Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen 2018

Heerlijk Harlingen 2018

Culinair Festival aan de haven van Harlingen waar eten, drinken, muziek en ontspanning centraal staan.
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

18-12-2017

HARLINGEN – Het loopt zo’n beetje tegen het einde van het jaar en dus winterstop.

De Meiden van Zeerobben De meiden van MO19-1 juichen alvast op het behaalde resultaat afgelopen seizoen na de overwinning op Joure.

Er waren afgelopen week maar drie wedstrijden te spelen, dit betroffen allemaal inhaalwedstrijden. VR1 had een derby tegen stadsgenoot fc Harlingen VR2, MO15-1 ontving een MO15-1 uit Damwoude en MO19-1 reisde af naar Joure.

 

De vrouwen van Zeerobben VR1 ontvingen vorige week dinsdag de vrouwen van het VR2 van fc Harlingen. Hoewel je mag verwachten dat nummer twee van de lijst de nummer laatste met een monsterscore van het veld zouden vegen, bleef de stand bij het einde van de wedstrijd steken op een 2-0 overwinning voor de robbenvrouwen. Geen eindstand met dubbele cijfers dus, maar wel drie belangrijke punten. Voor de Zeerobben vrouwen is het nu even winterstop, op 20 januari wacht er een nieuwe (streek)derby. Dan gaan de robben op visite bij het VR2 van SC Franeker.

 

MO15-1 had een inhaalwedstrijd tegen SJO Broekster Walden MO15-1. Ook hier waren de verwachtingen hoger dan de eindstand aangaf. De Damwâldsters bungelen ergens onderaan de lijst en de Robben doen lekker met de top mee. Blijkbaar hadden de Harlingers hun dag niet want bij het einde van de wedstrijd bleef de stand steken op een 2-2 gelijkspel. De Robben staan aan het einde van deze najaarscompetitie op een keurige derde plaats. Voor debutant in de 1e klasse een keurig resultaat. Nu genieten van de feestdagen en in het nieuwe jaar weer vol aan de bak!

 

In Joure werd afgelopen zaterdag de 7e speelronde (inhaal) in de 1e klasse van Zeerobben MO19-1 afgehandeld. De Harlingers hadden net als in de wedstrijd thuis tegen Joure MO19-1 geen moeite om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Uiteindelijk wisten de Harlingers 10 keer het doel van Joure te bereiken. De scheids was waarschijnlijk de tel kwijt en vulde op voetbal.nl een 0-9 overwinning in. Desalniettemin was het toch een belangrijke overwinning voor de Zeerobben die de lijst nu aanvoeren met drie punten meer dan concurrent Alcipel MO19-1. In principe moeten de twee koplopers nog een wedstrijd spelen tegen elkaar en dat zal, als deze gespeeld wordt, dan voor Alcipel MO19-1 een hele taak worden. Alleen winst op de Zeerobben MO19-1 is voor de Meppelaars niet genoeg. Om het kampioenschap op te eisen zullen de meiden van Alcipel minstens met 15 doelpunten verschil moeten winnen van koploper Zeerobben... en of dat ze lukt?! Wanneer deze wedstrijd dan gespeeld zal worden is de vraag… we wachten het af… Wordt vervolgd!

 

De andere teams hebben al winterstop en gaan in het voorjaar weer verder in een nieuwe competitie. We hopen dat de jongste meiden dan een makkelijkere competitie krijgen, zij eindigden allebei op een laatste plaats. MO15-2 heeft het de afgelopen najaar seizoen keurig gedaan. Als grotendeels MO13 speelsters eindigde de ploeg op een mooie 4e plaats in de 2e klasse.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Nieuwe slogan: Harlingen, welkom aan zee!

18-12-2017

HARLINGEN - Maandagavond 18 december is de nieuwe slogan oftewel 'het Merk Harlingen' door de gemeente Harlingen, Harlingen Promotion en VVV Harlingen gepresenteerd.

Prijswinnaars 1e trekking HOV Winter Stempelactie 2017

18-12-2017

HARLINGEN - De eerste trekking van HOV Winter Stempelactie 2017 heeft plaatsgevonden.

Sander Jilderts en Eline Ligthart snelsten bij 1000 meter

18-12-2017

HARLINGEN - De sportmastersafdeling van zwemvereniging de Vikings was er dit winterseizoen vroeg bij met het houden van het traditionele 1000meter-kampioenschap.

Reacties

VVV Harlingen VVV Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Lichtboei De Lichtboei Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hema Harlingen Hema Harlingen Visie Events Visie Events ForHim Menswear ForHim Menswear Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg IJssalon Min12 IJssalon Min12 Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Fotografie Dorus Fotografie Dorus Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Dio Jurien Dio Jurien Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Vogelaar Audio Vogelaar Audio Almamater Almamater Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier de Groot Atelier de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hema Harlingen Hema Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Lichtboei De Lichtboei VVV Harlingen VVV Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad