Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De beste strategieën om Spider Solitaire te winnen

13-10-2022

HARLINGEN - Lukt het je maar niet om Spider Solitaire (snel) te winnen?

Blijf je altijd maar hangen op dat ene level en heb je geen idee hoe je verder kunt? Dan is het tijd om de beste strategie voor Spider Solitaire erbij te pakken. Met deze tips lukt het je zelfs als speler van solitaire om een potje Solitaire te winnen. Voor het gemak gaan we er wel even van uit dat je inmiddels al bekend bent met de spelregels. Anders is de eerste stap natuurlijk om je te verdiepen in de verschillende spelregels. Klik op de link om wanneer je de strategie hebt geleerd direct gratis spider solitaire te spelen

 

Concentreer je eerst op grotere stapels

Het is altijd verstandig om eerst kolommen met grote stapels aan te vallen en daar de kaarten beschikbaar te maken. Als je dit doet, krijg je een grotere kans om nuttige kaarten te onthullen die kunnen worden gebruikt om langere series te bouwen. Begin ook altijd met het openen van de reserve stapel zodat je zoveel mogelijk informatie hebt.

 

Verdeel de tableau-stapels gelijkmatig

Een veelgemaakte fout die veel spelers maken, is om zo snel mogelijk een hele stapel kaarten van het tableau te verwijderen. Als je de keuze hebt om twee stapels met vier stapels te behouden en ze te combineren tot een enkele stapel van 8, laat ze dan apart staan in plaats van ze samen te voegen. Het is beter om kleine stapels gescheiden te laten, omdat je hierdoor meer keuzemogelijkheden blijft houden.

 

Vul lege plekken direct met een koning

Als je geen koning beschikbaar hebt, doe je er goed aan om een cel niet leeg te maken en te wachten tot de koning beschikbaar wordt. Als je tableau kolommen leeg maakt zonder een koning te hebben, blijven deze velden leeg omdat alleen koningen de plekken kunnen vullen. Als zodanig wordt de hele kolom geblokkeerd en dat beperkt je in je mogelijkheden. Daarnaast is het aan te raden om kaarten alleen te verplaatsen als dat echt nodig is. Natuurlijk kan het verleidelijk zijn om kaarten van stapel naar stapel te schudden en langzaam op te bouwen. Maar dit kan ertoe leiden dat waardevolle kaarten van verschillende kleuren achter lagere kaarten worden vergrendeld. Verplaats daarom geen kaarten zonder reden, tenzij het voordeel oplevert.

 

Denk aan kleur bij het vullen van lege kolommen

Beslissen om een ​​plek te vullen met een rode of zwarte koning is een grote zet die verstandig moet worden overwogen. Onthoud dan ook dat de kleur van de koning de kleurvolgorde van die stapel bepaalt totdat je het spel voltooit. Analyseer eerst zorgvuldig de kaarten die je hebt om ervoor te zorgen dat je niet vastloopt bij het combineren van meerdere van meerdere series. Kijk goed met welke kleur je een kolom kunt beginnen en let daarbij op hoeveel mogelijkheden je hier mee kunt verdienen.

 

Meer nieuws

Programma HMHC Komend weekend

13-10-2022

HARLINGEN - Vanwege de herfstvakantie wordt er komende weekend alleen door de seniorenteams van HMHC gehockeyd.

Harlingen, Terschelling, Vlieland en Waadhoeke zoeken inwoners die recht hebben op € 1300 Energietoeslag

13-10-2022

HARLINGEN - De gemeenten Harlingen, Terschelling, Vlieland en Waadhoeke zijn begonnen met de uitbetaling van de verhoogde Energietoeslag aan inwoners met een laag inkomen.

Zeerobben nieuws

13-10-2022

HARLINGEN - Met: De Meiden, het Jeugdjournaal en de Waddenrobkes.

Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen CDA Harlingen CDA Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen The Shamrock The Shamrock Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Wellheat Shop Wellheat Shop Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events Fotografie Dorus Fotografie Dorus TeamFRL TeamFRL Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda Fotografie Dorus Fotografie Dorus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Wellheat Shop Wellheat Shop Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot