Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

12-09-2018

HARLINGEN – Het voetbalseizoen is inmiddels begonnen met de bekerwedstrijden.

De Meiden van Zeerobben MO11-1 wist rivaal SC Franeker MO11-1 met een 3-1 nederlaag naar huis te sturen in haar eerste wedstrijd van het seizoen.

Zo ook bij de vrouwen/meidenafdeling van Zeerobben. Afgelopen weekend speelden een aantal teams alweer hun tweede wedstrijd voor de beker. Van de vier gespeelde wedstrijden werden er twee gewonnen en twee verloren. Opmerkelijk was de winst van de jongste meiden van Zeerobben.

 

Om half negen al klonk het startsein van het seizoen voor de meisjes van MO11-1 van Zeerobben. Zo’n allereerste wedstrijd na een lange zomerstop is altijd even wennen, er heerste dan ook wat spanning in het team. Niet vreemd want de tegenstander was het MO11-1 van SC Franeker. Vorig seizoen een sterke tegenstander die de Robjes vaak lieten zien hoe je doelpunten maakt. Maar het ene seizoen is het andere niet en het kan zomaar anders gaan. En dat bleek ook wel. Na een 0-1 achterstand wisten de meisjes van Zeerobben MO11-1 terug te komen tot een 3-1 overwinning op de Franekers. De allereerste wedstrijd van het seizoen winnen is prachtig natuurlijk! Vooral ook omdat het dé streekderby is van NW Friesland. Morgen de return tegen de Franekers, dan op de thuisplaat van de tegenstander... Weer winst? We zullen het zien.

 

MO13-1 ging op bezoek bij Oosterlittens MO13-1. Vorige week werd er thuis op het Oostersportpark nog met 0-5 verloren van het team uit Oosterlittens. Afgelopen zaterdag ging het helaas niet veel beter. Op eigen veld versloegen de dames van Oosterlittens Zeerobben met 8-2. Een niet zo’n beste start van de meisjes van MO13-1. Het bekeravontuur eindigt hier voor de meiden en zij kunnen zich volledig gaan concentreren op de start van de competitie die op 22 september losbarst.

 

Het nieuwe VR1 maakt ook niet zo’n beste indruk bij de start van het nieuwe seizoen. Zij wisten in Marknesse geen potten te breken tegen een super gemotiveerde ploeg van Sportvereniging Marknesse die ook nog eens goed kon voetballen. Zeerobben kreeg een 10-0 nederlaag te verwerken. Marknesse is dan best een eind weg om een pak rammel te krijgen. Maar goed, Zeerobben stond dan ook met precies 11 vrouwen op het veld en had geen wisselspeelsters voorhanden. Gelukkig ziet de ploeg deze bekerwedstrijden als oefenwedstrijden en hopen ze op betere tijden in de competitie. Morgen de laatste wedstrijd in deze bekerreeks. Dan gaan de dames op bezoek bij 2e klasser SC Bolsward VR1. Het zal in ieder geval weer een moeilijke wedstrijd worden voor de Zeerobben dames. Bolsward is een sterke ploeg die vorig seizoen overtuigend kampioen werd in de 3e klasse.

 

MO17-1 is het seizoen wel lekker begonnen. Met winst op Minnertsga MO17-1 vorige week was het afgelopen zaterdag het MO17-1 van fc Harlingen waar Zeerobben van wist te winnen. Er was het vorige seizoen al een beetje de hoop bij Zeerobben MO17-1 om dit seizoen weer in dezelfde poule te zitten met de dames van de fc. In beide ploegen zitten veel meiden die elkaar kennen van school, en dan is spelen tegen elkaar in een voetbalwedstrijd best wel leuk. Helemaal als je wint natuurlijk! Jammer genoeg voor de dames blijft het bij de bekerwedstrijden want in de competitie komen de ploegen elkaar niet tegen. Zaterdag was Zeerobben de sterkste zij wisten met 1-3 te winnen van de “Harlingers”. Morgen gaan het MO17-1 van Zeerobben op bezoek bij AVC in Sexbierum. Ook deze ploeg heeft nog niet verloren in deze bekerreeks en zal het  Zeerobben zeker moeilijk maken. Of hier ook de winst te halen is, weten we morgenmiddag.

 

Programma morgen:

  • 08.45 uur. SC Franeker MO11-1 – Zeerobben MO11-1
  • 10.20 uur. Zeerobben MO15-1 – Workum MO15-1
  • 12.00 uur. AVC MO17-1 – Zeerobben MO17-1
  • 14.30 uur. SC Bolsward VR1 – Zeerobben VR1

 

Volgende week weer meer vrouwen/meidenvoetbalnieuws van de Meiden van Zeerobben.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Nuttige oefenwedstrijd Zeerobben tegen FC Den Helder

12-09-2018

HARLINGEN - Onder werkelijk ideale omstandigheden, een lekker temperatuur, geen wind en een licht stuifregentje eindigde deze oefenwedstrijd in een terecht gelijkspel, de gehele 90 minuten in ogenschouw genomen.

Stichting BHH in Tweede Kamer om veilige zoutwinning

12-09-2018

HARLINGEN - Stichting Bescherming Historisch Harlingen verzoekt vandaag de Tweede Kamer om veilige zoutwinning.

Reacties

Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Fotografie Dorus Fotografie Dorus VVV Harlingen VVV Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie ForHim Menswear ForHim Menswear Copini Opticiëns Copini Opticiëns Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hema Harlingen Hema Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Visie Events Visie Events Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier de Groot Atelier de Groot Ons Food&Wine Ons Food&Wine Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Vogelaar Audio Vogelaar Audio BENG Evenementen BENG Evenementen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Karsten Wonen Karsten Wonen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam IJssalon Min12 IJssalon Min12 Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus