Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Crisis Loods Harlingen: Kijk hier hoe je vluchtelingen uit Oekraïne en mensen in nood kunt helpen

16-03-2022

HARLINGEN - Overzichtspagina voor hulp aan Oekraïense vluchtelingen en mensen in nood in Harlingen.

Inzameling van goederen en complete inrichting

  • Alles wat bruikbaar, heel en schoon is, is welkom. Help mee, steun de vluchtelingen uit Oekraïne!

 

Oproep week 16

 


Oproep week 13

 


Oproep week 12

 


Oproep

In samenwerking met de Maritieme Academie en gemeente Harlingen is er een werkgroep samengesteld voor de opvang en noodhulp aan de Oekraïnse vluchtelingen en mensen in nood in Harlingen.

 

De Maritieme Academie vangt op dit moment 29 vluchtelingen uit Oekraïne op. Deze groep bestaat uit 10 volwassen en 19 kinderen in de leeftijd van 6 maanden tot 18 jaar.

 

Via Harlingenboeit.nl houdt de werkgroep u op de hoogte van wat zij doen, hoe het gaat en waar behoefte aan is. Dit kan zijn hulp van vrijwilligers, goederen of geld.

 

Crisis Loods Harlingen - Spullen doneren voor vluchtelingen

Veel mensen willen goederen en kleding doneren voor Oekraïense vluchtelingen. Dat is hartverwarmend!

Er is een loods aan de Vissershaven beschikbaar gesteld, hier kan de werkgroep alle goederen en materialen opslaan. Deze loods wordt de Crisis Loods Harlingen. Het wordt een plek waar iedereen die in nood of crisis is gebruik van kan maken. Alles is door de gemeenschap gegeven en staat ook ten dienste van de gemeenschap. Vandaag zijn het de Oekraïners bij de Maritieme Academie, morgen kan het bij de opvang bij of van een gezin zijn, noem maar op.

 

Oproep: Help inzamelen, koop wat extra's!

De Crisis Loods is afhankelijk van producten voor levensonderhoud die zij ontvangt. We doen een oproep aan het winkelend publiek om een extra boodschap van onderstaande produkten te kopen en doneren aan de Crisis Loods. Bij Jumbo Olaf Hermus en bij de DA Drogisterij Atsma aan de Voorstraat is al een inzamelingsactie opgestart. De extra produkten kunt u in de daarvoor bestemde verzamelkratten doen. De ingezamelde spullen worden via de Crisis Loods verstrekt aan de vluchtelingen/gezinnen die het hard nodig hebben.

 

Behoefte aan diverse spullen

Er is behoefte aan spullen voor baby’s zoals kleding, voeding in potjes, luiers en kleding voor alle leeftijden. Ook hygiënemiddelen als zeep, shampoo, tandpasta, toiletpapier en maandverband etc. zijn welkom.

 

Donaties 

  • U kunt een financiële bijdrage overmaken op de bankrekening NL71RABO0373578466 t.n.v. Maritieme Academie Harlingen o.v.v. Noodhulp Oekraïne.

 

Jij kunt helpen als vrijwilliger!

  • We zijn op zoek naar vrijwilligers die met allerlei klussen willen helpen.

 

Voor meer informatie of aanmelden stuur een mail naar: Sue Smeding - suesmeding@yahoo.com

Algemeen Bedrijfsleven Gemeente Politiek & Maatschappij Zorg & Welzijn

Meer nieuws

Herhaling: Uit de schatkamer van... Klaas Bijlsma

16-03-2022

HARLINGEN - Donderdagavond is er van 19.00 tot 20.00 uur een herhaling van het Omroep RSH programma 'Uit de schatkamer van...'

Opkomst gemeenteraadsverkiezingen: tot nu toe heeft 44,3% gestemd

16-03-2022

HARLINGEN - Het is vandaag de laatste dag van de gemeenteraadsverkiezingen.

RSG Simon Vestdijk haalt ruim 6000 euro op voor Giro 555

16-03-2022

HARLINGEN - De beelden zijn nog steeds hartverscheurend.

Reacties

Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Plus Lunenborg Plus Lunenborg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Food 80/20 Food 80/20 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Visie Events Visie Events Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn
IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires The Shamrock The Shamrock Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor