Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De meest verkochte producten van 2019 online

16-01-2020

HARLINGEN - We kopen steeds meer online. Het overgrote deel van de producten is dan ook goed te krijgen in webwinkels.

Dat geldt in ieder geval zeker voor de best geteste producten. Je kunt gemakkelijk online zien wat je moet hebben en vervolgens direct een aankoop doen. Dat is ook wel zo gemakkelijk. Maar wat zijn nu eigenlijk de bestverkochte items van 2019? Het is leuk om eens te bekijken waar we online ons geld aan uitgaven. Herken je enkele van de producten uit je eigen uitgavepatroon van het jaar 2019?

 

Alles wat je aan kan trekken

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen. Wanneer gekeken wordt naar de lijst met producten die het best verkocht worden, dan staat helemaal bovenaan de verkoop van kleding. Of het nu gaat om een mooie trui van een bekende designer, of een simpel paar sokken van een grote keten. Het is dus ook niet vreemd dat de kledingwinkels het heel lastig hebben in het straatbeeld van de stadcentra. Online is een bloeiende markt voor allerlei soorten items. Het is ook nog eens dat alle leeftijdsgroepen van jong tot oud graag online hun nieuwste items aanschaffen. Dit zegt natuurlijk ook alles.


Online je boodschappen doen

De grote groei als het gaat om producten die online verkocht worden, zit in boodschappen. Levensmiddelen werden in 2019 flink meer verkocht dan ooit tevoren. De opkomst van specifieke supermarktwebwinkels werkt hieraan mee. Daarnaast zijn ook de bekende ketens zich meer en meer op onlinediensten aan het richten. Op die manier is het dus ook goed te begrijpen dat deze groep heel snel tot de bestverkochte producten van 2019 online is gaan behoren. In de komende jaren mag je bovendien verwachten dat de stijging alleen maar nog verder doorzet. Is het volgend jaar misschien al de grootste groep?

 

Gadgets en techproducten

Een groep die al vanaf het begin een grote rol speelde is die van de gadgets en techproducten. Dit past natuurlijk ook heel goed bij het idee van een webshop. Bovendien is het ook zo dat je veel tests van dit soort producten online kunt vinden. Het hele proces van zoeken naar een product tot en met het thuis afgeleverd krijgen, is dus ideaal hiervoor. Checko.nl is een voorbeeld van zo’n site. Eigenlijk alles wat je zoekt op het gebied van hardware en gadgets, maar ook andere producten, is hier te vinden. Dit geeft je veel duidelijkheid hierover.


Het oerproduct van onlineverkoop

Ook het oerproduct van onlineverkoop behoort nog altijd tot de top. Het gaat dan natuurlijk om het boek. Dit was ooit het product waarmee webwinkels als Amazon en Bol de wereld van online verkopen ontwikkelden. Meer dan twintig jaar later is het nog altijd zo dat dit veel verkocht wordt. Wel is het zo dat de doelgroep langzaam maar zeker wat ouder wordt voor dit product. Er zal dus ooit een moment komen dat het boek niet meer tot de top behoort. Tot die tijd is het leuk om te zien dat dit nog altijd goed werkt. Wellicht alleen nog in de vorm van ebooks te lezen op de e-reader.

 

Algemeen Bedrijfsleven Politiek & Maatschappij Shoppen

Meer nieuws

Copini Opticiens zoekt een optometrist fulltime/parttime

16-01-2020

HARLINGEN - Wil jij werken bij de grootste zelfstandige opticien in Friesland?

Knieklachten?

16-01-2020

HARLINGEN - Sport jij ook zo graag, maar zit die vervelende knieblessure steeds in de weg?

RSG Simon Vestdijk beste havo en vwo van Friesland

16-01-2020

HARLINGEN - Jaarlijks publiceert Elsevier Weekblad in januari een onderzoek naar de beste middelbare scholen van Nederland.

Reacties

Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Ons Food&Wine Ons Food&Wine Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Food 80/20 Food 80/20 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Fotografie Dorus Fotografie Dorus DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Greenart Production Greenart Production Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen The Shamrock The Shamrock Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Lichtboei De Lichtboei Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Food 80/20 Food 80/20 Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Greenart Production Greenart Production Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen