RSG Simon Vestdijk

RSG Simon Vestdijk

Open dagen en doemiddagen: Welkom groep 8 en je ouder(s)/ verzorger(s). Kom langs en maak kennis met ons onderwijs!
Lees verder...
Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Kom samen feesten in de winterse sferen van ‘Jingle Bell Dok!’ Kerstborrel XXL!
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

13-03-2019

HARLINGEN - Vier wedstrijden werden er afgelopen zaterdag door de Meiden van Zeerobben gespeeld.

De Meiden van Zeerobben Op de foto het jonge Vrouwen 1 van Zeerobben na de zeer volwassen gespeelde wedstrijd tegen de Leeuwarder Zwaluwen VR1.

Zeg maar een onstuimige zaterdag. Maar de dames lieten zich niet weerhouden om een balletje te trappen, al was dat balletje trappen soms niet nodig vanwege de harde wind. Helaas werd er van de vier wedstrijden maar één gewonnen. Het VR2 deed in hun 7x7 competitie weer goede zaken met een monsterscore. VR1 verloor in Leeuwarden, MO11-1 gingen puntloos naar huis vanuit Urk en MO15-1 zagen de drie punten mee naar Franeker gaan. De wedstrijd van MO13-1 was uitgesteld naar een andere datum.

 

Zeerobben VR1

De dames van het eerste vrouwenelftal hadden een uitwedstrijd in Leeuwarden tegen het VR1 van de Leeuwarder Zwaluwen. Een sterke ploeg die ondertussen meedoet om de kampioenstitel. Thuis werd Zeerobben in een eerdere ontmoeting met 0-10 vernederd door de Leeuwarders. Zeerobben kon toen door veel blessureleed niet veel betekenen. De prognose van Anna Reitsma in de Leeuwarder Courant was dan ook dat de “Swelstjes” een gemakkelijke overwinning zouden behalen in de return. Ze heeft in die prognose deels gelijk gekregen, maar dat het een makkie was voor de Leeuwarders??? Het jonge dameselftal van Zeerobben gaf het afgelopen zaterdag zeker niet cadeau. Een volwassen spelende ploeg wist zelfs tot aan de rust de nul te houden. Pas in de 2e helft kregen de Leeuwarders greep op de wedstrijd en wisten met de hulp van de stevige wind mee er maar twee in het netje van de Harlingers te krijgen. Is de weg omhoog dan eindelijk gevonden door Zeerobben? Aanstaande zaterdag spelen de dames dé streekderby tegen SC Franeker VR1 op het Oostersportpark. Om 12.15 uur is aftrap op het PLUS-veld.

 

Zeerobben VR2

Voor de VR2 van de Zeerobben is het in kannen en kruiken, de schaal kan alvast gepoetst worden want het kampioenschap is aanstaande. De Zeerobben dames reisden afgelopen zaterdag af naar Hardegarijp om een wedstrijd te spelen tegen de rode lantaarndrager VVH VR2. Op voorhand al een wedstrijd waar de robbenvrouwen niet wakker van lagen. De ploeg van VVH had nog maar 2 wedstrijden gespeeld in de hele competitie. Dus was het voor de Harlingers prijsschieten op Sportpark De Warren. De Harlingers pompten hun doelsaldo nog even lekker op met 13 doelpunten voor en nul tegen. Aanstaande zaterdag spelen de dames thuis tegen de Leeuwarder Zwaluwen VR3 in de Froonacker Arena om 13.00 uur! Na afloop een feestje?

 

Zeerobben MO15-1

De meiden van MO15-1 hadden afgelopen zaterdag een wedstrijd tegen SC Franeker MO15-1. Een echte streekderby die gezien de spannend was. Zeerobben wist helaas niet te winnen waardoor ze de koppositie verloren aan de Franekers. Na 70 minuten spelen wisten de Franeker meiden nipt met 1-2 te winnen. De ploegen waren zeker aan elkaar gewaagd en was Zeerobben zelfs de beter spelende ploeg, maar daar win je de wedstrijd niet mee. Aanstaande zaterdag om 9.00 uur is er op Sportpark Het Bolwerk in Bolsward weer een nieuwe kans op drie punten. Dan is SC Bolsward MO15-2 de tegenstander.

 

Zeerobben MO13-1

De wedstrijd die voor de meisjes van MO13-1 gepland stond tegen ST Meppel/Alcides MO13-1 afgelopen zaterdag is verplaatst naar een andere datum. Voor zaterdag aanstaande staat een wedstrijd op Urk gepland om 13.00 uur.

 

Zeerobben MO11-1

Waar MO13-1 aanstaande zaterdag heen moet zullen de meisjes van MO11-1 het liefst willen vergeten. Op Urk werd er door de meisjes dik verloren tegen het MO11-1 van sv Urk met maar liefst 8-1. Misschien zaten de meisjes nog in een overwinningsroes van de zaterdag ervoor, want toen werd er nog stevig gewonnen in een oefenwedstrijd tegen de ook hoofdklasser Leeuwarder Zwaluwen MO11-1. Dit verlies maar snel vergeten en alle pijlen richten op de komende wedstrijd. De meisjes gaan morgen op bezoek bij C.V.V.O in Lemmer. Op Sportpark De Rien begint de wedstrijd om 9.00 uur.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Anna Casparii/pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 08-03-2019

13-03-2019

HARLINGEN - Verslag van de vorige week vrijdag gespeelde wedstrijd.

Harlingen in actie tijdens NLDoet

13-03-2019

HARLINGEN - Op 15 en 16 maart vindt NLDoet plaats.

Jeugdjournaal Zeerobben

13-03-2019

HARLINGEN - Maart roert zijn staart.

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hema Harlingen Hema Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier de Groot Atelier de Groot Visie Events Visie Events VVV Harlingen VVV Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Plus Lunenborg Plus Lunenborg Dio Jurien Dio Jurien
Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Atelier de Groot Atelier de Groot ForHim Menswear ForHim Menswear Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Ons Food&Wine Ons Food&Wine Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Plus Lunenborg Plus Lunenborg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events