HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

Stem voor een groener socialer en inclusiever HARLINGEN!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Harlingen blijft goed, wordt beter. Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De 4 grootste woontrends voor het najaar van 2021

26-08-2021

HARLINGEN - We zijn al over de helft van 2021, maar de markt van woninginrichting staat natuurlijk nooit stil.

Wil je dit jaar nog je woning een make-over geven, dan is het wellicht handig om op de hoogte te zijn van de woontrends voor het najaar van 2021. Wij zetten er hier een viertal voor je op een rijtje.

 

1. Duurzaamheid

Ook in het najaar van 2021 speelt duurzaamheid een belangrijke rol op woongebied. Je ziet meer en meer mensen die kiezen voor gerecycled materiaal of een tijdloos meubel dat heel lang meegaat. Ook spelen natuurlijk materialen zoals licht hout, linnen en aardewerk een belangrijke rol.

 

2. Groen, groener, groenst

Het past deels ook wel bij de woontrend duurzaamheid, maar je ziet sowieso steeds meer groen terugkomen in interieurs. Denk aan een kamer waar je vele verschillende groentinten ziet. En niet alleen als je kijkt naar de meubels, accessoires, vloeren en muren: ook door te werken met grote groene planten en bloemen voeg je een groene uitstraling aan je interieur toe. Ook ideaal om te combineren met koele blauwtinten, pastelkleuren en zwarte accenten.

 

3. Warmrood najaar

Is groen toch niet helemaal jouw kleur? Dit najaar komt ook het warmrood weer helemaal terug. Samen met ronde vormen, rijke materialen als satijn en items van fluweel, heb je in huis zo een luxe en romantische sfeer te pakken. Voeg ook nog wat klassieke elementen toe zoals sierlijsten op de muur en oude schilderijen en het plaatje is helemaal compleet.

 

4. Japandi-woonstijl

Redelijk nieuw op het gebied van styling is de Japandi-woonstijl. Daarbij gebruik je een beetje van Japan en een beetje van Scandinavië. Geografisch ver van elkaar verwijderd maar je zult merken dat ze verrassend veel gemeen hebben. Denk aan een wat sobere woonstijl met mooie contrasten met behulp van organische vormen, neutrale kleuren en zeer zachte stoffen. Qua vloer kun je denken aan tegels, want de gladde oppervlakte zorgt ervoor dat je een opgeruimd gevoel in huis creëert.

 

En dit is natuurlijk lang nog niet alles op het gebied van woonstijlen voor het najaar van 2021. Maar het geeft al wel alvast een idee van wat de mogelijkheden zijn. Door het aanpassen van je interieur verhoog je natuurlijk wel de waarde van de spullen in je huis. Zorg er dus voor dat je een goede inboedelverzekering hebt. Mocht je schade krijgen of wordt er iets gestolen, dan is dat in elk geval gedekt. En… weet je ondertussen al op welke manier jij je nieuwe woonkamer wilt gaan stylen?

 

Algemeen Bedrijfsleven

Meer nieuws

Copini 60+ kaatsen eindelijk weer los

26-08-2021

HARLINGEN - Na 14 dagen storm, regen en zelfs onweer konden de 60-plussers eindelijk weer los.

Waddenrobkes Zeerobben weer van start

26-08-2021

HARLINGEN - De scholen zijn deze week weer begonnen en dat is vaak ook het teken voor de jeugdteams van Zeerobben om weer te beginnen met de trainingen.

Een prachtig, Best Of The Rest toernooi, op de Vierkantsdijk

26-08-2021

HARLINGEN - Het was allemaal weer keurig georganiseerd op de Vierkantsdijk en dan gaat het om het Best Of The Rest toernooi.

Reacties