Odyssee scholen

Odyssee scholen

Welkom bij Stichting voor openbaar onderwijs Odyssee. ‘Leren, elke dag een avontuur!’ Passend Onderwijs van Waterpoort tot Wad.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Binnen 2019

Heerlijk Binnen 2019

20, 21 & 22 april wordt het Entrepotgebouw weer één groot culinair Foodwalhalla!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Jawel, lieve PLUS klanten. Van zondag 24 februari t/m zaterdag 20 april kun je sparen voor vijf Fabeltjeskrant handpoppen!
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

13-03-2019

HARLINGEN - Vier wedstrijden werden er afgelopen zaterdag door de Meiden van Zeerobben gespeeld.

De Meiden van Zeerobben Op de foto het jonge Vrouwen 1 van Zeerobben na de zeer volwassen gespeelde wedstrijd tegen de Leeuwarder Zwaluwen VR1.

Zeg maar een onstuimige zaterdag. Maar de dames lieten zich niet weerhouden om een balletje te trappen, al was dat balletje trappen soms niet nodig vanwege de harde wind. Helaas werd er van de vier wedstrijden maar één gewonnen. Het VR2 deed in hun 7x7 competitie weer goede zaken met een monsterscore. VR1 verloor in Leeuwarden, MO11-1 gingen puntloos naar huis vanuit Urk en MO15-1 zagen de drie punten mee naar Franeker gaan. De wedstrijd van MO13-1 was uitgesteld naar een andere datum.

 

Zeerobben VR1

De dames van het eerste vrouwenelftal hadden een uitwedstrijd in Leeuwarden tegen het VR1 van de Leeuwarder Zwaluwen. Een sterke ploeg die ondertussen meedoet om de kampioenstitel. Thuis werd Zeerobben in een eerdere ontmoeting met 0-10 vernederd door de Leeuwarders. Zeerobben kon toen door veel blessureleed niet veel betekenen. De prognose van Anna Reitsma in de Leeuwarder Courant was dan ook dat de “Swelstjes” een gemakkelijke overwinning zouden behalen in de return. Ze heeft in die prognose deels gelijk gekregen, maar dat het een makkie was voor de Leeuwarders??? Het jonge dameselftal van Zeerobben gaf het afgelopen zaterdag zeker niet cadeau. Een volwassen spelende ploeg wist zelfs tot aan de rust de nul te houden. Pas in de 2e helft kregen de Leeuwarders greep op de wedstrijd en wisten met de hulp van de stevige wind mee er maar twee in het netje van de Harlingers te krijgen. Is de weg omhoog dan eindelijk gevonden door Zeerobben? Aanstaande zaterdag spelen de dames dé streekderby tegen SC Franeker VR1 op het Oostersportpark. Om 12.15 uur is aftrap op het PLUS-veld.

 

Zeerobben VR2

Voor de VR2 van de Zeerobben is het in kannen en kruiken, de schaal kan alvast gepoetst worden want het kampioenschap is aanstaande. De Zeerobben dames reisden afgelopen zaterdag af naar Hardegarijp om een wedstrijd te spelen tegen de rode lantaarndrager VVH VR2. Op voorhand al een wedstrijd waar de robbenvrouwen niet wakker van lagen. De ploeg van VVH had nog maar 2 wedstrijden gespeeld in de hele competitie. Dus was het voor de Harlingers prijsschieten op Sportpark De Warren. De Harlingers pompten hun doelsaldo nog even lekker op met 13 doelpunten voor en nul tegen. Aanstaande zaterdag spelen de dames thuis tegen de Leeuwarder Zwaluwen VR3 in de Froonacker Arena om 13.00 uur! Na afloop een feestje?

 

Zeerobben MO15-1

De meiden van MO15-1 hadden afgelopen zaterdag een wedstrijd tegen SC Franeker MO15-1. Een echte streekderby die gezien de spannend was. Zeerobben wist helaas niet te winnen waardoor ze de koppositie verloren aan de Franekers. Na 70 minuten spelen wisten de Franeker meiden nipt met 1-2 te winnen. De ploegen waren zeker aan elkaar gewaagd en was Zeerobben zelfs de beter spelende ploeg, maar daar win je de wedstrijd niet mee. Aanstaande zaterdag om 9.00 uur is er op Sportpark Het Bolwerk in Bolsward weer een nieuwe kans op drie punten. Dan is SC Bolsward MO15-2 de tegenstander.

 

Zeerobben MO13-1

De wedstrijd die voor de meisjes van MO13-1 gepland stond tegen ST Meppel/Alcides MO13-1 afgelopen zaterdag is verplaatst naar een andere datum. Voor zaterdag aanstaande staat een wedstrijd op Urk gepland om 13.00 uur.

 

Zeerobben MO11-1

Waar MO13-1 aanstaande zaterdag heen moet zullen de meisjes van MO11-1 het liefst willen vergeten. Op Urk werd er door de meisjes dik verloren tegen het MO11-1 van sv Urk met maar liefst 8-1. Misschien zaten de meisjes nog in een overwinningsroes van de zaterdag ervoor, want toen werd er nog stevig gewonnen in een oefenwedstrijd tegen de ook hoofdklasser Leeuwarder Zwaluwen MO11-1. Dit verlies maar snel vergeten en alle pijlen richten op de komende wedstrijd. De meisjes gaan morgen op bezoek bij C.V.V.O in Lemmer. Op Sportpark De Rien begint de wedstrijd om 9.00 uur.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Anna Casparii/pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 08-03-2019

13-03-2019

HARLINGEN - Verslag van de vorige week vrijdag gespeelde wedstrijd.

Harlingen in actie tijdens NLDoet

13-03-2019

HARLINGEN - Op 15 en 16 maart vindt NLDoet plaats.

Jeugdjournaal Zeerobben

13-03-2019

HARLINGEN - Maart roert zijn staart.

Reacties

HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Vogelaar Audio Vogelaar Audio De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis ForHim Menswear ForHim Menswear Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Atelier de Groot Atelier de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Karsten Wonen Karsten Wonen Hema Harlingen Hema Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Dio Jurien Dio Jurien VVV Harlingen VVV Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Plus Lunenborg Plus Lunenborg Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda Ons Food&Wine Ons Food&Wine Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt BENG Evenementen BENG Evenementen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam
Vogelaar Audio Vogelaar Audio Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier de Groot Atelier de Groot Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht"