Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

11-04-2018

HARLINGEN – Afgelopen zaterdag werden er door de Meiden van Zeerobben vier wedstrijden gespeeld.

De Meiden van Zeerobben Eindelijk weer winst voor de meiden van MO15-1. Be Quick Dokkum MO15-2 werd met 3-1 verslagen door de Zeerobben. Foto: S.L. Uiter.

Van de vier werden er drie met een positief resultaat afgesloten. Helaas was er voor de vierde een minder positief resultaat. De meisjes van MO11-1 moesten helaas weer een verlies verwerken. VR1, MO19-1 en MO15-1 wisten te winnen met mooie uitslagen.

 

Tja, wanneer zal het tij voor de jongste meisjes eens keren. Dit voorjaarseizoen wisten de Robkes nog niet één wedstrijd te winnen. Zo ook afgelopen zaterdag niet. De meisjes moesten dit keer op visite bij het MO11-1 van Black Boys in Sneek. Ondanks dat de Sneker ploeg samen met Zeerobben en Sint Anna de onderin staan, bleken de Snekers toch te sterk van de Harlingers. De wedstrijd werd door de Black Boys met 7-2 gewonnen. Het enige positieve aan deze nederlaag is dat de Zeerobben meisjes twee keer wisten te scoren en dat was dit voorjaarsseizoen ook nog niet voorgekomen. Volgende wedstrijd winnen dan maar? Aanstaande zaterdag weer een kans.

 

MO13-1 had afgelopen weekend geen wedstrijd. Zij mogen zich klaar maken voor komende zaterdag. Dan komt Sint Anna MO13-1 op bezoek.

 

Voor de dames van MO15-1 was het afgelopen zaterdag wel een mooie dag. Niet alleen het weer zat mee maar ook werd de wedstrijd door de Harlingers gewonnen. Iets wat de ploeg al een tijdje niet gelukt was. Op bezoek kwam het MO15-2 van Be Quick uit Dokkum. Beide ploegen bestrijken de middenmoot van de lijst en waren redelijk aan elkaar gewaagt. Gelukkig voor Zeerobben wisten ze  twee keer meer te scoren dan Be Quick Dokkum en mochten na een overwinning van 3-1 de punten op hun conto bijschrijven. Zal de ploeg het allemaal weer op een rijtje hebben? We zullen het de komende weken zien. Aanstaande zaterdag mag de ploeg naar Irnsum.

 

MO15-2 had afgelopen zaterdag ook geen wedstrijd, maar de wedstrijd van de zaterdag van vorig weekend vergeten ze liever ook zo snel mogelijk. Tegen Leovardia MO15-1 verloren de meiden niet alleen met 2-0, maar mochten een tweetal meisjes van  Zeerobben ook een bezoekje brengen aan het MCL in Leeuwarden. Tijdens de wedstrijd werden twee meisjes met letsel aan arm en enkel van het veld gedragen. Een echte pechdag voor de Harlingers dus. Aanstaande zaterdag zal het voor de ploegleiding schuiven zijn in de selectie. Op het Oostersportpark ontvangen de meiden het MO15-2 van Blauw Wit'34.

 

MO19-1 had afgelopen zaterdag een wedstrijd tegen HSC MO19-1 uit Sappemeer op het Oostersportpark. Hoewel de ploeg grotendeels hersteld was van alle blessures die het opliep tijdens de wedstrijd tegen ACV MO19-1 moest de leiding toch een beroep doen op een aantal meisjes van MO15-1. MO19-1 kampte met personeelstekort vanwege andere verplichtingen en dan met name in de verdediging van de ploeg  maar de dames van MO15-1 vulden dit prima aan. De Harlinger meiden wisten na negentig minuten de wedstrijd moeiteloos naar zich toe te trekken en wonnen met een mooie 3-0 van de ploeg uit het oosten des lands. Aanstaande zaterdag is deze ploeg een weekend vrij.

 

Het VR1 van Zeerobben deed zaterdag gewoon weer wat ze de afgelopen weken al vaker deden en dat is winnen. Van het VR2 van SC Franeker werd na twee keer dertig minuten vakkundig met 3-1 gewonnen. Met deze winst op de nummer twee in de lijst is het verschil tussen beide ploegen gegroeid naar 11 punten en daarmee mogen de dames alvast aan een kampioenschap gaan denken. Aanstaande zaterdag gaat Zeerobben op bezoek bij het VR2 van SC Berlikum. Het zal wel weer een uitslag met dubbele cijfers worden voor de Robben. SC Berlikum VR2 is de rode lantaarndrager in de competitielijst.

 

Programma zaterdag:

Tijd

Thuis

Uit

  8.45 uur

Zeerobben MO11-1

MKV'29 MO11-1

10.00 uur

Irnsum MO15-1

Zeerobben MO15-1

10.30 uur

Zeerobben MO15-2

Blauw Wit '34 MO15-2

11.25 uur

Zeerobben MO13-1

St. Annaparochie MO13-1

12.30 uur

SC Berlikum VR2

Zeerobben VR1

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorbeschouwing: Noordscheschut – Zeerobben

11-04-2018

HARLINGEN - Zes punten wedstrijd.

Open huis Maritieme Academie Harlingen

11-04-2018

HARLINGEN - Open huis Maritieme Academie Harlingen presenteert veelzijdig pakket aan opleidingsmogelijkheden.

Het Alternatief

11-04-2018

HARLINGEN - Vrijdag 13 april is er weer een Alternatief.

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus ForHim Menswear ForHim Menswear Ons Food&Wine Ons Food&Wine Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hema Harlingen Hema Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis VVV Harlingen VVV Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Karsten Wonen Karsten Wonen Almamater Almamater Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier de Groot Atelier de Groot Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Haarmode Cats Haarmode Cats Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Lichtboei De Lichtboei
VVV Harlingen VVV Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Vogelaar Audio Vogelaar Audio