Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

CDA Harlingen biedt geboorteboom aan

26-02-2022

HARLINGEN - Vroeger was het de gewoonste zaak van de wereld, dan kreeg je bij een belangrijke gebeurtenis een boom cadeau.

CDA Harlingen biedt geboorteboom aan Foto: Ubbo Posthuma.

Zo werd er vaak bij de geboorte van een kindje een boompje geplant, dat met het kind meegroeide. Met deze aloude traditie in het achterhoofd, heeft CDA Harlingen voor de komende vier jaar in haar verkiezingsprogramma het volgende concrete punt bedacht:

Het CDA bepleit als onderstreping van een goed duurzaamheidsbeleid, dat de gemeente Harlingen voor ieder kind dat geboren wordt en ingeschreven staat in de gemeente Harlingen, een boom wordt geplant.

 

Een boom haalt CO2 uit de lucht, een boom produceert zuurstof, een boom zorgt voor verkoeling, een boom zorgt voor bodemleven en een boom biedt plek aan vogels en insecten. Een groene omgeving heeft veel voordelen. Het heeft een positief effect op de gezondheid van mensen en draagt bij aan de leefbaarheid van een wijk en bevordert de sociale cohesie.

 

Als start van deze campagne, ging het CDA woensdag 23 februari op bezoek bij Evan van Sertima en Alicia Conway van Sertima waar dochtertje Emily op 7 december geboren is. Evan en Alicia krijgen uit handen van lijsttrekker Hendrik Sijtsma en Diane Anema, nummer 7 op de lijst van het CDA, een geboorteboom aangeboden. Het is de bedoeling dat de kersverse ouders zelf mogen beslissen of de boom in eigen tuin wordt geplant of in de openbare ruimte.

 

Het CDA hoopt natuurlijk dat deze actie wordt voortgezet en dat is mogelijk door op 14, 15 en 16 maart je stem aan het CDA te geven.

 

 

 

 

Gemeente Politiek & Maatschappij

Meer nieuws

The Shamrock zaalvoetbal competitie 25-02-2022

26-02-2022

HARLINGEN - Vier wedstrijden waren er gepland, helaas weer een afzegging.

Fotoclub Kimswerd foto van de maand

26-02-2022

HARLINGEN - Deze keer was de opdracht maak een foto van een bloemen an bokeh.

Smaken verschillen qua kunst

26-02-2022

HARLINGEN - Tegenwoordig hebben veel mensen kunst in huis, de ene natuurlijk wat meer dan de ander.

Reacties

Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen The Shamrock The Shamrock Haarmode Cats Haarmode Cats
Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus The Shamrock The Shamrock Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie Events Visie Events Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation