RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Boeiende blog projectdirecteur TSRH2022: De kans van je leven

24-12-2020

HARLINGEN - Soms krijg je in je leven een kans die je moet grijpen.

Boeiende blog projectdirecteur TSRH2022: De kans van je leven Lieuwe Krol - TSRH2022

Waar je simpelweg geen nee tegen kunt zeggen. Bijvoorbeeld als je de vraag krijgt of je projectdirecteur van de Tall Ships Races Harlingen wilt worden. Want zeg eens eerlijk, wie wil dat nu niet? Dus ben ik kortgeleden met veel plezier en vol energie gestart op het nieuwe kantoor van Harlingen Sail aan de Nieuwe Willemshaven. Het komende anderhalf jaar wil ik je, in een maandelijkse column, meenemen naar 14 juli 2022: de start van de derde editie van de Tall Ships Races Harlingen.

 

Mijn eerste kennismaking met de Tall Ships Races was tijdens de Sail In van 2018. Als Hoofd Marketing & Communicatie van Leeuwarden-Fryslân 2018, Culturele Hoofdstad van Europa, was ik uitgenodigd op de Sørlandet, een schitterend Noors Tall Ship. ’s Avonds heb ik een spetterend feest meegemaakt op het evenemententerrein en de volgende dag ben ik door Harlingen geslenterd om te genieten van de schepen en het mooie stadscentrum. Van de sportieve en culturele activiteiten en al die vrolijke mensen, waaronder de internationale crews van de schepen en de honderden enthousiaste trainees.

 

Grenzen Verleggen

Die trainees vormen de kern van de internationale Tall Ships Races. Jonge mensen van 15 tot 25 jaar die aan boord de kans krijgen om een unieke ervaring op te doen. Ze maken kennis met de kracht van onderlinge samenwerking en saamhorigheid. Met fysieke uitdaging, ontdekken wie je bent en waartoe je in staat bent. Het verleggen van je grenzen en het sluiten van internationale vriendschappen voor het leven. Dat komt allemaal samen aan boord van zo’n machtig zeilschip. Harlingen heeft tijdens de vorige edities records gebroken met het aantal deelnemende trainees. En ook voor 2022 zijn we weer ambitieus: we willen tenminste 350 trainees de kans van hun leven bieden.

 

Met officemanager en duizendpoot Marion Verruijt-Gillhaus, stagiaire Dennis Schoot, het bestuur van Harlingen Sail, de leden van de Frisian Tall Ships Club en de gemeente Harlingen, zijn we inmiddels gestart met de voorbereidingen. Dat lijkt misschien vroeg. En in deze bijzondere tijd, waarin we min of meer gegijzeld zijn door het coronavirus, zelfs een beetje onwerkelijk. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat we in de zomer van 2022 het virus onder controle hebben en bereiden ons vooralsnog voor op een groots evenement zonder beperkingen.

 

Alle Harlingers

We leggen eerst een organisatorische en financiële basis en vervolgen dat met contracteren van schepen, het ontwikkelen van een marketingcampagne, het werven van de trainees en de invulling van het publieksprogramma. Dat kunnen we allemaal niet zonder jullie. Daar hebben we echt alle Harlingers bij nodig. Als ambassadeur. Als vrijwilliger, sponsor, stagiaire, trainee, leverancier, bezoeker of in welke hoedanigheid dan ook. Alleen samen kunnen we er weer een geweldig feest van maken.

 

Mede daarom nemen we je iedere maand een stapje verder mee op onze reis naar de zomer van 2022. Vertellen we over ons nieuwe Experience Center of Sail InZicht. Vragen we naar ideeën en creatieve bijdragen. Verklappen we namen van artiesten of doen we oproepen voor vrijwilligers. Wij kijken uit naar onze samenwerking en wensen je voor nu alvast fijne feestdagen en een gelukkig(er) nieuwjaar!

 

Namens het team van Harlingen Sail,

Lieuwe Krol

 

Algemeen Bedrijfsleven Evenement Gemeente Kunst & Cultuur Onderwijs Sport & Recreatie

Meer nieuws

Opdat wij niet vergeten

24-12-2020

HARLINGEN - Alweer voor de 5e keer is op kerstavond door bestuur en vrijwilligers van de Ver. Oud Harlingen en het Centraal Comité 1945 lichtjes op de oorlogsgraven geplaatst op de Algemene Begraafplaats te Harlingen.

Razende Roeland raast door tot aan de digitale Nachtmis

24-12-2020

HARLINGEN - Donderdagavond 21:57.25 zit de uitzending er op, heb je de wekelijkse metal vitamines weer binnen.

Reacties

Visie Events Visie Events Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Plus Lunenborg Plus Lunenborg Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt The Shamrock The Shamrock BENG Evenementen BENG Evenementen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Food 80/20 Food 80/20 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Omdraai De Omdraai Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE
Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok The Shamrock The Shamrock Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten