Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Caspar de Robles PLUS Lunenborg toernooi geslaagd

27-08-2017

HARLINGEN - Zaterdag vond de tweede editie van het Caspar de Robles PLUS Lunenborg toernooi plaats onder bijna ideale weersomstandigheden.

Voeg daarbij het aansprekende deelnemersveld, een elitekorps aan talentvolle scheidsrechters, de vlekkeloze organisatie en een grote groep enthousiaste vrijwilligers en het zal duidelijk zijn dat dit evenement niet kon mislukken. En dat gebeurde dan ook niet. In tegendeel, Zeerobben kon trots zijn op de organisatie van dit prachtige oefentoernooi, getuige ook de vele complimenten van de deelnemers die de club en de organisatiecommissie na afloop ten deel vielen.

En het toernooi kreeg ook een aansprekende winnaar. Het door oud-Zeerobben trainer geleide Flevo Boys uit Emmeloord ging er met de hoofdprijs vandoor. Nipt, dat wel, want de finale tegen Drachtster Boys eindige in 0-0. Flevo Boys nam de strafschoppen beter en mocht zich daarom tot winnaar laten kronen.
Daar was heel veel voetbal aan vooraf gegaan. Alle ploegen speelden 3 poulewedstrijden en daarna nog een finalewedstrijd. Voor sommigen was het een uitputtingsslag, maar ploegen die al wat verder in de voorbereiding zaten en met een brede selectie naar Harlingen gekomen waren konden daar dan weer van profiteren. Helaas behoorde gastheer Zeerobben tot de eerste categorie. Het ontbreken van een vijftal basisspelers en het tijdens het toernooi door lichte blessures ook nog eens afhaken van Pieter Westra en Higor da Silva, maakte dat Zeerobben geen potten kon breken tegen deze sterke tegenstanders. In de poule werd met 1-0 verloren van zondag hoofdklasser Hollandia uit Hoorn, met 3-0 van komend competitietegenstander Drachtster Boys en met 4-0 van het erg sterk acterende WHC uit Wezep. In de wedstrijd om de plaatsen 7 en 8 werd gelijk gespeeld tegen BCV Bergum, waarna Zeerobben de strafschoppenserie nog wel won, dankzij 2 gestopte strafschoppen door keeper Theo Nota.
Poulewinnaar werd dus Drachtster Boys dat gelijk speelde tegen WHC, dat echter op haar beurt niet won van Hollandia zoals de Drachtsters wel deden.

 

Eindstand poule 1:

1. Drachtster Boys
2. WHC
3. Hollandia
4. Zeerobben

In de andere poule was het tot de laatste wedstrijd spannend. Flevo Boys had de langste adem, al hadden ze in de laatste wedstrijd moeite met BCV: 2-1 winst. Twee andere komende competitietegenstanders van Zeerobben, Olde Veste en ON Groningen streden om de tweede plek, nipt beslecht in het voordeel van Olde Veste.

 

Eindstand poule 2:

1. Flevo Boys
2. Olde Veste
3. ON Groningen
4. BCV

De wedstrijd om de derde plaats werd een verdiende prooi voor WHC en het verloop van de finale is reeds vermeld. De hoofdprijs ging mee in de bus naar Emmeloord.

Nog net voordat de eerste regendruppeltjes van de dag vielen konden de prijzen worden uitgereikt door drie sponsoren. Michel van der Ploeg van Van der Ploeg Schilderwerken mocht een prijs uitreiken aan de beste speler van het toernooi, aangewezen door een commissie van deskundigen. De eer was weggelegd voor Saïd Hassan van Drachtster Boys. Er waren 2 topscoorders ex aequo geëindigd en dus kregen zij beide een prijs uitgereikt door Rob van der Kooi van het gelijknamige schildersbedrijf. De gelukkigen waren Arnoud Post van Flevo Boys en Jelle Post van WHC.

Natuurlijk was Maurice Lunenborg van de PLUS aan de Kimswerderweg uitgenodigd om als hoofdsponsor van het toernooi de prijzen aan de winnende ploegen uit de reiken. Derde dus WHC uit Wezep, tweede Drachtster Boys en de winnaar Flevo Boys. Naast de geldprijzen waren er voor de winnaars ook fraaie in 3D uitgevoerde replica’s van De Stienen Man.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zeerobben presenteert presentatiegids 17-18

27-08-2017

HARLINGEN - Er was de redactie en het productieteam veel aan gelegen om de presentatiegids van Zeerobben voor het seizoen 2017-2018 op tijd klaar te hebben voor het Caspar de Robles toernooi.

Lions Franeker-Harlingen bakken friet voor het goede doel!

27-08-2017

HARLINGEN - Tijdens het Dokfestival op woensdag 30 augustus aan de Willemshaven, met optredens van Jan Smit, Douwe Bob en Nickelzson, bakken de Lions Franeker-Harlingen van 19.30 tot 24.00 uur friet voor het goede doel.

Patrick Smit geeft spectaculaire Trial Mountainbike show!

27-08-2017

HARLINGEN - Nederlands Kampioen Mountainbike Trial geeft shows bij de Zomermarkt op de donderdag van de Visserijdagen Harlingen!

Reacties

De Lichtboei De Lichtboei Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen VVV Harlingen VVV Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier de Groot Atelier de Groot Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hema Harlingen Hema Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Almamater Almamater ForHim Menswear ForHim Menswear Hubo-Faber Hubo-Faber Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen
Visie Events Visie Events Hema Harlingen Hema Harlingen Dio Jurien Dio Jurien HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Almamater Almamater Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier de Groot Atelier de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen