Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

D & G airco service squash competitie weer van start gegaan

09-11-2017

HARLINGEN - Verslag en uitslagen van de afgelopen week bij Sportcentrum van Hurck gespeelde wedstrijden.

Simon Bambach – Maurice Chevallier

Simon was dit jaar ook weer van de partij en wilde gelijk al even zijn visite kaartje afgeven. Beiden gingen dan ook vol er tegen aan en wisten ook goed te scoren. Ze waren aan elkaar gewaagd en het was dan ook lang onzeker wie de game kon pakken. Simon wist de game op zijn naam te zetten met 11-8. Ook de tweede game ging nagenoeg gelijk op en we zagen dan ook weer mes scherpe rally’s maar ook deze was weer net voor Simon met 11-9. En dan nog een game en de buit is binnen. Maurice maakt nu veel fouten en dan kun je geen druk opbouwen de winst ging dan ook nu weer naar Simon met 11-3 en in sets met 3-0.

 

Maurice Chevallier – Bas Koudenburg

Maurice kent ook Bas zijn spel en ging dan ook super geconcentreerd het spel in. Ze gaven elkaar goed partij en moesten scherp spelen. Maar het was Maurice die het spel bleef controleren en won de game met 11-7. Ook in de tweede game bleef Maurice het spel goed verdelen en pakte hij weer de winst met 11-6. Ook in de derde game bleef Bas knokken voor ieder punt, maar hij kon Maurice niet onder druk zetten. Maurice won dan ook de laatste game met 11-7 en in sets met 3-0.

 

Leon Bambach – Peter Borgmann

Leon is duidelijk gegroeid in zijn spel en liet een goed verdeeld spel zien en dan moet je tegenstander flink lopen. De eerste game was voor Leon met 11-7. Peter counterde direct en ging als een speer hij pakte in rap tempo de punten. Leon had hier even geen antwoord op en bleef lopen. Peter hield het voordeel vast en won de game met 11-4. De derde game wist Leon het voordeel weer aan zijn kant te houden en trok de game langzaam naar zich toe hij won met 11-7. En ook in de vierde game hield hij het spel onder controle en wat Peter ook probeerde hij kwam niet meer dichterbij. Leon won ook de laatste game met 11-7 en in sets met 3-1.

 

Martijn Middel – Menno Mensonides

Beiden gingen voortvarend van start en liepen op iedere bal en wisten goed te scoren. Het was Martijn die de eerste game kon pakken met 11-7. In de tweede game wist Martijn de druk nog wat op te voeren en liet hij Menno flink lopen. En dan pak je de punten hij won met 11-5. Martijn wist ook in de derde game de scherpte goed vast te houden en ging het spel steeds strakker spelen. Menno probeerde het nog wel maar Martijn pakte de punten en won met 11-4 en in sets met 3-0.

Bas Koudenburg – Sjors Wierstra

Ook nu ging Bas er weer helemaal voor en moest even wennen aan het enorme loop vermogen van Sjors die op alle ballen liep. En daardoor pak je ook altijd meer punten dan je denkt. De game was voor Bas met 11-7 Ook in de tweede game hield Bas het spel goed onder controle en pakte ook weer de winst met 11-5.Sjors bleef gaan voor iedere bal en dan loop je echt het vuur uit je sloffen. Maar het was weer Bas die de winst wist te pakken met 11-5 en in sets met 3-0 en ook voor Sjors een leerzaam moment dat ook de rust in het spel voordeel gaat geven.

 

Erik Menks – Martin v.d. Ploeg

Dit beloofde weer een titanen strijd te worden ze hadden elkaar lange tijd niet gezien op de squashbaan, maar ze waren er klaar voor. Het ging dan ook gelijk volop en beiden wisten verrassend te scoren met zowel boost ballen als de snoeiharde ballen vlak boven de tin. Dit zijn nog steeds de favoriete ballen van Martin en ook Erik weet zijn verrassende ballen hier tegenover te zetten. De eerste game was na veel strijd voor Erik met 11-7. Ook in de tweede game bleef het een mooi gelijk opgaande wedstrijd en kon het beide kanten op. Maar ook deze game wist Erik weer op zijn naam te schrijven met 11-7. In de derde game gingen beide helemaal los en werden alle variaties in de strijd gegooid. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken, maar ook nu pakte Erik weer de winst met 11-8 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Martin een mooie wedstrijd met zeker kansen in de tweede ronde.

 

Menno Mensonides – Sjors Wierstra

Het ging gelijk volop en dab zie je ook mooie rally’s en met name Sjors loopt op ieder bal en pakt dan ook vaak nog een punt. Maar ook Menno laat ook geen bal lopen dus zagen we veel acties op het scherpst van de snede. Het was lang onduidelijk wie de eerste game zou pakken en dat liet de game stand ook wel zien. Want na vele spannende rally’s wist Sjors de eerste game te pakken met 17-15. In de tweede game had Menno de controle weer terug en trok de game naar zich toe en won met 11-4. In de derde game kwam ook Sjors weer in zijn spel en ging het weer meer gelijk op. Ook nu was de game weer voor Menno met 11-7. En dan nog een game en de buit is binnen. Ook Sjors zag de bui hangen en ging nu helemaal voor iedere bal. Het ging nu nagenoeg gelijk op en dan zie je wel mooie rally’s en op een gegeven moment stond het 9-9. En toen wist Sjors een klein voordeel uit te buiten en won met 11-9. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Beiden gingen voor de winst en we zagen dan ook weer flitsende rally’s waarin het beste spel naar boven komt. Het was spannend tot het laatste moment. Op de stand 8-8 was het Menno die met tweemaal een sterk service de winst kon pakken met 11-8 en in sets met 3-2 maar zeker ook een mooie partij voor Sjors en met iets meer rust in het spel gaat het steeds makkelijker.

 

Michel v.d. Ploeg – Peter Borgmann

Michel hield het spel goed in de hand en liet Peter flink lopen maar die kon toch wel verrassend scoren. Michel won met 11-4. In de tweede game ging het mooi gelijk op, maar Peter bleef lopen op de fraaie lob ballen van Michel. Ook nu was het weer Michel die de game kon pakken met 11-8. In de laatste game kwam Peter niet meer in zijn spel en bleef Michel het spel dirigeren en won met 11-2 en in sets met 3-0.

                     

 

 

 

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Burgemeestersontbijt in Harlingen

09-11-2017

HARLINGEN - Vrijdagmorgen 10 november 8.30 uur brengen 14 kinderen uit groep 4, 5 en 6 van gbs de Diamant uit Harlingen een ontbijtje bij loco burgemeester Kuiken in het Stadhuis.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 44

09-11-2017

HARLINGEN - Prachtige wedstrijden waren er afgelopen weekend te zien bij fc Harlingen.

Verslag van de CDA-fractie gemeenteraadsvergadering 8 november 2017

09-11-2017

HARLINGEN - Sociaal betrokken en verwarrend rijk.

Reacties

Haarmode Cats Haarmode Cats Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hema Harlingen Hema Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Dio Jurien Dio Jurien BENG Evenementen BENG Evenementen ForHim Menswear ForHim Menswear Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns VVV Harlingen VVV Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Ons Food&Wine Ons Food&Wine Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Almamater Almamater Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier de Groot Atelier de Groot
Zensa Moda Zensa Moda Almamater Almamater Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie ForHim Menswear ForHim Menswear Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam VVV Harlingen VVV Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen