De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De 4 grootste woontrends voor het najaar van 2021

26-08-2021

HARLINGEN - We zijn al over de helft van 2021, maar de markt van woninginrichting staat natuurlijk nooit stil.

Wil je dit jaar nog je woning een make-over geven, dan is het wellicht handig om op de hoogte te zijn van de woontrends voor het najaar van 2021. Wij zetten er hier een viertal voor je op een rijtje.

 

1. Duurzaamheid

Ook in het najaar van 2021 speelt duurzaamheid een belangrijke rol op woongebied. Je ziet meer en meer mensen die kiezen voor gerecycled materiaal of een tijdloos meubel dat heel lang meegaat. Ook spelen natuurlijk materialen zoals licht hout, linnen en aardewerk een belangrijke rol.

 

2. Groen, groener, groenst

Het past deels ook wel bij de woontrend duurzaamheid, maar je ziet sowieso steeds meer groen terugkomen in interieurs. Denk aan een kamer waar je vele verschillende groentinten ziet. En niet alleen als je kijkt naar de meubels, accessoires, vloeren en muren: ook door te werken met grote groene planten en bloemen voeg je een groene uitstraling aan je interieur toe. Ook ideaal om te combineren met koele blauwtinten, pastelkleuren en zwarte accenten.

 

3. Warmrood najaar

Is groen toch niet helemaal jouw kleur? Dit najaar komt ook het warmrood weer helemaal terug. Samen met ronde vormen, rijke materialen als satijn en items van fluweel, heb je in huis zo een luxe en romantische sfeer te pakken. Voeg ook nog wat klassieke elementen toe zoals sierlijsten op de muur en oude schilderijen en het plaatje is helemaal compleet.

 

4. Japandi-woonstijl

Redelijk nieuw op het gebied van styling is de Japandi-woonstijl. Daarbij gebruik je een beetje van Japan en een beetje van Scandinavië. Geografisch ver van elkaar verwijderd maar je zult merken dat ze verrassend veel gemeen hebben. Denk aan een wat sobere woonstijl met mooie contrasten met behulp van organische vormen, neutrale kleuren en zeer zachte stoffen. Qua vloer kun je denken aan tegels, want de gladde oppervlakte zorgt ervoor dat je een opgeruimd gevoel in huis creëert.

 

En dit is natuurlijk lang nog niet alles op het gebied van woonstijlen voor het najaar van 2021. Maar het geeft al wel alvast een idee van wat de mogelijkheden zijn. Door het aanpassen van je interieur verhoog je natuurlijk wel de waarde van de spullen in je huis. Zorg er dus voor dat je een goede inboedelverzekering hebt. Mocht je schade krijgen of wordt er iets gestolen, dan is dat in elk geval gedekt. En… weet je ondertussen al op welke manier jij je nieuwe woonkamer wilt gaan stylen?

 

Algemeen Bedrijfsleven

Meer nieuws

Copini 60+ kaatsen eindelijk weer los

26-08-2021

HARLINGEN - Na 14 dagen storm, regen en zelfs onweer konden de 60-plussers eindelijk weer los.

Waddenrobkes Zeerobben weer van start

26-08-2021

HARLINGEN - De scholen zijn deze week weer begonnen en dat is vaak ook het teken voor de jeugdteams van Zeerobben om weer te beginnen met de trainingen.

Een prachtig, Best Of The Rest toernooi, op de Vierkantsdijk

26-08-2021

HARLINGEN - Het was allemaal weer keurig georganiseerd op de Vierkantsdijk en dan gaat het om het Best Of The Rest toernooi.

Reacties

Plus Lunenborg Plus Lunenborg Karsten Wonen Karsten Wonen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona The Shamrock The Shamrock BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Omdraai De Omdraai Food 80/20 Food 80/20 HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Fotografie Dorus Fotografie Dorus
BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Omdraai De Omdraai Zensa Moda Zensa Moda The Shamrock The Shamrock Fotografie Dorus Fotografie Dorus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Food 80/20 Food 80/20 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires