Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De Copini 60+ kaatsers gaven niks om de hitte

20-07-2022

HARLINGEN - Ut was warm maar daar gaven die bikkels van de Copini 60+ kaatsers helemaal niks om.

De Copini 60+ kaatsers gaven niks om de hitte Douwe de smaakmaker bij de 60 plussers.

Integendeel de eerste partij tussen nr. 1 Douwe Broersma, Tommie Zuiderhof en Eddie Sjollema en de nr. 2 Geert Voogd, Johannes Hinrichs en Geert Zeilmaker was van hoog gehalte. En at Douwe met doet dan is ut altied een theatervoorstelling en een mooie partij. Hij begon meteen goed en sloeg een heinebal diet ie kreeg wel een week mis.

 

Ut wudde 1 om 3 voor de koploper Geert Voogd en se kwamen oek nog een keer 2 om 4 voor. Een skroeier van Douwe deed de partij weer wat geliek trekken 3 om 4. Op 3-4 en 6-4 verplaatste Geert Zeilmaker alleen maar lucht en was het 4 eersten gelijk. Ut wudde een warrige partij met een knorre missers maar weer kwamen Voogd en sien maten voor met 4 om 5. Eddie Sjollema gaf in dat eerst 2 zitballen en hij kon de voorinse hast een han geve sun eind liep ie over.

 

Op 6-2 kreeg Douwe de bal voorin en met een soepel polsslagje tikte hij de kaats voorbij, een slagje een hoofdklasser waardig 5 om 5. Spannend dus in dat belangrijke eerst een misser van Tommie en een bal achterin op Eddie bleef oek zitten 0-4 dus. Toen kwam Geert Zeilmaker anne stuit en die sloeg een voor en twee buuten 6-4. Douwe begon al wat nuver te kieken se van nou verlies ik weer. Maar sien maat sloeg een kaats voorbij en alles kwam anne hang 5-5 en 6-6. De bal kwam voorin Douwe sloeg um uut met effect, Geert Z schuur um terugslaan echter deur ut effect van Douwe kwam de bal van Geert Z. sien hand op sien poot, aanweeft. En Douwe dus winnaar hij het nog een ererondje lopen en is vanmiddag pas thuus komen.

 

De nummers 3 waren Simon de Groot en Andries Koornstra en zij moesten teugen de nummer 4 Kerst Heida en Henk Bruinsma. Nou die Henk Bruinsma had de hele dag een billug werk had om dat Spijkerstad op te bouwen, dat die sloeg de eerste bal diet ie kreeg al een meter mis. Dan denk je, hij het een afgetrainde maat an Kerst Heida dus dat komt wel goed. Nou nee dus, die sloeg pas naar de bal at ie al op ut parkeerterrein van Harlinga lag. In tied van een zucht was ut dan oek 3-0 en 6-0, en dat is een forse achterstand. Nou konnen je wel sien dat Andries Koornstra 3 maanden in retraite zitten het in Oranjewoud want die was in topvorm. Normaal raakt ie de bal maar een keer in ut uur maar nou was alles raak. En dikke kaatsten en de opslag was oek best. Nou kon ie de voorinse soms oek een han geve maar toch.

 

Nou ja en die Simon de Groot kaatst altied goed, daar kan je soms wel naar van wudde maar ja hij is gewoon goed daar kan je niks an doen. Bij de stand 5 om 0 en 6-0 viel ut einde van deze droevige partij, volgende keer beter Kerst en Henkie.

 

Sport & Recreatie

Reacties

Copini Opticiëns Copini Opticiëns TeamFRL TeamFRL CDA Harlingen CDA Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Karsten Wonen Karsten Wonen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Visie Events Visie Events Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wellheat Shop Wellheat Shop Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation
Zensa Moda Zensa Moda Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen Wellheat Shop Wellheat Shop CDA Harlingen CDA Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen