Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen 2018

Heerlijk Harlingen 2018

Culinair Festival aan de haven van Harlingen waar eten, drinken, muziek en ontspanning centraal staan.
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

02-05-2018

HARLINGEN - De afgelopen week werden er slechts twee wedstrijden gespeeld door de Meiden van Zeerobben.

De Meiden van Zeerobben De dames van VR1 kunnen alvast een feestje vieren. Door het verlaten van MKV’29 VR2 uit de competitie zijn de vrouwen kampioen geworden in de 6e klasse 7x7 competitie. Foto: Frans Bode.

Beide MO15 teams hadden een inhaalwedstrijd op een doordeweekse dag. Allebei teams wisten niet te winnen helaas. MO15-1 had zoals gewoonlijk weer een nipt verlies op de tegenstander en MO15-2 kreeg geheel tegen verwachting in een ‘pak voor de broek’! Verder werden de senioren vrouwen van Zeerobben zonder ook maar een wedstrijd te spelen afgelopen week kampioen in de 6de klasse 7x7 competitie. MKV’29 VR2 had zich voortijdig terug getrokken uit de competitie. De Zeerobben dames hadden nog een tweetal wedstrijden te spelen tegen deze tegenstander.

 

MO11-1 zou afgelopen zaterdag een wedstrijd hebben tegen de meiden van de Black Boys MO11-1. Maar deze is verplaatst naar aanstaande woensdag 9 mei. Op het Oostersportpark wordt om 18.45 uur afgetrapt.

 

MO13-1 had geen wedstrijd afgelopen zaterdag. Pas op maandagavond 14 mei gaan de dames het weer proberen om een puntje te scoren. Op het Oostersportpark gaat dan om 19.00 uur los tegen Tzummarum MO13-1.

 

Zoals gezegd hadden alleen de twee MO15 teams een wedstrijd afgelopen week. Het Zeerobben MO15-1 moest op dinsdagavond een inhaal wedstrijd spelen tegen Hardegarijp MO15-1 in Hardegarijp. Hoewel het als gewoonlijk weer de bovenliggende ploeg is, wisten de meiden van MO15-1 wéér niet te winnen. Aan het einde van de 1e helft waren te ploegen aan de stand te zien gelijkwaardig. De rust werd met 1-1 gelijk ingegaan. De 2e helft verliep net even anders. De meiden van Hardegarijp wisten zichzelf op een 3-1 voorsprong te zetten. Zeerobben daarentegen kwamen nog maar aan één keer scoren. 3-2 en de robben zetten alles op alles om er in ieder geval een gelijkspel uit te halen, maar helaas was de speeltijd op en wisten de meiden van MO15-1 weer niet een puntje te pakken. De volgende wedstrijd is op 16 mei tegen Zeerobben MO15-2. Aanvang 18.45 uur.

 

Het MO15-2 van Zeerobben is volgens de statistieken op dit moment de betere MO15 binnen de damesafdeling. Zij wisten meer punten dit seizoen binnen te halen dan het MO15-1 van Zeerobben. En als je van de stats uit moet gaan hadden de meiden van MO15-2 tegen SWZ Boso Sneek in ieder geval een puntje kunnen scoren tegen de Snekers. Maar de uitslag laat heel wat anders zien. De “dames” van SWZ gaven de Zeerobben dames, zeg maar een pak voor de broek! Na 70 minuten spelen stonden de Harlingers tegen een 8-2 verlies aan te kijken. Een uitslag die deze dames een lange tijd niet gehad hadden! Volgende wedstrijd is volgende week woensdag. Op Sportpark De Waaie in Sint Anna wordt om 19.00 uur afgetrapt tegen Sint Annaparochie MO15-1.

 

Ook geen wedstrijd voor MO19-1 afgelopen zaterdag. Ook voor hen is er een doordeweekse inhaaldag op woensdag 9 mei. De tegenstander is Urk MO19-1. Op Sportpark De Vormt in Urk zal de wedstrijd om 19.30 uur worden aanvangen.

 

Zoals gezegd is het VR1 team van Zeerobben afgelopen week zomaar kampioen geworden in de 7x7 competitie 6e klasse. De dames hadden dit seizoen nog drie wedstrijd op het programma staan waarvan twee tegen het Leeuwarder MKV’29 VR2. Maar deze heeft zich afgelopen week dus terug getrokken uit de competitie. Het kampioenschap was voor de Zeerobben dames sowieso al bijna zeker maar dit kwam toch als een verrassing. De Laatste wedstrijd in deze competitie en tevens de kampioenswedstrijd voor de Zeerobben dames is tegen Arum VR1 op 19 mei om 13.00 uur op het Oostersportpark. Aansluitend zullen de dames worden gehuldigd.

 

Komende zaterdag geen wedstrijden voor de damesafdeling van Zeerobben. Over twee weken dus weer een nieuwe editie van De Meiden van Zeerobben.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

KEIK 2018 zoekt kunstenaars

02-05-2018

HARLINGEN - Dankzij deelnemende kunstenaars, de combinatie van kunst en muziek in de historische binnenstad van Harlingen, is KEIK uitgegroeid tot een begrip in Harlingen en omstreken waarbij kunst en cultuur volop in de aandacht komt.

Op de Terp Almenum

02-05-2018

HARLINGEN - Rondom Culturele Hoofdstad Leeuwarden-Fryslân 2018 worden overal in de provincie bijzondere evenementen georganiseerd.

60-plussers van fc Harlingen vanavond in 'Hea!'

02-05-2018

HARLINGEN - Walking Football houdt de 60-plussers van fc Harlingen fit en scherp.

Reacties

Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Atelier de Groot Atelier de Groot Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events De Lichtboei De Lichtboei Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Ons Food&Wine Ons Food&Wine Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hema Harlingen Hema Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Dio Jurien Dio Jurien Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt ForHim Menswear ForHim Menswear Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas VVV Harlingen VVV Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen Almamater Almamater
Visie Events Visie Events Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Vogelaar Audio Vogelaar Audio ForHim Menswear ForHim Menswear Karsten Wonen Karsten Wonen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hema Harlingen Hema Harlingen