Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De 50ste Alternatief

22-11-2019

HARLINGEN - Vanavond hebben we iets te vieren, want we gaan voor de 50ste uitzending van het Alternatief, en daar zijn we best wel een beetje trots op.

Begonnen Bert en Peter als tweetal, al snel kwam Tiede om de hoek kijken met zijn plaat en zijn verhaal waarna hij al snel ook lid werd van het presentatieteam. Tiede zorgt dan ook voor een feestelijke plaat en zijn verhaal en zeker een plaat die je eigenlijk niet in het alternatief verwacht. Hij is ook de enige die van Slayer naar Münchener Freiheit gaat in 1 uur dus hij kan dat en mag dat ook natuurlijk, zeker nu hij deze week te horen heeft gekregen dat hij voorzitter is geworden van RSH. Gefeliciteerd Tiede!

 

Doen we nog meer aan de 50ste uitzending? Wilde plannen ontstonden en die verdwenen ook weer snel. Uiteindelijk heeft elk uurtje een feestelijk tintje en elk uurtje weer anders want we zijn een beetje eigenwijs. Zo doet Peter iets met muziek die voorbij is gekomen tijdens de voorafgaande 49 afleveringen, Bert is vooral gefocust op het getal 50 en Tiede heeft nog niets laten horen maar zal het vast niet ongezien voorbij laten gaan.

 

Verder is de studio groots versierd en hebben we geen borrelnootjes maar heerlijke kaas en worst en warme gehakballetjes. Zal dat nu komen omdat we een nieuwe voorzitter hebben, of is dit alleen met de 50ste uitzending? De toekomst zal het leren. Wordt er ook nog nieuwe alternatieve muziek gedraaid? Natuurlijk wat denken jullie van Mirranda, Inhaler, The Homesick (uit Dokkum), APRE, Roisin Murphy, Justice, De Staat, Warmdusher, Metronomy, Keane etc, etc.

 

Genoeg redenen dus om te luisteren, en als er vanuit de luisteraar een verzoekje komt dan willen wij daar ook graag aan voldoen. Even hierover, schroom niet om dit te doen. We merken dat er steeds meer mensen de moeite nemen om te luisteren maar weinig vragen iets aan. Volgende week zitten we er weer ten tijde van de RSH Marathon van 20.00 tot 02.00. Mensen schroom niet en vraag iets aan. Onze dank zal groot zijn! Maar nu eerst klaar voor vanavond van 20.00 tot 23.00 uur via de kabel, de ether en via streaming. De 50ste ALTERNATIEF! Wij hebben er zin in.

 

 

Luister Online

RSH Online

Contactgegevens

 

Prinses Irenestraat 2

8862TL Harlingen

 

0517 412324

 

info@omroeprsh.nl

 

www.omroepRSH.nl

 

RSHnieuws

 

Omroep RSH

 

Meer nieuws

Hofstraat bewoners plaatsen tuinbankjes

22-11-2019

HARLINGEN - Regelmatig zitten de bewoners van de Hofstraat aan de voorzijde van het pand.

Schoolvolleybaltoernooi in de Waddenhal

22-11-2019

HARLINGEN - Dinsdag 19 november rond 16.15 uur stonden de teams van groep 4 van Het Wad en het Noorderlicht klaar in de Waddenhal, om te strijden voor de eerste plaats.

Weekendoverzicht fc Harlingen

22-11-2019

HARLINGEN - Fc Harlingen 1 had afgelopen weekend geen wedstrijd.

Reacties

Greenart Production Greenart Production Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Food 80/20 Food 80/20 HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Visie Events Visie Events Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg Fotografie Dorus Fotografie Dorus VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Broodje Nuchter Broodje Nuchter Zensa Moda Zensa Moda Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen The Shamrock The Shamrock Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt BENG Evenementen BENG Evenementen De Lichtboei De Lichtboei Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Food 80/20 Food 80/20 Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus The Shamrock The Shamrock Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg IJssalon Min12 IJssalon Min12 Plus Lunenborg Plus Lunenborg DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie