HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

Stem voor een groener socialer en inclusiever HARLINGEN!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Harlingen blijft goed, wordt beter. Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De duurste schoenenmerken ter wereld

29-12-2021

HARLINGEN - Assepoester is het bewijs dat een nieuw paar schoenen het leven van een meisje kan veranderen.

Stel je nu eens voor dat je de duurste schoenen voor vrouwen draagt ​​die er zijn. Dat is absoluut levensveranderend! Helaas zal niet iedereen de financiën hebben die nodig zijn om een paar pumps van de onderstaande merken aan te schaffen, ook omdat die Looox spiegel die je net hebt gekocht voor je nieuwe badkamer verrassend duur was. Toch kan het zeker leuk zijn om een keer door het aanbod van deze dure schoenenmerken te scrollen!

 

Jimmy Choo

Van prinses Diana tot Carrie Bradshaw, Jimmy Choo heeft het meest loyale en elite klantenbestand in vergelijking met de andere merken. Jimmy Choo is opgericht door Choo Yeang Keat, een Maleisische ontwerper die afkomstig is uit een familie van schoenontwerpers, maar geen van hen kwam op dit niveau. Hij begon met het ontwerpen van op maat gemaakte schoenen, een idee dat zich als een lopend vuurtje verspreidde. Hij werd in een handomdraai 'de' ontwerper. Van sneakers tot pumps, Jimmy Choo schoenen hebben oog voor detail dat niemand anders lijkt te bieden en daarom blijft zijn werk een fascinatie voor mensen van alle klassen.

 

Miu Miu

Niet veel mensen weten dat Miuccia Prada de naam Miu Miu heeft bedacht vanwege de bijnaam van de familie. Terwijl Prada minimalistische, elegante en verfijnde ontwerpen aan hun klanten aanbood, viel Miu Miu aan de andere kant van het spectrum. Miu Miu's kijk op mode was nogal rebels, luidruchtig en eclectisch, iets waar mensen meteen verliefd op werden. Het merk bedacht de concepten couture, luxe en feminisme, die toen allesbehalve mainstream waren. De strategie, collecties, foto's, enz. waren gedurfd en bleven trouw aan zijn motto. De schoenen van dit merk blijven vrouwen tot op de dag van vandaag fascineren.

 

Walter Steiger

Walter Steiger was een in Genève gevestigde ontwerper die zijn merk in 1932 begon en schoenen maakte met unieke materialen, waarmee hij zelfs voor die tijd ongebruikelijke ontwerpen creëerde. Zijn oudste zoon Walter Steiger Jr liet zich inspireren door zijn vader en nam het familiebedrijf over. Walter Steiger (Jr) opende in 1974 een boetiek in Parijs, die enorm populair werd. Hij begon winkels in Milaan, Londen, New York, enz. Met traditioneel vakmanschap, unieke technieken en hoogwaardige materialen blijft Walter Steiger aan de top in de sector van luxe schoenen op maat voor zowel dames als heren.

 

Manolo Blahnik

Manolo Blahnik wordt vaak de heilige man van de hakken genoemd. Hij gelooft sterk in de kracht van hakken en maakt ze met dezelfde passie. Zijn ontwerpen zijn authentiek, op maat gemaakt en niet in massa geproduceerd. Toen hij Diana Vreeland (in 1968), de hoofdredacteur van Vogue, ontmoette, begon hij aan zijn schoenenreis. Hij presenteerde zijn eerste schoenencollectie in 1971 en heeft sindsdien niet meer omgekeken. Zijn creaties zijn inmiddels al gepronkt op vele rode lopers, maar ook in films en tv-shows, en zijn gedragen door de grootste namen in Hollywood - Manolo Blahnik is absoluut de real deal!

 

Algemeen Bedrijfsleven

Meer nieuws

Razende Roeland raast het oude jaar uit!

29-12-2021

HARLINGEN - Ook op de laatste donderdag van 2021 is er weer een uitzending van Razende Roeland tussen 21.00 uur en 22.00 uur, bij Omroep RSH en Radio Eenhoorn via de ether en internet.

Koop lokaal in Harlingen aan Zee!

29-12-2021

HARLINGEN - Wat is er nu leuker dan dat jouw geld terecht komt bij de winkelier en horecazaak om de hoek?

Reacties

VVD Harlingen VVD Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Nova College Scheepvaart Nova College Scheepvaart Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Food 80/20 Food 80/20 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber NIVO Groep NIVO Groep Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 Karsten Wonen Karsten Wonen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï CDA Harlingen CDA Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Harlinger Belang Harlinger Belang Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten
Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad CDA Harlingen CDA Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harlinger Belang Harlinger Belang NIVO Groep NIVO Groep Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie The Shamrock The Shamrock Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen