Open dag en Doe-middagen

Open dag en Doe-middagen

Zit je in groep 8 of misschien in groep 7? Kom kijken en kennis maken op de rsg Simon Vestdijk!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Plus en The Voice

Plus en The Voice

Beleef The voice of Holland intenser dan ooit bij PLUS Lunenborg. Spaar voor exclusieve The voice of Holland gadgets.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren. Alinex werkt voor u!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

09-09-2018

HARLINGEN - De eerste vier (beker)wedstrijden van het nieuwe seizoen voor een deel van de vrouwen/meidenafdeling van Zeerobben zijn achter de rug.

De Meiden van Zeerobben MO11-1 wint eerste wedstrijd van het seizoen!

Afgelopen zaterdag mochten MO13-1 en het nieuwe VR1 zich als eerste van de damesafdeling laten gelden op de velden van hun thuisclub. Maandagavond was het de beurt aan het nieuwe MO17-1 van Zeerobben. Woensdag mocht MO15-1 het seizoen starten.

 

De vrouwen/meidenafdeling van Zeerobben mag zich dit jaar weer gelukkig prijzen met weer zes meidenteams! Dit seizoen zijn teams als een MO11-1, MO13-1, MO15-1, MO17-1, VR2 en een VR1 te vinden op de velden! En er is zelfs nog plaats voor meer meiden! Zo is het nieuwe VR1 op zoek naar een keepster, maar zijn andere speelsters ook welkom. Dat geldt overigens ook voor de andere teams. Interesse? Mail naar meidenvoetbal@zeerobben.nl

 

Zeerobben MO13-1 ontving zaterdag om 10.15 uur het MO13-1 van Oosterlittens. Helaas moesten de Harlingers hun meerdere erkennen in de ploeg uit Oosterlittens. Na een uur spelen moest er een 0-5 nederlaag geïncasseerd worden door Zeerobben.

 

Het spiksplinternieuwe VR1 van Zeerobben ontving afgelopen zaterdag het VR1 van vv Balk op het Oostersportpark. Het was voor de nieuwe ploeg (mix van oude MO19 en terugkerende oud speelsters) direct een uitdaging tegen deze geroutineerde ploeg uit Balk. De uitdaging werd zelf nog iets groter omdat de meeste dames van Zeerobben de avond ervoor iets te veel Visserijdagen gevierd hadden. Zonder wissels op de bank begonnen Zeerobben voortvarend en kwamen de robben ongeveer op de helft van de 1e helft op een 0-1 achterstand. Niet veel later werd de gelijkmaker gemaakt via een vrije trap. Nog voor de rust wisten de geheel niet fitte ploeg zelfs op voorsprong te komen en was de ruststand 2-1 voor de Harlingers. Helaas sloeg de vermoeidheid in de tweede helft toe en moest ook nog een speelster van de robben het veld verlaten. Balk maakte daar gebruik van en wist de achterstand om te zetten in winst. Met tien vrouwen en de vermoeidheid wisten de dames van Zeerobben de schade nog te beperken tot een 2-4 nederlaag. Toch knap voor een team die niet compleet en fit was.

 

Maandagavond was het de beurt aan het “nieuwe” MO17-1. Het MO15-1 van vorig seizoen zijn een leeftijdscategorie opgeschoven en hebben een aantal nieuwe ploeggenoten mogen verwelkomen uit andere teams van de Zeerobben meidenafdeling. Tegenstander was maandagavond het MO17-1 uit Minnertsga. In de 1e helft bleek het gezien de ruststand echt even aftasten voor de robben. Beide ploegen gingen met een brilstand op het scorebord aan de ranja. In de 2e helft gingen de meiden van Zeerobben over van het aftasten naar het echte werk en na 80 minuten spelen kon Zeerobben een klinkende overwinning bijschrijven. Minnertsga MO17-1 werd met een 5-1 nederlaag naar huis gestuurd. Een puike overwinning voor de dames van Zeerobben.

 

Woensdagavond was het voor MO15-1 de beurt voor haar eerste bekerwedstrijd. De ploeg die vorig seizoen als MO15-2 beter presteerde dan het MO15-1 van Zeerobben reisde afgelopen woensdag af naar Stavoren voor de beker tegen QVC MO15-1. De ploeg uit Stavoren bleek helaas te sterk voor Zeerobben. Na het eindsignaal moesten de Harlingers genoegen nemen met een 6-2 nederlaag. Werk aan de winkel dus voor Zeerobben.

 

Tot zover! Later weer meer meidenvoetbalnieuws van Zeerobben! 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Scheepvaartbericht Port of Harlingen

09-09-2018

HARLINGEN - Harlingen, Zuiderhaven, mogelijk oponthoud.

Zeerobben stapt na 2e overwinning het KNVB – Bekertoernooi binnen

09-09-2018

HARLINGEN - GAVC - Zeerobben 0 – 2 in voorronde Bekertoernooi.

Johan Erents gehuldigd

09-09-2018

HARLINGEN - Vrijdag 7 september werd in het Entrepotgebouw de opening van het Harlinger parlementaire jaar gehouden.

Zensa Moda Zensa Moda Atelier de Groot Atelier de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis ForHim Menswear ForHim Menswear Hema Harlingen Hema Harlingen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Almamater Almamater Karsten Wonen Karsten Wonen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt VVV Harlingen VVV Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Vogelaar Audio Vogelaar Audio IJssalon Min12 IJssalon Min12 Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Plus Lunenborg Plus Lunenborg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Ons Food&Wine Ons Food&Wine Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen VVV Harlingen VVV Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Plus Lunenborg Plus Lunenborg Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Ons Food&Wine Ons Food&Wine Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona