Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

D&G Airco service Squash competitie weer van start

10-02-2022

HARLINGEN - Het spits werd afgebeten Sjors Wierstra en Bas Koudenburg.

Sjors Wierstra en Bas Koudenburg

Er was met tussenpozen wel regelmatig gespeeld ,maar de competitie was steeds voor uitgeschoven. Sjors en Bas hadden er dan ook zin in. In de eerste game ging het mooi gelijk op en dan zie je mooie rally’s. Sjors wist de eerste game te pakken met 11-6. In de tweede game maakt Bas veel fouten en dan speel je tegen jezelf ook die game was weer voor Sjors met 11-4. In de derde game was ook Bas weer helemaal in zijn spel en kon het lang beide kanten opgaan. En dan komt het spel goed tot zijn recht en gaat het gelijk op. Maar ook nu wist Sjors de winst aan zijn kant te houden en won met 11-9 en in sets met 3-0

 

Bas Koudenburg-Eddy Sjollema

De eerste game trok Bas duidelijk naar zich en moest Eddy nog in zijn spel komen. In de tweede game ging het weer wat meer gelijk op en worden de rally’s ook direct weer langer. Ook nu pakte Bas weer de winst met 11-8. In de derde game bleef Eddy ook gaan voor iedere bal echter Bas gaf het spel niet meer uit handen en pakte de game met 8-5 en in sets met 3-0.

 

Simon Bambach – Sjors Wierstra

Dit beloofde ook weer een spannende partij te worden waarin beiden hun beste beentje wilden voorzetten. De eerste game ging naar Simon met veel enerverende momenten won hij met 11-6. Ook in de tweede game bleef er veel strijd in het spel en bleef Sjors lopen op ieder bal. Ook deze game was weer voor Simon met 11-7. En dan nog een game te gaan en de buit is binnen en Sjors kwam wel steeds dichterbij, maar ook nu was het weer Simon die de winst weer wist te pakken met 11-8 en in sets met 3-0.

 

Johan Kwast – Yari Siderius

Beiden gingen super gemotiveerd de baan op en gingen er gelijk volop tegenaan. De eerste game was na vele snelle rally’s Johan met 11-7. Ook in de tweede game ging Yari weer voor iedere bal, maar Johan wist het spel goed in de hand te houden en won de game met 11-6. En dan nog een game te gaan nu was de energie van Yari bijna op en dan kun je geen rally’s afmaken. Johan wist het voordeel helemaal uit te buiten en de ballen goed weg te leggen en won met 11-0 de game en in sets met 3-0.

 

Simon Bambach – Bas Koudenburg

In de eerste game wist Simon de druk goed op te bouwen en dan pak je rally’s. Simon pakte de game met 11-4. In de tweede game wist Bas de druk goed op te bouwen en moest Simon flink aan de bak. Bas won de game met 11-9. Simon was in de derde game weer helemaal bij de les en maakte de rally’s goed af en won met 11-1. In de vierde game bleef Bas knokken voor iedere bal, maar Simon gaf het spel niet meer uit handen en won ook de laatste game met 11-4 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Bas geen slechte partij.

 

Sport & Recreatie

Reacties

Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats The Shamrock The Shamrock Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Visie Events Visie Events Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Plus Lunenborg Plus Lunenborg Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zensa Moda Zensa Moda