Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De duurste schoenenmerken ter wereld

29-12-2021

HARLINGEN - Assepoester is het bewijs dat een nieuw paar schoenen het leven van een meisje kan veranderen.

Stel je nu eens voor dat je de duurste schoenen voor vrouwen draagt ​​die er zijn. Dat is absoluut levensveranderend! Helaas zal niet iedereen de financiën hebben die nodig zijn om een paar pumps van de onderstaande merken aan te schaffen, ook omdat die Looox spiegel die je net hebt gekocht voor je nieuwe badkamer verrassend duur was. Toch kan het zeker leuk zijn om een keer door het aanbod van deze dure schoenenmerken te scrollen!

 

Jimmy Choo

Van prinses Diana tot Carrie Bradshaw, Jimmy Choo heeft het meest loyale en elite klantenbestand in vergelijking met de andere merken. Jimmy Choo is opgericht door Choo Yeang Keat, een Maleisische ontwerper die afkomstig is uit een familie van schoenontwerpers, maar geen van hen kwam op dit niveau. Hij begon met het ontwerpen van op maat gemaakte schoenen, een idee dat zich als een lopend vuurtje verspreidde. Hij werd in een handomdraai 'de' ontwerper. Van sneakers tot pumps, Jimmy Choo schoenen hebben oog voor detail dat niemand anders lijkt te bieden en daarom blijft zijn werk een fascinatie voor mensen van alle klassen.

 

Miu Miu

Niet veel mensen weten dat Miuccia Prada de naam Miu Miu heeft bedacht vanwege de bijnaam van de familie. Terwijl Prada minimalistische, elegante en verfijnde ontwerpen aan hun klanten aanbood, viel Miu Miu aan de andere kant van het spectrum. Miu Miu's kijk op mode was nogal rebels, luidruchtig en eclectisch, iets waar mensen meteen verliefd op werden. Het merk bedacht de concepten couture, luxe en feminisme, die toen allesbehalve mainstream waren. De strategie, collecties, foto's, enz. waren gedurfd en bleven trouw aan zijn motto. De schoenen van dit merk blijven vrouwen tot op de dag van vandaag fascineren.

 

Walter Steiger

Walter Steiger was een in Genève gevestigde ontwerper die zijn merk in 1932 begon en schoenen maakte met unieke materialen, waarmee hij zelfs voor die tijd ongebruikelijke ontwerpen creëerde. Zijn oudste zoon Walter Steiger Jr liet zich inspireren door zijn vader en nam het familiebedrijf over. Walter Steiger (Jr) opende in 1974 een boetiek in Parijs, die enorm populair werd. Hij begon winkels in Milaan, Londen, New York, enz. Met traditioneel vakmanschap, unieke technieken en hoogwaardige materialen blijft Walter Steiger aan de top in de sector van luxe schoenen op maat voor zowel dames als heren.

 

Manolo Blahnik

Manolo Blahnik wordt vaak de heilige man van de hakken genoemd. Hij gelooft sterk in de kracht van hakken en maakt ze met dezelfde passie. Zijn ontwerpen zijn authentiek, op maat gemaakt en niet in massa geproduceerd. Toen hij Diana Vreeland (in 1968), de hoofdredacteur van Vogue, ontmoette, begon hij aan zijn schoenenreis. Hij presenteerde zijn eerste schoenencollectie in 1971 en heeft sindsdien niet meer omgekeken. Zijn creaties zijn inmiddels al gepronkt op vele rode lopers, maar ook in films en tv-shows, en zijn gedragen door de grootste namen in Hollywood - Manolo Blahnik is absoluut de real deal!

 

Algemeen Bedrijfsleven

Meer nieuws

Razende Roeland raast het oude jaar uit!

29-12-2021

HARLINGEN - Ook op de laatste donderdag van 2021 is er weer een uitzending van Razende Roeland tussen 21.00 uur en 22.00 uur, bij Omroep RSH en Radio Eenhoorn via de ether en internet.

Koop lokaal in Harlingen aan Zee!

29-12-2021

HARLINGEN - Wat is er nu leuker dan dat jouw geld terecht komt bij de winkelier en horecazaak om de hoek?

Reacties

Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten BENG Evenementen BENG Evenementen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen The Shamrock The Shamrock Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie Events Visie Events