Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
DELTA Netwerk

DELTA Netwerk

Gigasnel en stabiel glasvezel nu ook in Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Crisis Loods Harlingen: Kijk hier hoe je vluchtelingen uit Oekraïne en mensen in nood kunt helpen

16-03-2022

HARLINGEN - Overzichtspagina voor hulp aan Oekraïense vluchtelingen en mensen in nood in Harlingen.

Inzameling van goederen en complete inrichting

  • Alles wat bruikbaar, heel en schoon is, is welkom. Help mee, steun de vluchtelingen uit Oekraïne!

 

Oproep week 16

 


Oproep week 13

 


Oproep week 12

 


Oproep

In samenwerking met de Maritieme Academie en gemeente Harlingen is er een werkgroep samengesteld voor de opvang en noodhulp aan de Oekraïnse vluchtelingen en mensen in nood in Harlingen.

 

De Maritieme Academie vangt op dit moment 29 vluchtelingen uit Oekraïne op. Deze groep bestaat uit 10 volwassen en 19 kinderen in de leeftijd van 6 maanden tot 18 jaar.

 

Via Harlingenboeit.nl houdt de werkgroep u op de hoogte van wat zij doen, hoe het gaat en waar behoefte aan is. Dit kan zijn hulp van vrijwilligers, goederen of geld.

 

Crisis Loods Harlingen - Spullen doneren voor vluchtelingen

Veel mensen willen goederen en kleding doneren voor Oekraïense vluchtelingen. Dat is hartverwarmend!

Er is een loods aan de Vissershaven beschikbaar gesteld, hier kan de werkgroep alle goederen en materialen opslaan. Deze loods wordt de Crisis Loods Harlingen. Het wordt een plek waar iedereen die in nood of crisis is gebruik van kan maken. Alles is door de gemeenschap gegeven en staat ook ten dienste van de gemeenschap. Vandaag zijn het de Oekraïners bij de Maritieme Academie, morgen kan het bij de opvang bij of van een gezin zijn, noem maar op.

 

Oproep: Help inzamelen, koop wat extra's!

De Crisis Loods is afhankelijk van producten voor levensonderhoud die zij ontvangt. We doen een oproep aan het winkelend publiek om een extra boodschap van onderstaande produkten te kopen en doneren aan de Crisis Loods. Bij Jumbo Olaf Hermus en bij de DA Drogisterij Atsma aan de Voorstraat is al een inzamelingsactie opgestart. De extra produkten kunt u in de daarvoor bestemde verzamelkratten doen. De ingezamelde spullen worden via de Crisis Loods verstrekt aan de vluchtelingen/gezinnen die het hard nodig hebben.

 

Behoefte aan diverse spullen

Er is behoefte aan spullen voor baby’s zoals kleding, voeding in potjes, luiers en kleding voor alle leeftijden. Ook hygiënemiddelen als zeep, shampoo, tandpasta, toiletpapier en maandverband etc. zijn welkom.

 

Donaties 

  • U kunt een financiële bijdrage overmaken op de bankrekening NL71RABO0373578466 t.n.v. Maritieme Academie Harlingen o.v.v. Noodhulp Oekraïne.

 

Jij kunt helpen als vrijwilliger!

  • We zijn op zoek naar vrijwilligers die met allerlei klussen willen helpen.

 

Voor meer informatie of aanmelden stuur een mail naar: Sue Smeding - suesmeding@yahoo.com

Algemeen Bedrijfsleven Gemeente Politiek & Maatschappij Zorg & Welzijn

Meer nieuws

Herhaling: Uit de schatkamer van... Klaas Bijlsma

16-03-2022

HARLINGEN - Donderdagavond is er van 19.00 tot 20.00 uur een herhaling van het Omroep RSH programma 'Uit de schatkamer van...'

Opkomst gemeenteraadsverkiezingen: tot nu toe heeft 44,3% gestemd

16-03-2022

HARLINGEN - Het is vandaag de laatste dag van de gemeenteraadsverkiezingen.

RSG Simon Vestdijk haalt ruim 6000 euro op voor Giro 555

16-03-2022

HARLINGEN - De beelden zijn nog steeds hartverscheurend.

Reacties

BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten
Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn BENG Evenementen BENG Evenementen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events