De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De meiden van Zeerobben

08-10-2020

HARLINGEN - Een unieke dag bij het vrouwen-/meidenvoetbal afgelopen zaterdag.

De meiden van Zeerobben De vrouwen van VR1 wisten de eerste competitiewedstrijd tegen Beetgum meteen met 4-0 te winnen door o.a. een doelpunt van Irene Brandsma. Foto: Frans Bode.

In deze onzekere tijden kwamen gelukkig alle teams in actie.

 

De vrouwen namen het in hun eerste competitiewedstrijd op tegen Beetgum. En dat bleek geen makkelijke tegenstander. Beetgum was fysiek sterk en beschikte over een paar snelle speelsters. Maar ondanks een aantal wisselingen in de ploeg gaat het weer steeds beter met VR1. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 4-0 gewonnen. Een mooie start van de competitie. Zaterdag de uitwedstrijd tegen Leovardia.

 

De meiden van MO17-1 doen het ook prima en hebben zowel in de beker als in de competitie nog geen wedstrijd verloren. Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Drachten op het programma. Drachten had net als Zeerobben ook al een wedstrijd gewonnen. Zeerobben speelde een goede eerste helft en nam de leiding maar zag Drachten op gelijke hoogte komen. Daarna werden er teveel kansen gemist waardoor het 1-1 bleef. Zaterdag de thuiswedstrijd tegen het nog ongeslagen Fc Grootegast.

 

Het was even wennen voor begeleiding en speelsters van MO13-1. Zij waren immers al zo’n 25 wedstrijden ongeslagen in zowel beker als competitie. En dan weet je dat het toch een keer gaat gebeuren. En het gebeurde afgelopen zaterdag in Bolsward. Beide koplopers waren aan elkaar gewaagd. In de rust was de 2-1 eindstand al bereikt. Zeerobben kwam er de 2e helft niet meer door en moest dus haar eerste nederlaag sinds tijden incasseren.

 

Daar waar de meisjes van MO13-2 voorheen nog met grote cijfers verloren weten ze steeds beter de schade te beperken. Er werd in Vrouwenparochie met maar 7-1 verloren van CVO. Zaterdag spelen de meisjes van MO13-2 al vroeg thuis tegen Leovardia.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Opgeruimde waterscouts

08-10-2020

HARLINGEN - Jaarlijks wordt de actie 'Samen Schoon Friesland' gehouden om de hoeveelheid zwerfvuil op straat te verminderen.

Oproep om groen te brengen voor de Harlinger Stadstuin en een eerste activiteit voor kinderen

08-10-2020

HARLINGEN - Herfst-Actie in de Stadstuin, welkom zijn uw bomen, uw struiken, stekken en uw GROTE tuinmaterialen die u vast een tweede kans, een tweede leven wil geven voor de biodiversiteit in de Stadstuin Harlingen.

Klinknagels Raadhuisbrug verlicht

08-10-2020

HARLINGEN - Voor de binnenstad van Harlingen is een lichtplan gemaakt om bijzondere objecten de komende jaren in de avonduren te verlichten.

Reacties

Food 80/20 Food 80/20 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona IJssalon Min12 IJssalon Min12 Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Lichtboei De Lichtboei Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje The Shamrock The Shamrock De Omdraai De Omdraai Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
Zensa Moda Zensa Moda De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Lichtboei De Lichtboei HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Plus Lunenborg Plus Lunenborg Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Food 80/20 Food 80/20 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas