarscompetitie op een keurige derde plaats. Voor debutant in de 1e klasse een keurig resultaat. Nu genieten van de feestdagen en in het nieuwe jaar weer vol aan de bak!

 

In Joure werd afgelopen zaterdag de 7e speelronde (inhaal) in de 1e klasse van Zeerobben MO19-1 afgehandeld. De Harlingers hadden net als in de wedstrijd thuis tegen Joure MO19-1 geen moeite om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Uiteindelijk wisten de Harlingers 10 keer het doel van Joure te bereiken. De scheids was waarschijnlijk de tel kwijt en vulde op voetbal.nl een 0-9 overwinning in. Desalniettemin was het toch een belangrijke overwinning voor de Zeerobben die de lijst nu aanvoeren met drie punten meer dan concurrent Alcipel MO19-1. In principe moeten de twee koplopers nog een wedstrijd spelen tegen elkaar en dat zal, als deze gespeeld wordt, dan voor Alcipel MO19-1 een hele taak worden. Alleen winst op de Zeerobben MO19-1 is voor de Meppelaars niet genoeg. Om het kampioenschap op te eisen zullen de meiden van Alcipel minstens met 15 doelpunten verschil moeten winnen van koploper Zeerobben... en of dat ze lukt?! Wanneer deze wedstrijd dan gespeeld zal worden is de vraag… we wachten het af… Wordt vervolgd!

 

De andere teams hebben al winterstop en gaan in het voorjaar weer verder in een nieuwe competitie. We hopen dat de jongste meiden dan een makkelijkere competitie krijgen, zij eindigden allebei op een laatste plaats. MO15-2 heeft het de afgelopen najaar seizoen keurig gedaan. Als grotendeels MO13 speelsters eindigde de ploeg op een mooie 4e plaats in de 2e klasse.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Nieuwe slogan: Harlingen, welkom aan zee!

18-12-2017

HARLINGEN - Maandagavond 18 december is de nieuwe slogan oftewel 'het Merk Harlingen' door de gemeente Harlingen, Harlingen Promotion en VVV Harlingen gepresenteerd.

Prijswinnaars 1e trekking HOV Winter Stempelactie 2017

18-12-2017

HARLINGEN - De eerste trekking van HOV Winter Stempelactie 2017 heeft plaatsgevonden.

Sander Jilderts en Eline Ligthart snelsten bij 1000 meter

18-12-2017

HARLINGEN - De sportmastersafdeling van zwemvereniging de Vikings was er dit winterseizoen vroeg bij met het houden van het traditionele 1000meter-kampioenschap.

Reacties

BENG Evenementen BENG Evenementen Dio Jurien Dio Jurien De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe ForHim Menswear ForHim Menswear Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Vogelaar Audio Vogelaar Audio Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Almamater Almamater Atelier de Groot Atelier de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12 IJssalon Min12 Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Visie Events Visie Events Hema Harlingen Hema Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen VVV Harlingen VVV Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Atelier de Groot Atelier de Groot Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Copini Opticiëns Copini Opticiëns Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona