Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De beste strategieën om Spider Solitaire te winnen

13-10-2022

HARLINGEN - Lukt het je maar niet om Spider Solitaire (snel) te winnen?

Blijf je altijd maar hangen op dat ene level en heb je geen idee hoe je verder kunt? Dan is het tijd om de beste strategie voor Spider Solitaire erbij te pakken. Met deze tips lukt het je zelfs als speler van solitaire om een potje Solitaire te winnen. Voor het gemak gaan we er wel even van uit dat je inmiddels al bekend bent met de spelregels. Anders is de eerste stap natuurlijk om je te verdiepen in de verschillende spelregels. Klik op de link om wanneer je de strategie hebt geleerd direct gratis spider solitaire te spelen

 

Concentreer je eerst op grotere stapels

Het is altijd verstandig om eerst kolommen met grote stapels aan te vallen en daar de kaarten beschikbaar te maken. Als je dit doet, krijg je een grotere kans om nuttige kaarten te onthullen die kunnen worden gebruikt om langere series te bouwen. Begin ook altijd met het openen van de reserve stapel zodat je zoveel mogelijk informatie hebt.

 

Verdeel de tableau-stapels gelijkmatig

Een veelgemaakte fout die veel spelers maken, is om zo snel mogelijk een hele stapel kaarten van het tableau te verwijderen. Als je de keuze hebt om twee stapels met vier stapels te behouden en ze te combineren tot een enkele stapel van 8, laat ze dan apart staan in plaats van ze samen te voegen. Het is beter om kleine stapels gescheiden te laten, omdat je hierdoor meer keuzemogelijkheden blijft houden.

 

Vul lege plekken direct met een koning

Als je geen koning beschikbaar hebt, doe je er goed aan om een cel niet leeg te maken en te wachten tot de koning beschikbaar wordt. Als je tableau kolommen leeg maakt zonder een koning te hebben, blijven deze velden leeg omdat alleen koningen de plekken kunnen vullen. Als zodanig wordt de hele kolom geblokkeerd en dat beperkt je in je mogelijkheden. Daarnaast is het aan te raden om kaarten alleen te verplaatsen als dat echt nodig is. Natuurlijk kan het verleidelijk zijn om kaarten van stapel naar stapel te schudden en langzaam op te bouwen. Maar dit kan ertoe leiden dat waardevolle kaarten van verschillende kleuren achter lagere kaarten worden vergrendeld. Verplaats daarom geen kaarten zonder reden, tenzij het voordeel oplevert.

 

Denk aan kleur bij het vullen van lege kolommen

Beslissen om een ​​plek te vullen met een rode of zwarte koning is een grote zet die verstandig moet worden overwogen. Onthoud dan ook dat de kleur van de koning de kleurvolgorde van die stapel bepaalt totdat je het spel voltooit. Analyseer eerst zorgvuldig de kaarten die je hebt om ervoor te zorgen dat je niet vastloopt bij het combineren van meerdere van meerdere series. Kijk goed met welke kleur je een kolom kunt beginnen en let daarbij op hoeveel mogelijkheden je hier mee kunt verdienen.

 

Meer nieuws

Bert Natuur op bezoek bij boekhandel en bibliotheek

12-10-2022

HARLINGEN - In de herfstvakantie komt Bert Natuur, ook bekend als Meester Bert op bezoek in Harlingen!

De meiden van fc Harlingen MO13, MO15 en MO17

12-10-2022

HARLINGEN - Alle meisjesteams uitkomend in de tweede Klasse sluiten bijna de eerste fase van de competitie af.

Cascomontage/VVH komt te kort tegen DIOS

12-10-2022

HARLINGEN - Op zaterdag 8 oktober 2022 stond de tweede wedstrijd voor Cascomontage/VVH op het programma tegen DIOS uit Oldemarkt.

Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation The Shamrock The Shamrock Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE The Shamrock The Shamrock Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken IJssalon Min12 IJssalon Min12