Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren. Alinex werkt voor u!
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

18-10-2018

HARLINGEN – Afgelopen zaterdag zijn van de zes meiden/vrouwenteams van Zeerobben er maar drie in actie gekomen.

De Meiden van Zeerobben Het VR2 van S.C. Stiens kwam er een groot aantal keren goed van af tijdens de vele aanvallen van Zeerobben VR1. Slechts een gelijkspel was de oogst van Zeerobben, terwijl winst meer dan terecht had geweest gezien de vele kansen! Foto: Willem Rienk Miedema.

Slechts MO11-1, MO15-1 en het VR1 kwamen in actie. De wedstrijden van de andere teams gingen niet door. Van de gepeelde wedstrijden afgelopen zaterdag werden er door alle drie teams punten verdient! Een mooie oogst voor de meiden/vrouwen van Zeerobben.

 

Zeerobben VR1 ontving het VR2 van S.C. Stiens op het Oostersportpark. Na het verlies tegen Frisia vorige week waren de dames gebrand om in ieder geval een puntje te scoren tegen de Stienser dames. En dat lukte! Door een gelijkspel op het Stienser Vrouwen 2 verdienden  Zeerobben weer een puntje, al had er volgens het gespeelde spel  veel meer in gezeten. Ondanks dat de Zeerobben in de eerste helft al binnen een minuut op een 0-1 achterstand ston, waren ze in de resterende tijd van de 1e helft de sterkere ploeg maar wilden de doelpunten er maar niet van komen. Ook in de 2e helft was Zeerobben de betere ploeg. Gelukkig wisten de Zeerobben vrouwen dan wel een doelpuntje te maken uit de vele kansen die ze kregen. Uit een aanval uit het “boekje” zeg maar, scoorde na een voorzet van aanvaller Rebecca Zwart middenvelder Dagmar Anema de 1-1. Stiens VR2 zette in het laatste kwartier nog wel even druk op de Zeerobben maar na 90 minuten spelen bleef de stand gelijk. De dames hebben slechts één wedstrijd verloren en speelden drie keer gelijk. Dit weekend een vrije dag voor het VR1 van Zeerobben.

 

Zeerobben VR2 had afgelopen weekend geen wedstrijd. Ook morgen hebben de dames nog vrij. Voor hen is het pas volgende week zaterdag weer matchday! Dan ontvangen de dames het VR3 van de Leeuwarder Zwaluwen.

 

Zeerobben MO17-1 had afgelopen zaterdag een wedstrijd gepland tegen Leovardia MO17-1. Maar door een tekort aan speelsters aan Leovardia zijde ging de wedstrijd niet door en is deze verplaatst naar 15 december van dit jaar. Zaterdag is het bekerdag voor de Zeerobben MO17-1. Op Sportpark Nylan in Leeuwarden wordt om 9.30 uur afgetrapt. Het zal voor de meiden van MO17-1 niet een gemakkelijke wedstrijd worden. Eerder verloren  ze van deze ploeg met 6-3.

 

Zeerobben MO15-1 zit duidelijk weer in de lift. Na een verlies en een gelijkspel wisten ze afgelopen zaterdag met 6-3 te winnen tegen Vlielandse Sport Vereniging '31 MO15-1. Een mooi resultaat en dat hadden de meiden wel nodig na een mindere start van het seizoen. De ploeg klimt met deze overwinning naar een 3e plaats in de poule. Ook voor Zeerobben MO15-1 zaterdag geen wedstrijd. Volgende week hebben de dames een wedstrijd tegen SC Franeker MO15-1. Een echte streekderby dus!

 

Zeerobben MO13-1 had afgelopen zaterdag een wedstrijd gepland tegen Ouwe Syl MO13-1. Maar helaas ging deze niet door. Wat de reden was voor afmelding is niet bekend. De wedstrijd wordt op 15 december ingehaald. Op 27 oktober wacht pas weer een wedstrijd, dan tegen Sint Annaparochie MO13-1.

 

Zeerobben MO11-1 heeft zaterdagmorgen een bekerwedstrijd. Na  twee overwinningen in de Zwaluwen Jeugdbeker op SC Franeker MO11-1 wacht het MO11-1 van MKV’29. Deze wisten ook twee keer te winnen van SJO DFC MO11-1 maar dan met grote cijfers (2-11 en 24-2)! Een pittige tegenstander dus voor de meisjes van Zeerobben MO11-1. Wie weet kunnen de meisjes een stunt leveren tegen MKV MO11-1. De dames gaan los om 9.00 uur op het PLUS-veld op het Oostersportpark.

 

Zaterdagmorgen dus maar twee teams in actie dus bij de meiden. Om 9.00 uur spelen de meisjes van MO11-1 thuis tegen MKV’29 MO11-1 en MO17-1 trapt om 9.30 uur af tegen MKV’29 MO17-1 in Leeuwarden. Allebei voor de Zwaluwen Jeugdbeker.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorbeschouwing: Zeerobben – Noordscheschut

18-10-2018

HARLINGEN - Het begin is er nu nog het vervolg.

Anna Casparii/Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 12-10-2018

18-10-2018

HARLINGEN - Uitslagen van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Harlingen gaat voor volledige kringloop

18-10-2018

HARLINGEN - Begin deze week ging de gemeenteraad van Harlingen unaniem akkoord met de motie 'Harlingen 100% circulair'.

Reacties

Hema Harlingen Hema Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Almamater Almamater Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zensa Moda Zensa Moda Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Fotografie Dorus Fotografie Dorus ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Atelier de Groot Atelier de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Vogelaar Audio Vogelaar Audio Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Ons Food&Wine Ons Food&Wine
Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht"