Odyssee scholen

Odyssee scholen

Welkom bij Stichting voor openbaar onderwijs Odyssee. ‘Leren, elke dag een avontuur!’ Passend Onderwijs van Waterpoort tot Wad.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Binnen 2019

Heerlijk Binnen 2019

20, 21 & 22 april wordt het Entrepotgebouw weer één groot culinair Foodwalhalla!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Jawel, lieve PLUS klanten. Van zondag 24 februari t/m zaterdag 20 april kun je sparen voor vijf Fabeltjeskrant handpoppen!
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

14-11-2018

HARLINGEN – Dikke domper voor VR1, winst voor VR2, weer verlies voor MO17-1, gelijkspel voor MO15-1, winst voor MO13-1 en een stevige nederlaag voor MO11-1.

De Meiden van Zeerobben Archieffoto.

Weer van alles wat afgelopen zaterdag in de wedstrijden van de Meiden van Zeerobben.

 

Het VR1 van Zeerobben zit in een zware crisis. Veel blessures in de ploeg en een te kort aan reserve spelers brengen de resultaten tot een dieptepunt. Neem daar nog in mee dat de keepster vlak voor de wedstrijd begint geblesseerd raakt tijdens de warming up waardoor er weer een speelster op het doel stond bij de Zeerobben vrouwen. De dames verloren zaterdag dan ook met 0-9 van de Leeuwarder Zwaluwen VR1. De Zeerobben stonden gedurende de wedstrijd nog maar met acht speelsters op het veld en dan is het natuurlijk prijsschieten voor de Leeuwarders. De ploeg zwakte al snel af na de 1e helft. Na de rust waren er al twee speelsters afgehaakt door blessures en gedurende de tweede helft moest er ook nog een speelster van het veld af met een rode kaart. Al met al zit het de dames niet mee en hopen snel op betere tijden komende weken. Voor aanstaande zaterdag staat er een streekderby op het programma. In Franeker zal de gehavende ploeg aanvangen tegen sc Franeker VR1

 

Zeerobben VR2 wist wel te winnen in Drachten. Hoewel het gezien de uitslag minder gemakkelijk ging dan in de voorgaande wedstrijd wisten de Zeerobben dames wel mooi de drie punten mee naar Harlingen te nemen. De Harlingers trokken de wedstrijd uiteindelijk met 3-4 naar zich toe, een eerdere wedstrijd was de uitslag nog 8-0 voor de robbenvrouwen. Directe rivaal Makkum VR1 verloor afgelopen zaterdag van Arum VR1. De Zeerobben lopen nu met zes punten verschil lekker weg van de Makkummers ploeg die aanstaande zaterdag ook de tegenstander is. De wedstrijd is dan op het Oostersportpark.

 

Ook Zeerobben MO17-1 heeft zo’n seizoen dat alles tegen zit. Net als bij VR1 kampt de ploeg met veel blessures en een gebrek aan reserve speelsters. Afgelopen zaterdag werd er weer verloren. Van de nummer twee in de lijst, Sint Anne MO17-1, werd met 1-9 verloren. Onderhand heeft de ploeg al veel teleurstellingen moeten doorstaan en heeft het team nog geen één keer uitzicht op winst gehad. Misschien lukt dat de volgende wedstrijd tegen SDS MO17-1. Ook deze ploeg heeft net als Zeerobben nog geen punt verdient. De dames zullen even geduld moeten hebben, de wedstrijd is pas op 24 november.

 

De meiden van Zeerobben MO15-1 zitten zo goed als zeker in een stijgende lijn gezien de resultaten van de afgelopen weken op een dipje na in de voorlaatste wedstrijd tegen Sint Anna MO15-1. Afgelopen zaterdag kwam de tot dan toe koploper, sc Bolsward MO15-2, op visite. De Zeerobben lieten zich niet van de wijs brengen door deze sterke ploeg en speelden lekker hun eigen wedstrijd. Even leek het er op dat ze toch nog zouden verliezen van de Bolswarders na een strafschop van de bezoekers die secuur in het netje belande, maar tegen het einde van de wedstrijd wisten de groenwitten toch weer de stand gelijk te trekken. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 3-3 gelijkspel. De meiden verdienen een mooi puntje en hielden er een goed gevoel aan over. Komende zaterdag komt de huidige koploper SC Stiens MO15-1 op visite. Of de robbenmeisjes ook in deze wedstrijd stand kunnen houden? Een echte topper dus op het Oostersportpark.

 

Zeerobben MO13-1 wist weer eens te winnen. Tegen laatste in de lijst wisten de meiden een lekkere stand op het ‘scorebord’ te zetten, Leovardia MO13-1 bleek geen partij voor de meisjes. Ze wisten de Leeuwarders met 3-8 te verslaan! Een mooi resultaat waarmee de meisjes een plekje stijgen in de lijst. Komende zaterdag staat er een wedstrijd tegen de koploper op het programma, Tzummarum MO13-1. Voor de Zeerobjes een echte uitdaging om deze ploeg proberen te verslaan.

 

Zeerobben MO11-1 had afgelopen zaterdag een echte topper op het programma. Op het Oostersportpark ontmoeten de Zeerobben meisjes het o zo sterke sc Bolsward MO11-1. De uitslag was dan ook niet erg verrassend. Hoewel de meisjes het de afgelopen weken erg goed hebben gedaan bleek de tegenstander van afgelopen zaterdag veel te sterk voor de Zeerobben. De Bolswarders hebben nog geen wedstrijd verloren en ons inziens zijn deze meisjes ingedeeld in een te lage competitie. Ze wisten dus ook met een 1-10 te winnen van de Zeerobkes. Maar goed, de Zeerobben meisjes staan op een mooie tweede plaats en zullen daar ook willen eindigen dit najaar. Voor zaterdag staat er een streekderby op het programma, dan spelen de meisjes tegen het MO11-1 van sc Franeker.

 

Heb je als meisje/vrouw wel eens een balletje willen trappen in een leuke meiden/vrouwenploeg? Bij Zeerobben spelen meiden en vrouwen bijna in alle leeftijdscategorieën en op elk niveau. Lijkt het je leuk om het eens te proberen om een balletje te trappen, of heb je ooit wel eens gevoetbald en wil je weer gaan voetballen? Kom dan eens langs op het Oostersportpark tijdens een training. Je vindt de trainingstijden op onze website. www.zeerobben.nl onder het kopje Clubinfo. Of mail voor informatie naar meisjesvoetbal@zeerobben.nl

 

Programma zaterdag:

Tijd

Thuis

Uit

  8.45 uur

SC Franeker MO11-1

Zeerobben MO11-1

  9.00 uur

Zeerobben MO15-1

S.C. Stiens MO15-1

10.15 uur

Tzummarum MO13-1

Zeerobben MO13-1

12.00 uur

Zeerobben VR2

Makkum VR1

15.30 uur

SC Franeker VR1

Zeerobben VR1

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorbeschouwing: d’Olde Veste’54 – Zeerobben

14-11-2018

HARLINGEN - Zeerobben strijdt om aansluiting middenmoot.

Staten steunen SP: financiële steun stichting Expeditieschip Willem Barentsz

14-11-2018

HARLINGEN - De provinciale Statenfractie van de SP pleitte vandaag bij de begrotingsbehandeling voor extra geld voor het Willem Barentz project in Harlingen.

Jeugdkeepers van Zeerobben

14-11-2018

HARLINGEN - Er zijn niet veel kinderen die op jonge leeftijd al zeggen: “ik wil graag keeper worden”.

Reacties

VVV Harlingen VVV Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Ons Food&Wine Ons Food&Wine IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Haarmode Cats Haarmode Cats Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Lichtboei De Lichtboei Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Dio Jurien Dio Jurien Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hema Harlingen Hema Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot
HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Ons Food&Wine Ons Food&Wine VVV Harlingen VVV Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie