Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Open dag en Doe-middagen

Open dag en Doe-middagen

Zit je in groep 8 of misschien in groep 7? Kom kijken en kennis maken op de rsg Simon Vestdijk!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
Plus en The Voice

Plus en The Voice

Beleef The voice of Holland intenser dan ooit bij PLUS Lunenborg. Spaar voor exclusieve The voice of Holland gadgets.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De Meiden van Zeerobben

01-11-2018

HARLINGEN – Het was een mooi weekend voor de meiden en vrouwen van Zeerobben. Van de vijf wedstrijden die gepland stonden werden er vier gespeeld.

De Meiden van Zeerobben Het geeft altijd iets extra’s zo’n streekderby tegen een team van SC Franeker, en helemaal als je wint. Zeerobben MO15-1 wist op het nippertje te winnen van SC Franeker MO15-1. Foto: Gertjan Miedema.

Alleen de wedstrijd van MO13-1 werd niet gespeeld en MO17-1 moest afgelopen woensdag aan de bak. De vier wedstrijd die wel gespeeld zijn afgelopen zaterdag, werden allemaal gewonnen door de dames. Een knap resultaat!

 

Het VR1 van Zeerobben haalde afgelopen zaterdag dan eindelijk haar eerste drie punten binnen met winst op Leovardia VR1. Het leek er even op dat de dames het gelijkspel syndroom nog niet kwijt waren want het bleef lang 1-1. In de 2e helft was Zeerobben goed wakker en kreeg al in het begin van de 2e helft meer grip op de wedstrijd. Zeerobben dacht een strafschop te krijgen maar het leek erop dat de VAR die beslissing terugdraaide…. In de slotfase wist Dagmar Anema gelukkig haar tweede doelpunt te maken waarna er meteen werd afgefloten. Eindstand 1-2. Voor zaterdag staat er weer een Leeuwarder ploeg op het programma. MKV’29 VR1 is dan op het Oostersportpark de tegenstander.

 

De dames van Zeerobben VR2 mochten dan eindelijk na bijna vier weken geen voetbal weer aan de bak. Op het Oostersportpark werden de dames van Leeuwarden Zwaluwen VR3 ontvangen. Zwaluwen staat onderaan op de ranglijst en zoals al verwacht wist Zeerobben te winnen. De eindstand werd 4-0. Met deze overwinning behouden ze nog steeds de koppositie in de poule, al worden ze op de voet gevolgd door het VR1 van vv Makkum dat tweede staat. Zaterdagmiddag ontvangen de robbenvrouwen het VR1 van vv Arum op het Oostersportpark.

 

Zoals gezegd voor Zeerobben MO17-1 geen wedstrijd afgelopen zaterdag, deze werd woensdag gespeeld. Tegenstander was een oude bekende: AVC MO17-1. Ondanks de goede voorbereiding deze week verloor Zeerobben in Sexbierum met 2-0. Hopelijk valt het muntje een keertje hun kant op in de competitie want alles verliezen en onderaan staan is ook niet leuk. Lang treuren kunnen de meiden niet. Zaterdagmorgen staat er alweer een nieuwe wedstrijd op het programma. Op het Oostersportpark ontvangen de dames LSC 1890 MO17-1.

 

Ook MO15-1 van Zeerobben had afgelopen zaterdag een streekderby. In Franeker moesten de meiden aantreden tegen het MO15-1 van SC Franeker. De beide ploegen waren zeer aan elkaar gewaagd en het scoreverloop ging gelijk op. Toch ging Zeerobben met een 1-2 voorsprong de rust in, maar in de tweede helft viel al snel de gelijkmaker. Pas in de laatste minuten werd de wedstrijd beslist. Zeerobben scoorde dan eindelijk het winnende doelpunt. Eindstand 2-3. MO15-1 klimt met deze overwinning weer een plekje op de ranglijst en laat duidelijk zien dat ze de puzzelstukjes langzaamaan op de juiste plek krijgen. Dit weekend zijn de dames vrij.

 

De wedstrijd van Zeerobben MO13-1 was afgelopen zaterdag vervallen. Morgenwacht Blauw Wit ’34 MO13-1. Deze ploeg staat net een plekje boven de Zeerobben. Mochten de dames van Zeerobben deze pot winnen dan komen ze op een gelijk hoogte met de Leeuwarders. De wedstrijd wordt op het Oostersportpark gespeeld.

 

Voor MO11-1 van Zeerobben was er weer winst! Dit meidenteam is op het VR2 team na het meest winnende team van de damesafdeling.  Zaterdag werd er in Sint Annaparochie het MO11-1 met 1-2 verslagen door de meisjes van Zeerobben. Met deze overwinning schuiven de meiden door naar een mooie tweede plaats. Morgen gaan de meisjes weer vol aan de bak. Op het programma staat hekkensluiter CVO MO11-1 uit Vrouwenparochie. Het is voor de meisjes weer een uitwedstrijd, maar dat zal ze een worst zijn, als ze maar winnen! En die kans is groot!

 

Programma zaterdag:

Tijd

Thuis

Uit

  9.00 uur

Zeerobben MO13-1

Blauw Wit '34 MO13-1

10.00 uur

CVO MO11-1

Zeerobben MO11-1

11.10 uur

Zeerobben MO17-1

LSC 1890 MO17-1

11.15 uur

St. Annaparochie MO15-1

Zeerobben MO15-1

13.00 uur

Zeerobben VR2

Arum VR1

13.00 uur

Zeerobben VR1

MKV’29 VR1

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Henri Sarolea waarschuwt gemeentebestuur

01-11-2018

HARLINGEN - De REC heeft naast uitstoot van zoutzuur ook waterstoffluoride probleem.

Twee nieuwe hoofdtrainers voor HMHC

01-11-2018

HARLINGEN - HMHC is sinds het begin van dit hockeyseizoen maar liefst twee hoofdtrainers rijker: Joyce Heida en Onno Jan Onnes.

Vrijdagavond 2 november 35+ voetbal en gezelligheid bij fc Harlingen

01-11-2018

HARLINGEN - Wie sluit vrijdag het najaar af als kampioen 35+ in de 1e klasse van de KNVB?

De Lichtboei De Lichtboei Karsten Wonen Karsten Wonen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hema Harlingen Hema Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zensa Moda Zensa Moda Ons Food&Wine Ons Food&Wine VVV Harlingen VVV Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Visie Events Visie Events Almamater Almamater Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Dio Jurien Dio Jurien ForHim Menswear ForHim Menswear Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam
Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Dio Jurien Dio Jurien HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht"